Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutamazsın... sakın sessiz kalma. her türlü kaarşılığını ver eşine. ben de benzer bir olay yaşamıştım. çok zor bişey,![]()
Cuma akşamı yemek yerken oğlum biraz huysuzlandı.İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Bende eşime çocukla inatlaşmamasını söyledim.Oda bana hep benim şımarttığımı falan söyledi.Derken konu uzadı gitti.Ben bağırdım o bağırdı.K.validenin evdeydik üstelik.5 yıldır ilk defa bu kadar kötü kavga ettik.2 gündür de konuşmuyoruz.Cuma günü beni biraz tartakladı canımı acıttı.Kolumdaki morluklar hala duruyor.Bu sabahta evden çıkarken paran varmı dedi para vermek istedi bende almadım.Yine kavga ettik.Ama ben onun bu kadar sinirlenip kapıları yumruklayacağını çantamı fırlatacağını düşünmemiştim.Sonra koluma vurdu.Ağlayarak evden çıktım.Oğlumun yanında bir anda oldu herşey.Öfke kontrolü yok kesinlikle.
Benin canımı acıtan oğlumun yanında olması bunu hazmedemiyorum..Sesim çıkmayacakmış söylenmeyecekmişim daha beter edermiş.Bende çocukmu korkutuyorsun sen dedim.Ne yapacaksan yap dedim.İyice çıldırdı.Oğlum olmasa inanın 1 dakika bile durmam bu yaptıklarından sonra..Unutacağım şeyler değil içim kanıyor
Boşanma durumunda mahkeme çocuğu anneye verir değil mi?
Bir türlü hazmedemiyorum ya ağlamaktan gözlerim şişti.İşyerinde uzun zamandır sorunları var zaten.Bırakıp çıkamadı bir türlü.Hem çalış hem evle çocukla ilgilen hemde üzerine bunları yaşa.Yazıklar olsun ne diyeyim başka.Kimse mükemmel değil benimde hatalarım oluyordur ama bunları haketmedim ben.Önceki konularıma bakın ne kadar zorluklar çekiyorum.Ev konusu belli değil göçebe hayatı yaşıyoruz resmen bir adım attığı yok.Verelim kiraya yakın bir yere taşınalım önümüz kış diyorum duymuyor.Kendisi kafayı yemiş ufacık meseleyi büyütüp ne hale getirdi bana psikoloğa git diyor.Gidersem sırf onun yüzünden gidicem zaten..
Bir türlü hazmedemiyorum ya ağlamaktan gözlerim şişti.İşyerinde uzun zamandır sorunları var zaten.Bırakıp çıkamadı bir türlü.Hem çalış hem evle çocukla ilgilen hemde üzerine bunları yaşa.Yazıklar olsun ne diyeyim başka.Kimse mükemmel değil benimde hatalarım oluyordur ama bunları haketmedim ben.Önceki konularıma bakın ne kadar zorluklar çekiyorum.Ev konusu belli değil göçebe hayatı yaşıyoruz resmen bir adım attığı yok.Verelim kiraya yakın bir yere taşınalım önümüz kış diyorum duymuyor.Kendisi kafayı yemiş ufacık meseleyi büyütüp ne hale getirdi bana psikoloğa git diyor.Gidersem sırf onun yüzünden gidicem zaten..
belki çoğu kişi bana kızacak ama fikirlerimi yazmak istiyorum:
gurur demek, onur demek karşındakinin her lafına çata çat karşılık vermek değildir. insan hali bazen sen sinirli olursun bazen o... evliliğin sürmesini istiyorsan bazen alttan almayı bilmelisin. evlilik yarış demek değil. kişilik kavgası değil. "bakalım kim üstün" pisti de değil.
eşinin yaptığı hayvanlık o ayrı. ama son gün sana para vermek istemesi, onundünyasında zeytin dalı uzatmak gibi. oysa sen durumu sürdürüp kavgayı büyütmüşsün.
karşındakinin benlik sınırlarına girmişsin yani. onun yaptığı gibi. kendi benliğini tehdit altında hisseden her birey savunmaya geçer, saldırır. erkekler bu konuda daha berbattır, çünkü akılları o kadar iyi çalışmaz. o an strateji düşünemez. oğlan çocuğu gibi saldırıya geçer. üstelik durum eşinin annesigilde yaşanmış= eşin kendi üstünlüğünü ailesine göstermek zorunda hissetmiş.
sana para vermeyi teklif ettiği gün biraz tebessümle "paradan daha önemli bir şeye ihtiyacım var" deseydin, ne bileyim karı-kocalık bu... gönlünüzün kırık olduğunu sakin bir şekilde ifade etseydin... sen savaş boyalarını sürmüş atağa geçmişsin.
N ekadr farklı bir düşünme şeklin var Türkmengelini.
Kavganın üzerine bu paran varmı sorusunu benim eşim de sorar,ama surat 5 karış şekilde.Hiçbirzamanda bunun bir zeytindalı olduğunu düşünmemeişimdir.
Aksine adamın tek derdi evin reisi olduğunu bana kabul ettirmek diye düşünür,daha çok sinirlenirim.
bütün hayatım insanları gözlemle geçiyor. inan bana, o tip adamların zeytin dalıdır bu.. kadın anlamayıp senin gibi düşünüp davranınca da kavga büyüyor işte... o "paran var mı" diyerek: "sen benim için önemlisin. bak bana neler ediyorsun ama hala seni düşünüyorum. paranı soruyorum. yoksa banane derdim" demek istiyor.