• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğun yanında sürekli çocuğunu şikayet etmek çok kötü değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
823
123
5 yaş yeğenim aşırı laf dinlemez ve çok inatçı. hak veriyorum tabi ki kendim bile bazen kafam götürmüyor ama beni arayıp çocuğun yanında bana şikayet ediyor. uslu dursun şöyle yapıyor böyle yapıyor birşey de diye. yanıma geldiklerinde de aynı. sürekli şikayet edilmesi çok kötü etki yaratmaz mı? hiçbir işe de yaramıyor ayrıca çocuk daha çok deliriyor.
birşey dediğimde de ben suçlu oluyorum, işte beni anlamıyorsun çocuğun olunca anlarsın, inşallah senin çocuğun da yaramaz olur diye türlü gıcık laflar. kardeşte olsa akraba başlı başına bir dert resmen.

Hepimizin cocugu var. Ama bir cocuk hic laf dinlemiyorsa ve istenmedik hareketler yapiyorsa ebeveynin gözden kacirdigi birseyler var veya bastan gerekenler yapilmadi. Cogu zaman sorun cocukda olmuyor cünkü. Sikayet etmek yerine profesyonel destek alsin..

5 yaş yeğenim aşırı laf dinlemez ve çok inatçı. hak veriyorum tabi ki kendim bile bazen kafam götürmüyor ama beni arayıp çocuğun yanında bana şikayet ediyor. uslu dursun şöyle yapıyor böyle yapıyor birşey de diye. yanıma geldiklerinde de aynı. sürekli şikayet edilmesi çok kötü etki yaratmaz mı? hiçbir işe de yaramıyor ayrıca çocuk daha çok deliriyor.
birşey dediğimde de ben suçlu oluyorum, işte beni anlamıyorsun çocuğun olunca anlarsın, inşallah senin çocuğun da yaramaz olur diye türlü gıcık laflar. kardeşte olsa akraba başlı başına bir dert resmen.
Çocuk deyip geçiyoruz ama o da bir birey. Annesinin yüzüne baka baka birine şikayet etseler hoşuna gider mi?
Çocuk kendince yorumlayıp "aa annem anlatıyor yaptıklarımı demek ki doğru yoldayım" demiş bile olabilir ki davranışlarının arttığını söylüyorsunuz. Ayrıca şu da bir gerçek anne düzelmeden çocuk düzelmez. (aslolan ebeveyn düzelmeden ama konudaki kişi anne sanırım.)

üzüldüm çocuk için. nasılsa annem benim hep kötü yönlerimi anlatıyor demek kği ben yaramazım o halde öyle davranmaya devam edebilirim diye düşünüyor çocuk. ablanızın destek alması lazım. çocuğunun hatalı davranışlarını pekiştiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X