Coluk cöcuk muhabbetini normal karsilayan arkadaslar. Arkadasimiz bu konudaki hassasiyetini dile getirmis. Cok da hakli goruyorum kendisini. Ben cumlelerimi karsimdaki insana gore secmeye ozen gostermeye calisirim. Cocugu olana " ufakligi buyutmeye calisiyoruz " derken cocuksuz arkadasa'evden ise isten eve " derim. Cocugu sorarsa iyi teyzesi derim. Cocuk yokken aramaya ozen gosteririm. Annee diye bagirmasi karsi tarafi uzmesin diye. Herkes size cocuk isteyip istemedigunden veya tedavi oldugu halde olmadigindan bahsetmek zorunda degil. Arkadasim bu tedavi sureci i sadece seninle paylasiyorum. Insanlar anlamiyor ya da dalga gecer gb konusuyotlar dedi. Alinmalarina bir nebzede biz sebep oluyoruz sanki. Bizim soylemimiz, uslubumuz vs sebep oluyor. Alinasi olup alinmiyor. Uzun sure ugrasip artik doktorun ugrasmayalim dinlen biraz dedigi insana " coluk cocuk " muhabbeti yapmayalim. Ya da 9 sene oldu cocuk yapin demesin dengesizin biri. Azicik empati yapsak. Sana tedavi oldugu halde olmadigini soylese aciyarak bakacaksin belki ondan soylemiyor. Kimse kendini hakli cikarmaya calismasin. Hassas konularda inadina uzerine gitmek bizim genlerimizde var sanirim. Azicik empati azicik uslubumuza dikkat, sorunu cozecektir. Insallah senin o arkadasin da okur da biraz kendisine konuşmalarına cekiduzen verir.