- 19 Nisan 2014
- 4.567
- 13.519
- 498
- Konu Sahibi morpapatyam
-
aynen.sabaha kadar 3-4 kere kalkan benım sabahın körunde yola duşen benım.akşam gelüp hemen mutfağa dalan benım.ama hep yorulan hasta olan o.bana kımse acımıyo
yapmak zorunda zaten.emin olun.eşşim anne babasının kaşına gözune bakıyo.en ufak şeyde yardımlarına koşuyo.bazen bızı tatil gunu bırakıp onların işlerini yapıyor.yanı emın olun benım eşimde görevelrını haddınden fazl yapıyor
tabii ki anne ile kayınvalideden aynı performansı beklemeyin ama.
nasıl biz annemize davrandığımız sıcaklıktan kayınvalidemize davranmıyorsak..
al bendende o kadarkızlar konu öyle bir hale gelmiş ki sanki biz önce çocuk yapıyoruz sonra zevk olsun diye işe gidiyoruz. gece uykusuz kalıyoruz. hem çocuk hem koca hem kayınvalide derdi çekiyoruz. madem öyle oğullarına iyi bir gelecek sağlasalarmış biz de çalışmak zorunda kalmasaymışız. biz madem çocuklarımızı babaannelerine emanet etmek zorundayız, ne yapsakta daha az üzülsek kısmına yoğunlaşmalıyız.
şu da bir gerçek
bu bir kv itirafıdır
ben şimdi senin çocuguna bakıyım
sende yaşlanınca bana bakıcaksın:)
ben bir iyilik yapıyorsam kaşıkla verip sapıyla geri almam.ozaman onun adı iyilik olmaz
nedense kayınvalidenizi haksız bulamadımben bir iyilik yapıyorsam kaşıkla verip sapıyla geri almam.ozaman onun adı iyilik olmaz
al bendende o kadar
bayramda seyranda işini yapar/yaptırırım
halılarını yıkatırım
evine alışveriş yaparım
neden keyfimden mi sadece gebe kalmamak adına yapıyorum
içimden gelmese de yapıyorum
yani gelin, oğluna evi geçindirmede yardımcı oluyor diye kv nin bakması mı gerekiyor?çocuk ufakken ki zorlugundan bahsediyorum
kadın memur vs değilse evladı biraz büyüyene kadar bebeğine bakar sonra işe başlar genellikle
kadınlar bunu tercih ediyor günümüzde
kadın fedakarlık yapıyorsa evi için ailesi için yapıyor.
şu da bir gerçek
bu bir kv itirafıdır
ben şimdi senin çocuguna bakıyım
sende yaşlanınca bana bakıcaksın:)
eşim napabilir ki bu durumdasiz neden gebe kalıyorsunuz?eşiniz eşiniz bu konuda napıyor?
biliyorsun ya vefam kvmi öle dedi geçen gün
pess diyorum yağmur
Turkiye'de bu boyle valla ne yazik ki. Ev al, araba al, kiralarini ode, dugun masraflarini karsila, ev esyalarini al, nisani, kina gecesini yap, torunun sunnet dugununu yap, torununun masraflarini da sen karsila, hic bir yere gitme, gezme,tozma. Yoksa:yinede bakmak zorunda değil ve belli ki zorla bakıyor,bu anaların çilesi evlatlardan yana bitmez mi arkadaş..
idare edicekler zaten o konuda hemfikirizyani gelin, oğluna evi geçindirmede yardımcı oluyor diye kv nin bakması mı gerekiyor?
yapıyorsa kendilerine yapıyorlar.
ama kadın zaten bakmam dememiş ki,istemediği yüz ifadesi ile belli olsa bile bakıyor sonuç itibariyle.
bence o kadarına da katlanacak konu sahibi ve eşi.
kreşe verene kadar idare edecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?