- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi morpapatyam
-
kesinlikle haklısınızkimse birşeye zorunluı diil ama en başında bakarım diyipte
sonra sukoyuvermesine kızıyorum ben
net olmalı bence gelinin tavrına davranışına göre yan çizmemeli
maalesef kvdeler çocugumuz sayesinde çok güzel kullanıyorlar bizimerhaba benim kızkma da kv bakıyor ama binbir nazla
çocuk olmadan önce aylarca yalvardı siz yapın ben bakacağım diye ama şimdi durmadan laf sokuyor
eşimi razı edebilsem bakıcı bulacağım ama malesef eşim razı değil başkasının bakmasına.kadın çocuğuma bakıyor diye bizi kendine köle etmek istiyor.
çocuğum 2 yaşına girdi.10 ay kendim baktım.sonra annem baktı.son 8 aydır da kv bakıyor.
kv nin sigortası,cep harçlığı,evinin mutfak masrafı, temizlik malzemeleri masrafı,kv ye ufak hediyeler herşey karşılanıyor ama hala istiyor.en son isteği yazlık.o kadar yüzsüz gerisini siz düşünün.
kızım sabah kreşe gidiyor.1 de kv alıp uyutuyor.3,5-4 gibi kalkıyor.o saatten akşam 7,5 a kadar bakıyor.ama ona sorsanız bütün gün onunlaymış gibi
her gün biyeri hastalanır.özel dr a götürüyüm dediğim zaman sa gitmemek için binbir bahane çünkü gerçekte hasta değil.
annem aylarca baktı gıkı çıkmadı kv ise demediğini bırakmadı
her sabah,her akşam gün içinde arar teşekkür ederim ama yine de kötü olurum.ona göre maaşımı eline sayacağım rahat edecek.
imkanı olan kimse kv sine baktırmasın.hatta maddi olarak zorlasın kreşe ya da bakıcıya versin
Aaa kayınvalideye bak. Bir de size zorla çocuk doğutturmuş olmalı.aynen.sabaha kadar 3-4 kere kalkan benım sabahın körunde yola duşen benım.akşam gelüp hemen mutfağa dalan benım.ama hep yorulan hasta olan o.bana kımse acımıyo
bir de bu vardı değil mi,çocuk konusunda kaynanayı dinleyesileri gelmişKendi çocuğuna o baksın, sonra yetmesin senin çocuğuna da baksın çünkü görevi.
Ee sen kimin çocuğuna bakacaksın bu durumda anne olarak?
Hani görevmiş ya o bakımdan soruyorum?
Tamam bakıcı bakmasın da görev falan ne alaka ya o anneyse sizler de artık annesiniz.
Normalde kayınvalidelerinizi çok dinler gibi niye böyle büyük bir kararda "o ben bakarım dedi ona güvendim doğurdum" diyosunuz.
bir de bu vardı değil mi,çocuk konusunda kaynanayı dinleyesileri gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?