- Konu Sahibi morpapatyam
-
peki kendi evledının çocuğuna bakmak kendi evladına bu zor gununde yardımcı olmak anne babanın görevi deilmi sizce
Sevgili ELmayRa,Çocuk bakmak gerçekten çok zor ismiş. Biz anne baba olduğumuz halde tim enerjimizi tüketiyorlar, cok gormemek lazım.
Çok naziksin Luvia, gercekten cok tesekkur ederkm Allah razı olsun. Ben 41 haftada zor doğurdum :) size hayırlı ve kolay Doğumlar dilerim AllahtanSevgili ELmayRa,
Seni forumda yakalamışken tebrik edeyim istedim.Sen de bebiş de iyisindir inşallah, Allah analı babalı büyütsün annesi.Darısı biz doğum bekleyenlerin başına
Konu sahibesine cevap yazmıştım daha önce de her insan kendini çocuk bakabilecek enerjide bulamayabilir , çünkü yaş ilerledikçe sağlık problemleri kendini göstermeye Başlıyor.Bebeğin yaşı kaç bilmiyorum ama kayınvalideniz bakamayacak gibi de olduğunda hazır olmak adına kreş araştırmalarına başlayın bence.
4 YILdır bakıyo kv ki artık kzım kreşe gidiyor sabahtan bırakıp akşam alıyor sadece.benim kv hep istekliydi bakma konusunda seve seve de baktı ama son zamnlarda hep bi bahaneler tripler endişeliyim işten çıkma durumumda yok.
ve bana ikinci çougada bakabilecegi konusunda garanti veriyor.ben kendi adıma 3 aylık bir bebegi bakıcıya bırakamam en azından 1 yaşına kadar yakınım baksın isterim.esip güreleyen arkadaşlar hiç tv segretmiyor sanırım bakıcı şiddetini görmüyorlar sanırım
kat kat yabancıdansa kendi canı kendi kanı baksın istiyorum.şartlar elverdiğincede bu böle deva edicek
bende onu diyorum zatenÇok haklısınız, insan çocuğunu güvenip de herkese bırakamaz. Ama kendi canı kendi kanından olan bu yaşlı insanların özverisini anlamak ufak tefek sitemlerini de hoş görmek gerek... Zaten karşı çıkanlar da kayınvalide bakmasın demiyor, kayınvalidenizin emeğini küçümsemeyin, ufak tefek davranışlarını da hoş görün diyor.
kimse birşeye zorunluı diil ama en başında bakarım diyiptebüyükler bakmak zorunda değil diyenleri anlayamıyorum. hiç bir anne evladını bırakıp çalışmak istemez. ben çalışıp borç ödüyorsam oğluna destek çıkıyorsam o kv dede bir-iki yıllığına benim çocuğuma bakacak. yada baştan bakamam diyecek. hem çocuğa bakıp hemde çalışan kadının burnundan getiriyorsa orda kötü niyet ararım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?