- Konu Sahibi gulrose1983
-
merhabalar,
benim de kızımda brown sendromu var.kızım 2004 doğumlu.ilk başlarda gozundeki kaymayı şaşılık zannettik.iki sene önce bahçelievler de ki istanbul göz hastanesine goturduk.orada bu teşhisi koydular.Sol gözü yukarı sola hareketini yapamıyor.Bu da dışarıdan bakıldıgında kayma şeklinde algılanıyor.Doktorumuz bize şimdilik birşey yapılamayacagını 6 ayda bir kontrole gelmemizi soyledi.ameliyatla duzeltilebileceğini ama daha kucuk oldugunu soyledi. biz de ameliyat girişiminde bulunmadık.ama şimdi eşimin bir tanıdıgının 6 yaşındaki cocugununu ameliyatla duzeldigini duydum.biz de o doktora goturecegiz.doktor bakırkoydeki dunya goz hastanesindeymiş. ama şimdi oradan ayrılmış.çocugun gozu de gayet duzelmiş.
sizin yegeniniz hangi doktora ameliyat olacak ve sonucunu burada paylaşırsanız sevinirim...
bu doktorun adınan bizimlede paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba,
Yeğenimi Birsen Hanıma kontrole götürdük.Tekrar ameliyat dedi( 22 (eylül)sinde tekrar ameliyat olacak.siz çocuğun baş pozisyonunun değiştiğini söylediniz.
Benim yeğenimde zaten bu sorun önceden vardı.Aslında sırf bu problemi düzeltmek içinde ameliyat yaptık.
doğru görmediği için başını yana eğerek bakıyordu.Ameliyattan sonra bayağı bir düzelme oldu.ama tamamen düzelmedi.
İkinci ameliyatı bekliyoruz işte.İnşallah bu ameliyatla düzelir.
Merhaba Gulezel Hanım,
Yeğenim 22 eylülde ameliyat oldu ama bu sefer biraz daha zorluydu ameliyatı.doktor iyi geçti dedi ama bir ay sonra tam belli olacak.
Sonuçları tekrar yazarım..İnşallah düzelir...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?