haklısın sana katılıyorum başkalarının bu ne yaramaz çocuk demelerin engel oluyorum artık ve kızmalarına senin yazdıklarını eşimle konuştum biz çocuğumuza herkezden önce kızıyoruz o zamanda kimse kendi çocuğuna kızmıyor direk bizim çocuğumuz hedef oluyor biz koruyup savunalimki başkalarıda ezmesin diye ama eve gelincede çocuğumuzla konuşalım diye..
bu günde psikoloğa götürdüm daha ilk randevumuzdu 15 gün sonra tekrar görüşeceğiz ..umutluyum ben ...
teşekkür ederiz,sağol.
gerçektende ilginç bir bilgi ,daha önce hiç duymamıştım.
ama ben diş macunu kullanılmaması ile ilgili bir yazı okumuştum daha önceleri.
senin bu konuda bir bilgin var mı??
bu arada bizim öğretmen hala kağıt yazıp göndermedi.(hani doktora demişti ya,öğretmenin gözlemleri de önemli,şikayeçi olduğu davranışları bir kağıda yazsın,sonra duruma bakarız,gerekirse tedaviye başlarız demişti)
bu hafta da bekleyeceğim. eger vermezse de doktora gidip anlatacağım durumu.ne yapayım benneyaptımki
kızımın son görüşmesinden haber vereyim dedim..bizde hiç sorun çıkmadı hatta kızımda resme yeteneği ortaya çıktı zaten resim yapmaya bayılır ..yaşının üstünde resim çizgisine sahipmiş ve asıl sorun babayla ikiizin tutarsız davranışı...doktor bize çocuğunuza sınır koyma adlı kitap önerdi gerçekten çoğu şeyi yanlış yapıyormuşuz...birde kardeşimiz olunca işin rengi değişti..daha bi sevecen ve ılımlı oldu artık odamızıda topluyoruz...bazen yine ağlama krizine giriyor ama oda huy istediği olmayınca yada hayal krıklığı yaşarsa sorun çıkrtıyor....çok konuşması yapısıyla ilgiliymiş bazı çocuklar çok konuşur dedi..zemuszemus
bizede öğretmeni ve bizim dolduracağımız iki form verilmişti...olumsuz tek birşey yazmış öğretmen ellrini anlamsız çırpıyor diye kızıma sordum çünkü kızımda öyle birşey yoktu meğersem elini yıkadıktan hijyenik olması için jel almıştık onu sürünce kurusun diye ellerini sallıyormuş...diğer hiçbir şıkta olumsuz birşey yok yorumda yok doktorda öğretmenin görüşü çok önemli demişti..biz belkide objektif olamayabiliriz diye birde bizsiz ortamda nasıl diye ..neyse arkadaşlar hepinize geçmiş olsun..en azından sorun olup olmdığı ortaya çıktı rahatladık...
darısı sizlerin başına...
Sağol arkadaşım, çok teşekkürler, aranızda olmaktan çok mennunum. Kullandığımız ilaç şu an concerta 18 mg. Ayrıca da koruyucu olarak rsipaldin kullnıyorum 1 mg günlük.
Herkese selamlar....
rica ederim.ben teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ben de memnun oldum.
rispaldini neden koruyucu olarak kullanıyorsnuz?bir mahsuru yoksa açıklayabilir misniz?
ne kadar süredir kullanıyorsnuz bu ilaçları?
ne gibi değişiklikler oldu çocuğunuzda??(çok soru sormuşum kusura bakmayın )
paylaşırsanız çok sevinirim :)
hala cevap bekliyorum :hulya:[/QUOTöncelikle merhaba 7 yaşında bir oğlum var ve bu davranışların hemen hepsi var ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?