- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
psikiyatrist iste
psikologlarda psikiyatriste yönlendirebiliyor
neyse ya isinize gelmiyorsa gelmesin valla
kendi inandiklarimi bildiklerimi baska insanlara dayatmak zorunda hissetmiyorum
sadece dar görünüslü önüne sunulan "dogrulara" göre sistemin dayatmalarina göre yasayan insanlara acirim en fazla.. iyi aksamlar
psikiyatrist iste
psikologlarda psikiyatriste yönlendirebiliyor
neyse ya isinize gelmiyorsa gelmesin valla
kendi inandiklarimi bildiklerimi baska insanlara dayatmak zorunda hissetmiyorum
sadece dar görünüslü önüne sunulan "dogrulara" göre sistemin dayatmalarina göre yasayan insanlara acirim en fazla.. iyi aksamlar
Az once 2 sayfa okudum yazim istersenYine bir 100 sayfalık konu ve ben yine kaçırdım
Sevabına özet geçmek isteyen var mı
Az once 2 sayfa okudum yazim istersen
Teşekkür ediyorum :) birileri psikolojiyi reddetmiş galiba son iki sayfadan bunu anladım. 100 sayfa psikoloji dalı üzerinden mi konuşulmuş, tüh severim ben böyle tartışmaları yine kaçırdım
Simdi geyik yapiyo diye kib lemesinlerde konu sahibine acayip uzuldum oturup 100 sayfayi okuyasim geldi de iste sadece geldi yani walla gozum yemedi cok ilerlemis konu bacimTeşekkür ediyorum :) birileri psikolojiyi reddetmiş galiba son iki sayfadan bunu anladım. 100 sayfa psikoloji dalı üzerinden mi konuşulmuş, tüh severim ben böyle tartışmaları yine kaçırdım
Simdi geyik yapiyo diye kib lemesinlerde konu sahibine acayip uzuldum oturup 100 sayfayi okuyasim geldi de iste sadece geldi yani walla gozum yemedi cok ilerlemis konu bacim
Konunun anahtar kelimesi bu zaten.
Buradaki çocuk sistemin ona dayattığı gibi öğretmenine karşı sus pus olmadı, boyun eğmedi. Bir nevi kendinizi yanlışlamışsınız.
Psikolog ilaç yazmaz bu arada.
Evet konuya dahil olamadik ama burda onenli olan o kucuk kiz , umarim hayat ona guzellikler getirir bunu tum kalbimle diliyorum Rabbim'den.ben şok ben iptal şu anBen doğrudan son sayfaya yazmıştım bir de önceki iki sayfayı okumuştum, biraz önce konuyu okudum, gerçekten çok ama çok üzgünüm. İnanılmaz etkilendim. Şimdi tartışmayı tekrar alevlendirmek istemiyorum ama öğretmen dediğimiz insanların kesinlikle daha farklı eğitimlere tabi tutulması lazım, hayat şartlarının olgunlaştırılması lazım. Biz onlara çocuklarımızı emanet ediyoruz, edeceğiz.
Konunun sayfalarına hakim değilim, zira 101 sayfa okuyamadım ama konu sahibesi anne olarak ne kadar için acısa da ne mutlu sana ki daha küçücük çocuğun bu ülkede yaşlanınca dahi hayvan sevgisini, merhametini edinememiş onca insana rağmen bu yaşta bu kadar olgun. Zaten farklı bir çocuk olduğu belliymiş, hayvanlarla ilgilenmesi, odaklanamaması, ilginç gelen şeyleri inceleme isteği. Allah yolunu açık etsin, bu yaşta yaşadıklarını umarım hatırlamaz
Bilmem farkında mısınız ama cocukta ileri derecede dikkat dağınıklığı ve dürtüsellik var.Ders dinlerken farkında olmadan resim çiziyor yada başka şey ile ilgileniyor.Doğru dürüst pegogoji formasyonu almak zorunda olan öğretmenler bu durumdan haberdar olmak zorundadır,hatta kendi aileyi çağırıp durumu paylaşması gerekir! DEHB hastaları için ayrı okul yada öğrenim durumu yoktur! Farkında olmadan konu sahibine kırıcı yorum yapmıssınız.Lütfen bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Okulda ders dinlememek ne demek ? Mecbur dersini önemseyecek ve dinleyecek. Ders zamaninda resim cizilmez, ders dinlenilir. Resim dersinde resmini cizsin. Ve o yasda büyüklere hele hele bir ögretmene cevap verme hakkini kendinde bulamaz.
Tabiki ögretmenin yerinde olsam hic polemige girmez, direk sinifdan uzaklastirirdim kizinizi, cünkü bunlar ders zamaninda yapilacak seyler degil.
Okulu, derslerini ve ögretmenini ciddiye almaz ise bu yasta, sonradan cok daha büyük problemler yasayacak cocugunuz hayatda. Okul yeri, disiplinin, egitimin yeri.
Madem cok kirginsiniz, gidip direk yüzyüze konusun o ögretmenle Burda beddua etmekle bir yere varamazsiniz.
Birde dikkat edin, cocugunuzun yaninda ögretmeni kötüleyip, cocugunuzu savunmayin, cünkü cocuk bunu bir zafer olarak algilar ve her büyügüne hatta sizede ayni davranabilir ve ömür billah derslerini, okulu, egitimi ciddiye almaz.
Az daha uğraşırsak bilim kategorilerini KK'nin uzman hatunları belirleyecek.
Hatta psikoLOJİ, sosyoLOJİ mi, hadi oradan bunları bırak bilimsel verilerle gel, diyecekler.
Vay arkadaş, dünyayı "sosyal bilimler"in tamamen fasa fiso olduğu konusunda derhal uyarmalıyız.
KK sayesinde bu yanlıştan dönecekler "inşAllah"
Süpersin depVay anasını daha neler öğrenecez bakalım...
Hiperaktivite uydurmaymış...
antidepresan çağdaş muskaymış...
Eeee başka...
Freud da psikanalizci değil sapıktı di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?