• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunu arayıp sormayan

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
97
56
18
30
Biz boşandık ama çocuktan da boşanmış gibi. Çok zoruma gidiyor. Bı ara sık sık sorardı görüntülü konuşurdu şimdi 10 gündür sormuyor konuşmuyor . Bir aydan fazladır görüşmedi almadı. Ama bu dengesiz tavrı bana ilginç geliyor bazen diyorum çok ilgili ama şuan aşırı ilgisiz . Allah'tan babayı sormuyor. Hayatında biri var ama bu kadar bir erkek çocuğunu unutabilie mi

Biz boşandık ama çocuktan da boşanmış gibi. Çok zoruma gidiyor. Bı ara sık sık sorardı görüntülü konuşurdu şimdi 10 gündür sormuyor konuşmuyor . Bir aydan fazladır görüşmedi almadı. Ama bu dengesiz tavrı bana ilginç geliyor bazen diyorum çok ilgili ama şuan aşırı ilgisiz . Allah'tan babayı sormuyor. Hayatında biri var ama bu kadar bir erkek çocuğunu unutabilie mi
Bazı erkekler şey biraz, gavat.
Boşanınca çocuk onun değil gibi davranıyor edepsizler.

Benim arkadaşın boşandığı kocası çocuğunu arayıp ulan benim karımla(başkasıyla evlendi onu kastedıyo) huzurumu bozamazsın seni bilmem napayım sevmıyorum lan seni gelme benım evıme deyıp zıncırleme küfür etmişti

Kucucuk çocuk on yaşında
Kanım donmustu telefona atıldım
Arkadaş benden önce kavradı telefonu ve adama agzının payını vermişti.

Düşün........

Benim arkadaşın boşandığı kocası çocuğunu arayıp ulan benim karımla(başkasıyla evlendi onu kastedıyo) huzurumu bozamazsın seni bilmem napayım sevmıyorum lan seni gelme benım evıme deyıp zıncırleme küfür etmişti

Kucucuk çocuk on yaşında
Kanım donmustu telefona atıldım
Arkadaş benden önce kavradı telefonu ve adama agzının payını vermişti.

Düşün........
Komple soyadından alsaydı çocuğu keşke telefon kaydını delil sunup..

• Beğen
Reactions: Cac
Kimse annesi kadar düşünmüyor çocuğunu babası da olsa. Erkeklere biz aşılıyoruz çocuk sevgisini. Bizle iletişimi kopunca çocuklarla da kopuyor genelde.
İstisnalar var ama sayıları çok az bence.
Siz arayıp ilgilen vs dediğinizde sanki siz onla konuşmak istiyormuşsunuz gibi bir tavır takınabilir. Bilmiyorum bende olsam sinirlenirdim bu duruma.

Erkekler genelde boşandıktan sonra çocukları umursamıyor
Nasıl umursamaz yaa umursamak zorunda. Bu bir zorunluluk. Sırf annesi doğurdu diye annesinin mi oluyor. Valla ben kavga ederdim karşı tarafla. Hayırdır yani. Oh kendi onla bunla gezip tozacak, çocuğun bütün sorumluluğunu üzerime atacak. Var mı öyle?

Evet unutabilir.. tanıdığım bir kız var 19 yaşında, babası asker, bildiğim kadarıyla da iyi bir rütbede. bebekken ayrılmışlar. Annesi geçenlerde cezaevine girmiş, 10 yıl falan yatar. Kız yurtdışında okuyordu, orada kalmış annesi cezaevine girince, para yok dönememiş. Kız 3 aydır annesinin eski eşinin evinde kalıyor. Yani eski üvey babası bakıyor kıza.. babasını aramış, “annem cezaevine girdi” deyince adam suratına kapatmış telefonu. İş buldu üvey babası, çalışıyor ama eve falan nasıl çıksın.. muhtemelen evlenene kadar o evde kalacak..

Unutur misal benim eşimin babası. Çocuklarının düğünlerine bile gelmedi. 60 yaşında bu saatten sonra da değişmez. Çocukların değil ama onun çocuklarına ihtiyacı olacak. O yüzüne bakmadığı çocuklarına.

Evet unutabilir.. tanıdığım bir kız var 19 yaşında, babası asker, bildiğim kadarıyla da iyi bir rütbede. bebekken ayrılmışlar. Annesi geçenlerde cezaevine girmiş, 10 yıl falan yatar. Kız yurtdışında okuyordu, orada kalmış annesi cezaevine girince, para yok dönememiş. Kız 3 aydır annesinin eski eşinin evinde kalıyor. Yani eski üvey babası bakıyor kıza.. babasını aramış, “annem cezaevine girdi” deyince adam suratına kapatmış telefonu. İş buldu üvey babası, çalışıyor ama eve falan nasıl çıksın.. muhtemelen evlenene kadar o evde kalacak..
Üvey babaya da ıyı guvenıyor bari

Bilmiyorum duygusal bakıyorum heralde evlat bu canından bir parça. Başka birini bulup insan nasıl evladını unutur . Ben mesaj attığımla sorsa bu ite kaka olmaz ki. Hayatımda yaptığım en büyük hata bu adamla evlenmek te değil bu adama benden bı çocuk vermek . Ben bu kadar da değildir derdim ama bu adamın babalığı da bu kadarmış.

Üvey babaya da ıyı guvenıyor bari

Evet iyi birisidir gerçekten de, annesi ve üç kızıyla yaşıyor, şimdi bu kızı da aldı yanına sağ olsun. annesi onunla evlendiğinde kız 4 yaşındaydı, 13 yaşındayken ayrıldılar, baba figürü olarak hep onu bilmişti, zaten baba diyordu, annesi de cezaevinden o adamı aramasını söylemiş direkt.

Zaten kimsesi yok kızın, orada da kalmasa nerede kalacak.. tam deli çağı, yanlış yapmaya çok müsait bir yaş, en azından bir aile ortamında olması sağlıklı

Unutabilir. Adam değildir, baba olmayı istememiştir, sindirememiştir, her şey olabilir.
Ama sizin hatanız onun aramasını beklemeniz. O aramıyorsa siz arayıp "çocuğunla konuşman gerekiyor" demelisiniz, ve telefonu çocuğunuza vermelisiniz.

O da bişey mi biz boşanalı 9 yıl oldu, farklı şehirlerdeyiz. Çocuğunu 3 yaşından beri görmüyor, aramıyor sormuyor. Oğlum şimdi 10 yaşında...Babalarıyla çocukları bir arada gördüğünde, davranışlarını gözlemliyorum çocuğum şekilden şekile giriyor. Ve şöyle dua ediyorum Allah'a, inşallah oğluma muhtaç olur da, oğlum da ona dönüp bakmaz. İlahi adalet tecelli edecek bir gün.

Back
X