Çocuğunu arayıp sormayan

O da bişey mi biz boşanalı 9 yıl oldu, farklı şehirlerdeyiz. Çocuğunu 3 yaşından beri görmüyor, aramıyor sormuyor. Oğlum şimdi 10 yaşında...Babalarıyla çocukları bir arada gördüğünde, davranışlarını gözlemliyorum çocuğum şekilden şekile giriyor. Ve şöyle dua ediyorum Allah'a, inşallah oğluma muhtaç olur da, oğlum da ona dönüp bakmaz. İlahi adalet tecelli edecek bir gün.
Hiç mi aramıyor bizim de babası farklı şehirde

Evet iyi birisidir gerçekten de, annesi ve üç kızıyla yaşıyor, şimdi bu kızı da aldı yanına sağ olsun. annesi onunla evlendiğinde kız 4 yaşındaydı, 13 yaşındayken ayrıldılar, baba figürü olarak hep onu bilmişti, zaten baba diyordu, annesi de cezaevinden o adamı aramasını söylemiş direkt.

Zaten kimsesi yok kızın, orada da kalmasa nerede kalacak.. tam deli çağı, yanlış yapmaya çok müsait bir yaş, en azından bir aile ortamında olması sağlıklı
Kadın 10 yıl ne yaptı da ceza aldı düşünce suçu faln mı? Ülke malum....

Benim anneme göre erkekler cinsellik alamadığı kadının çocuğuna bakmaz mış. İsterse öz çocuğu olsun umrunda değil erkeklerin diyor. Bir kadınla cinselik yaşasın birazda enerjileri tutarsa isterse kendi çocuğu olmasın seve seve bakar o kanının çocuğuna diyor.

Ben artık şaşırmıyorum
Çevremde gördüğüm kadarıyla boşandıktan maksimum 5 yıl sonra çocuğu tanımamazlıktan geliyorlar resmen
Hem de bunu yapanlar hepte aaaa bravo çocuğuna ne kadar düşkün bir baba dediğimiz tipler

Sonra neden boşandıktan sonra çocuklar daha çok anneye veriliyor deniyor. Hakimler vermeyip de ne yapsın, çocuğuyla görüş gününde ilgilenmeyip babanneye bırakanları da gördük.

Back
X