Çocuğunu bende unutan arkadaş

Ay şuan şoktayım gercekten. İkinci bebeğimi 36 haftalıkken doğum yaptım hastaneye yatisimda doktor bebek bir gun bile fazladan karnında kalsa kar beklicez dedi dünya başıma yıkıldı neden çünkü evde bı cocugum daha var yanında babası babannesi dedesi olduğu halde ben yanında kaç gün olamicam diye düşünmekten ağlamaktan kendimi paraladim. Bı arkadaşa ne kadar guvensemde mecbur kalıp bir hafta bırakmak düşünmesi bile bı garip ediyo ki hadi mecburiyet diyelim bide üstüne çocuğumu almadan tatile gitcem😲😲😲😲 Allah'ım büyük konusmayim ama yazık günah o çocuğa kıyamam. Sizde iyi sorumluluk almışsınız helal olsun ama suistimal etmişler ben olsam tepkimi koyardım.

Utanmadan instagrama atmış resimleri, şimdi yüzsüz yüzsüz gelecek teşekkür edecek. Biri demiş, kapıda hazırlıklı giyinik vaziyette çocukla bekleyin. Bir haftadır bir yere gidemedik diyip çocuğu verip çıkın diye. Ben olsam arar, gelince arayın biz aşapıya getiririz diyip götürür verirdim.

Hey Allahım her gün biraz daha ilginç şey okuyorum burada..
Millet çocuğu arayıp da bulamıyor bunlar kurtulmaya bakıyor. Allah o sabiye kolaylık versin..

Bence buna tepkisiz kalmayın. "Tatile ihtiyacınız olduğunu söyleseydiniz haber verebilirdiniz hani sizin öz çocuğunuz ya? Bizim de işlerimiz olabilirdi. Kendisini hiç merak etmeyen ebevenynlerle işi çok zor garibin" diyerek..

:oha:
Kuzum 2 yaşındaki bebesini evcil hayvan gibi arkadaşa bırakıp tatile giden karakter
Sana saygısızlık yapmış çok mu

Şuan o sabiye öyle üzüldüm ki.
Onun dünyası yıkılmış anneden ayrılmış.
Ana baba tatilde.
Yarabbim bende de 2 yaşında var.
Babasına bırakıp çarşıya gidince eve uçarak geliyorum.
Bu milletin genişlik harran ovası

Back
X