Çocuğunu da al, ananın evine git...

pes diyorum yani.
bir insan ewşine bunları nasıl söyleyebilir ya
birde hamile hassas olduğu bir dönem gerçekten çok üzücü bir durum
ben olsam kesinlikle durmam giderdim çocuğumu şimdiden istemeyen insan ilerde neler yapar
düşünmek lazımm

canım sıkma canını erkeller böyle işte kırıcı kaba duygusuzlar
rabbim bu yüzden işte boşuna aneliği kadına vermemişya
belki eşinin morali bozuktur başka sıkıntıları vardır sana yaptıklarını haklı çıkartmaz
ama zaten evlilikte bu işte malsefki
iki kişi karşılıklı birbirlerini idare edince evlilikler sürüyo

canım erkekte zaten hemen duygularında değişiklik bekleyemezsin
çünkü o farkında bile değildir hamiş olduğunun unutur
ama sen öyle değilsin heran hissettirir vucudunda
ama bence ilerleyen aylarda değişir koçişin bebeğinizin varlığının farkına iyice varır
ben hiç hamiş kalıp yaşamadım ama
öyle tahmin ediyorum
allah yardımcın olsun bu yaşadığınız sıkıntılar biran evvel unutur inş

bence arkadaşım eşinin bundansonraki tavırlarına dikkat et hiç bir gelişme yoksa aynı tas aynı hamam devam ediyosa bence o küçük mucizene de yazık ilerde daha çok çekmeden bence aldır ama kocanı bi kaç gün bakalım hareketlerine göre hemen aldırma kendini düzeltmezse o minicik yavruya bunlarıda yaşatmaya hakkınız yok vakti varken aldır gitsin derim ilerde daha çok üzülmektense zamanı varken herşeyin yoluna koymak gerek ben böyle düşünüyorum...:çok üzgünüm::sm_confused:

şaka gibi yaa...şimdi şaka arkadaşlar diyeceğin ümidi ile okudum yazını..
valla Allah islah etsin henüz doğmamış yavrusuna böyle davranan birisi ile bu bebeği doğurup onunla birlikte büyütmek ne kadar sağlıklı bi karar o tartışılır ama bana kalırsa sen kendinden ödün vermişsin vaktiyle yoksa hiç bir erkek 5 haftalık hamile eşini bu kadar basit sebeplerden dolayı kızma hatta ve hatta hırpalama cüretini kendinde bulamaz gibi geliyo bana..
geçmiş olsun canım..

canım benim ya,çok üüzldüm gerçekten,şu akılsız heriifn yaptığına bak birde hırpalamışklava:klava:klavaaslında kocana söylebnecek çok söz var ama uyarı alırım neyse,valla şu an kocana aiçimden aynen bunu :mymeka::mymeka:yapmak geliyor,insan beğenmese bile ,sesini çıkarmaz,daha erken falan der,en sonunda söyledikleri ve yaptıkları iş mi yani şimdi,aldırmışmışklava:klava:tek başına yaptın sanki,Allahım ya,neyse sen takılma canım bunlara sakın üzülme bu adam için değmez baksana,sen bebişini düşün,onun sana ihtiyacı varkocanlada hiç konuşma,hatasını anlar sinirle çıkmıştır ağzından eminim pişman olmuştur,sen biraz sabırlı davran ,zaman bırak herşeyi,depresyona falan da girme bebeğini düşün:ecrin_bebek:bak biz varız cnm,öpüyorum seniŞeniz

Canım çok üzüldüm inan,,,,çoğu insan eşi ile zaman zaman tartışma yaşayabilir,,,birbirlerinin aldıklarını beğenmeyede bilir ama senin durumun çok ayrı sen bir ANNE adayısın çok kutsal bir görev yapıyorsun bu durumda eşinin daha çok senin yanında olması gerekirken çok yazıkki sana haketmediği cümleleri sarfetmiş,,senin adına çok üzüldüm,,,sen kendini üzmemeye ve morali tutabildiğince yüksek tutmaya çalış çünkü karnında sana sımsıkı tutunmaya çalışan meleğin var annesi lütfenn,,,babası mutlaka hatasını anlıcaktır,,,,tabi kalp kırıldı bir kere ama yapacak bişe yok,,,aranızın düzelmesi dileği ile,,,,,

okurken inanamadım diyeceğim ama inandım çünkü çok daha beterlerini de görüyoruz duyuyoruz .bence eşin olayın tam farkında değildir ve o gün bişeye sinirlenmiştir.tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz ama konuşma o seninle mutlaka konuşur.özürden sonra da sakın uzatma bebeğin için bunu yap bence ayrıca sakın bebeğine de kıyma Hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah sabır versin

canım benim okuduklarıma çok üzüldüm.birlikde karar vererek yapmadınızmı bebegi.sen okadar heves etmişsin almışsın oyuncagı begenmese bile begenmiş gibi yapsaydı en azından sonuçda sen şuan çok hassas bir dönem geçiriyorsun, tepkini koy da anlasın hatasını pişman olucakdır elbet belki o da istemeden böyle bir eşeklik etmişdir malum içinde bulundugumuz ekonomik kriz kimsede normal bir psikoloji bırakmadı.(tabi ne olursa olsun hamile eşine buşekilde davranmamalıydı)

tatlım benim inan o kadar üzüldümki gözlerim doldu biliyormusun.. ne kadar aptal erkekler var bu dünyada ya kimileri git bebeğini aldır der, kimileri hamile eşlerini hırpalar insan elindekinin değerini hiçbirzaman bilmezmiş biz hamile kalmak için nasıl uğraşıyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor eşim bile bu konuda o kadar duygusalki doğmamış olmamış bebeğimize birşeyler bakıyoruz, birkaçbirşey alıyoruz olunca bunları giyer oynar diye kendimizi hayali bir şeyle oyalıyoruz avunuyoruz..... ama senin eşşek kocam olan birşeyin değerini bilmiyor ilk bebeğiniz insan o kadar çok heves ederki birşeyler almak için birşeyler yapmak için sen beğenip almışsın içinden gelmiş bebişin birşeyleri beğenmese bile saygı duyması lazım bu ne ilgisizlik bu ne gamsızlık üstüne üstlük sapma sapan bir nedenden dolayı eşini hırpalamakta ne demek ne problemi olursa olsun bu onu haklı çıkarmaz hiçbirşekilde..... hele hele anneni evine git demekte ne demek sen onu ordan getirmedin ve gitmesi gereken biri varsa oda odur o gitsin memnun olmayan o.....

tatlım dikkat et kendine her ne kadar eşin senin değerini bilmesede sen kendi değerini bil çok kutsal birşey ve mucizemi bir duyguyu yaşıyorsun ve bir bebiş taşıyorsun sakın kimsenin sana ve bebişini zarar vermesine izin verme sakın bu eşşek kocan için üzülüp bebişinede zarar verme sakın çünkü daha çok yeni bir hamilesin ve hamileliğinin en tehlikeli dönemleri ilk 3 ay ve sen bu dönemdesin nolur dikkat et kendine kesinlikle stres ve üzüntüden uzak dur yada durmaya çalış bebeğin için..... bir müddet konuşma istersen hatasını anlasın şimdi böyle yaparsa kimbilir daha sonra neler yapar allah korusun....allaha emanet ol....

yuuuhh :1shok:
haketmez hiç bi zaman babalığı
aldırmak gibi bişey geçirme aklından sakın.. git annenin yanına istediğin kadar da oyuncaklar al ..
herifin derdi başka heralde sana patladı tam dayaklık yaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
bu erkeklerde beyin yapıları farklı olsa gerek kadınlardan :1closedeyes:

güzelim onlar tek maddiyati düşünür genellikle

o yüzden aldıgın herseyi göstermek zorunda degilsin bence madem böyle sorunlar yasıyorsun

sen bebegini düşün ayrıca biras sesiz ol kendisiyle bırak onu bakalım nolcak:?

baba olmaya hazır değil sanırım..o yüzden tepkisini bu şekilde veriyo galiba..bi kızgınlık anı bence..o yüzden böyle söylemiştir..hırpaladı derken el mi kaldırdı? eğer böyle bişi yaptıysa sana karşı çook büyük bi saygısızlık bu..konuşarak çözmeye çalışın cnm...sende hamilelikten dolayı hassassındır şuan..

eşini hiç önemseme,farzetki o evin içinde yok,belki hatasını anlar..o eve geldiği zamanlarda yemekler hazır olsun ama sen komşuda ne bileyim arkadaşında ol...hiçbişey olmamamış gibi ve ondan kaçar gibi...erkekler genelde düşüncesiz ve acımasız oluyorlar ne yazıkki....allah sana ne güzel bir bebiş vermiş onu düşün...benim bebişimde bana çok büyük güç veriyor ve huzur....hayatımda hamileliğimdeki kadar hiç mutlu olmamıştım ben....bu günlerinin güzelliğini yasamaya bakkk....

inanamıyorum ya bu neasıl bir eş nasıl bir baba bence canım yolun basındayken basının çaresine bak şimdiden evladını ve seni defterden silen bir erkek beş on yıl sonra nasıl davranır çok üzügünüm canım allah yardımcın olsun

olmaz olmaz olmaz......
bu kadarınada pes artık yani bu ne biçim bir insanlık bu ne biçim bir yaradılış
yaratan bizi onlara emanet bıraktı oysa bakıyorum ve bu gibi olayları duyuyorumda
hani çok afedersiniz affınıza sığınıyorum kadınlara kapıdaki paspas muamelesi gösteriyor
bu zatı muhteremde nasıl bir baba olacaksa :mymeka:layıkta değil zaten kafasını koparcan bu adamların...kötükedihüso

:1shok:yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum:1shok: kusura bakma ama dayanamadım buda eşine :mymeka:

Bilgisayarın başında oturacağına çık git evden canım benim...Ne duruyorsun, eğer sinirliyse zaten uyuz uyuz konuşmaya devam edecektir.Çık ne sesini duy, ne yüzünü gör o adamın.klava:
Eğer annenlerle aynı şehirdeysen onlarda kal.Tartıştık falan deme başka bi yalan bul..
Çocuğunu aldır demeler o kendini ne sanıyor.:mymeka:O bebek senin karnında...
Kafana da takma böyle şeyleri, söylesin söylesin dursun...Sen bi evden çık bak nasıl kuyruğunu kıstırıp miyavlayacak.

çocuğu olsun diye bunca çırpınan insanları görüp şükredeceğine senin kıymetini bileceğine yaptığı zorbalığa bak.sen bebeğini babanın evinden getirmedin canım gitmesi gereken biri varsa oda kocan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…