Çocuğunu da al, ananın evine git...

yok yaa arkadaş bizi mi kekledi acep hani hiç yorum yok kendinden
bir adam doğmamış çocuğu için bunu demez yaa yok ben inanmadım
hemde basit bir oyuncak yüzünden git çocuğu aldır ananın evine git demez
böyle diyen bir adam ruh hastasıdır ozaman bu adamla ömür geçmeezz

oooollllldu başka bi arzun varmı hayatım deseydin
sanki sen kendin yaptın çocuğuuu
bugün yine çarşıya çık bebeğine tekrar oyuncak al ama eşinede onun sevdiği tarzda oyuncaklar al,bunlarda senin oyuncakların de,
bu da ne derse çocuğunkileri beğenmedin ya sanki kendin oynuycakmışın gibi bende o yüzden sana senin sevdiğin oyuncaklardan aldım de:dilcikar:

baba olmanın anlamını bilmeyen adamlara YÜCE MEVLAM BABA OLMA ŞANSINI TANIYO.İSYAN ETMİYORUM AMA ..benim eşimde baba olmak için senelerdir yanıp tutuşuyo...bu adamın yaptıgına bakın ya...karısını hamileyken hırpalayan adamdan babamı olur ya.gelde isyan etme şimdi...kötükedihüso

Son düzenleme:
kusura bakma(yın) tek bişey dicem kocan tam bi kazma!

canım madem böyle kocan vardı ne çocuk yaptın çocuk yapamak yerine kocanı boşamalıydın bence

yazziklar olsun kocana, oncedendemi boyleydi hadi sinirli bi anina denk gelmisin diycem ama bu yinede onu hakli cikarmaz, helede sen bi bayansin ve hamilesin.bu cocugu sen tek basina yapmadin heralde ne demek aldir ve babayin evine git demesi kolaydi oyle.su an yemin ederim seni tanimadigim halde kocana cok sinirlendim allah islah etsin ne diyim

eşiniz çocuk sahibi olmak istedi mi?
ve size karşı davranışları hep böyle miydi?
ben böyle bir adamdan çocuk sahibi olmaya cesaret edemezdim...
ve sanırım giderdim...
yazık gerçekten..

ay arkadaşım nerelerdesin ya..
açtın konuyu kayboldun ortadan,merak ettik seni.
inşallah herşey yolundadır...

offf vallahi merak ettim ya...

her kelimene sonuna kadarrrrrrrrrrrrr katılıyorummmmmmmmmmmmmm çok haklısın

canım esıne ne dıycegımı bılmıyorum ınan okurken çok uzuldum ınş duzelır ama ıyı bır dersı hak edıyor canım o evde yokmus gıbı davran aynı evde onu sensız bırak canım

hoppala.ya manyakmı bu adam,sanki çocuğa araba ,yat, saat aldın .allah allah.
onun zoru başka birşeydir mutlaka .bekle çıkar kokusu..

Canim esinin yaptigi hic hos degil.
Acaba cani birseye mi sIkkIndi?
Yoksa genelde böyle ters konusan birimidir?

Gerci ne olursa olsun, seni hamile halinle hirpalamaya hakki yok, terbiyesizlik yapmis.

cnm öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına.hamile bayanlar benim gözümde çok özel bir yere sahipler birçok insanda olduğu gibi.eşinin bu hassasiyeti göstermeyişine aksine bu kadar kırıcı olmasına gerçekten bir anlam veremedim.işiyle ilgili yada evliliğinizle bir sorunumu var acaba sizinle paylaşmadığı.bazen kendimizle okadar meşgul oluyoruzki karşımızdakini ihmal edebiliyoruz.kırgınlığın hafiflediğinde konuş sana söylediklerinden sonra neler hissettiğini ve ne kadar uğraşsanda duyduklarını unutmanın uzun bir zaman alacağını söyle.birazcık seviyorsa seni vicdan azabından ölecektir.ve saldırmadan sakin sakin yap yuvasını.sen onun çocuğunu doğuracaksın oda bir eş olarak her eşin kolay kolay edemeyeceği laflar etmiş.onu kınıyorum.ve sabırla tüm bunların hakkından gelebilmeni dilyorum.kadına hamile çocuklu coçuksuz ne olursa olsun sadece güç yakışıyor.güçlü ol.ve bebeğini düşün fazla sıkıntı yapma kendine

canım ebnim
üzülme
sen bebeğine odaklan
kocanıda allaha havale et

okuyunca şok oldum.ne kadar kendini bilmez bir insan.sanırım hasta...ne demek annenin evine git.sen varya umursama bu adamı inadına git oyuncak al ve asla muhattap olma..haddini bilsin insan eşine böylemi davranır hamileliğinde en hassas dönemin.. okuması yazmasıda mı yok bunun bilmiyomu yaa hamilelik dönemini çok kızdım valla ..umarım düzelir mutluluklar ve sağlık diliyorum sana.....

Canım öncelikle çok üzüldüm .Eşinin bu kaba ve anlamsız davranışı şaşırtıcı .Acaba başka bir derdi mi var hırsını bu şekilde çıkarmış .Bence bu konuyu kendisine sor bir açıklama beklediğini söyle.Normal bir insanın, eğer başka bir düşüncesi yoksa göstereceği bir tepki değil .

yazık ya ne dıyeyım bılmıyorum gercekten cok kotu bısey bıde sen onun bebegını ıcınde tasırken hem hırpalamakta ne oluyo anlamadım gercekten canım kızma ama sana bunu yapmaya gonlu elverıosa bısı demıyorum ınsallah allahım bebegını sag salım kucagına almayı nasıp eder sakın takma kafana cunku cok yenı hamılelıgın en ufak bıseyden bebegınde etkılenır umarım esınede allah anlayıs verırde daha kolay gecer hamılelıgın uzme kendını sakınn

erkek deilmiii..sen okdr hevesle alıp gösteriyorsun oyuncakları nevar "çok güzel hayatım"dese bukdr zor geliyor erkeklere bi güzel söz sölemek..hem suçlu hem güçlü işte..boşverr sen bebişine bak adamla ilgilenme bile..elbet dayanamaz özür diler!!!

ben hamile olacam benim kocam bana bu kelimeleri kullanacak ve üstüne beni hırpalayacak öyle mi?anında o evden cıkarım ailemin ya da güvendiğim birinin yanına giderim sonra da köpek gibi kapımda süründürürüm.elbet gelecek gelmeyip ne yapacak? ama bu işler o kadar kolay değil.erkeklik hamile bi bayana bu şekilde davranmak degil.böyleleri ise erkek değil hatta insan değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…