Çocuğunu da al, ananın evine git...

Allah allah cocugu aldir ananin evine git he??? Vay be

Delimidir manyakmidir bu adamlar anlayamiyorumki!!

Iki canda olan bir kadini hirpalayacak kadar terbiyesiz ve asalik bir adam babaligi ne kadar hakk ediyor acaba???

Olan olmus o sübyan karninda bir kere lakin olmusla ölmüse care yok ama keske olmasaymis....:çok üzgünüm:

ay öok kızdım be ne kabalık saygısızlık ya.ben olsam giderdim babamın evine kapımda süründürürdüm

baba olmayı haketmiyor kesinlikle
neden hamile kalırken düşünmedin be canım
hem sana hem o karnındaki bebeğe yazık

yani bir oyuncak yüzünden,
hem çocuğunu,hem de eşini gözden mi çıkarıyor..
inanılacak gibi değil,şaka yapmıştır herhalde..
böyle şaka da olmaz ama gerçekte olamaz...
şuan hamilesin,aşırı duygusalsın...takma...
oyuncak,kıyafet vs...sen beğendin mi,gerisini boşver...
tartışmaya bile girme...
belli ki canı başka şeye sıkılmış...
üzülmeyin emi,bebeğinizi düşünün....
ay inanın inanamıyorum ben...
sevgiler...

çok ilginç.... neden böyle yapma gereği durdu anlayamadım açıkcası... hem de hamile bir bayana...

:1shok::1shok:Aklım ermiyo yaaaa
nasıl yapabilir böyle bişeyi.sen sevincinden almışsın onunla paylaşıosun onunsa tepkisine bak.:mymeka::mymeka:
canım üzülme demek saçma ama lütfen bebişini düşün ve tavrını koy lütfen

Erkeklerin genelde yaptığı şey değilmidir?
Kendilerinden güçsüzlere saldırmak yani eşlerini hırpalamak?
Bunu büyük bi marifet sanıyorlar kendini bilmezler!
Hamile bi kadına nasıl böyle davranır bi insan ya!
Umarım en kısa zamanda hatasını anlar ve yaptığı eşekliği telafi etmenin yollarını arar...
Ama merak ediyorum eşin her zaman mı böyle? Yoksa ilk defamı onu böyle gördün?

terbiyesiz essek gelsinde benim kizimin o sacma dedigi oyuncaklarla oynarken cikardigi sesleri attigi kahkahalari gorsun terbiyesiz kadin hirpalamak ustelikte hamile kadini hirpalamak canim benim sen sakin kendini uzme bebisi dusun lutfen sev oksa karnini depresyona falan girme uzun sure konusma anlasin hatasini eger bebek icin cop alirsa sende onun aldigini elestir anlasin yaptigini babanin evine gitmis bakalim o bebegin gozu gozune degsin ayrilabilir mi buyulenir be esim nerdeyse disini kasimayi seviyor diye parmagini kesip vericek kizinin eline cok kizdim en cokta hirpalama kismina

bu erkekler hakikatten manyak ya....

ay çok sinir oldum hayatım kocana ne diyeceğimi bilmiyorum vallahi yooo aslında biliyorum ama bi başlarsam yazmaya ipin ucu kaçacak...

yuhhh artık ayıp ya insan daha çok yeni annelik sevincini yaşayan bir kadına nasıl böyle davranır aklım ermiyo ya... hiç bakma suratına terbiyesizin...

vallahi ben olsam çoktan pılımı pırtımı toplayıp gitmiştim o evden..bana kocam öyle yapacak sürüm sürüm süründürmezsem insan değilim bak.!!!!

ay vallahi sinirim tepeme çıktı zaten başım ağrıyo...

böyle karaktersiz bir adamı baba olmak şerefine nail etmiyeceksin aslında ama o yavrunun günahı yok ona kıylmaz...

Canim eşin birakilip gidilen adam olmayi haketmiş ama sana böyle bişey diyemiyorum çünkü öncesini ve ayrintilari bilemiyorum üzülme bebeğin için...

ayy canım cok üzüldümm yaa..eşin eşşeklik yapmışş..herzaman mı agresif yoksa baba olmaya hazır hissetmedigi için mi böle yaptı acaba..ama gercekten cok uzuldum ben olsam o an ceker giderdim anneme cok ağır konuşmuş ağlıycam nerdeyse şimdi..ama sabretmek lazım umarım hersey yoluna girer ve pişman olup senden özür dilerkötükedihüso klava:

ne demek ananın evine git...
heme bukadar basit bir tartışmada...üstelik hamilesin...
ben pes diyorum ya neden bu erkekler bizim gibi düşünemiyor...
bir hevesle oyuncak almıssın buda ne var neden paylasacagına sevincini kursagında bırakmış...
bebeğimi istemiyor senimi istemiyor şaşırdım kaldım...
ama madem sarfetmiş bu lafı ezdirme kendini git bakalım annene kafamı dinleyecem laflarını düzgün kur de...
hatasını anlar nasıl olsa... biz kadınlar malesefki cok duygusalız ve ince düşünürüz...
ama ne yazık ki erkeklerimiz cogu zaman böyle olamıyor sakın kendini strese sokma bebeğini düşün...

Töbe estagfirullah. la havle vela kuvvete...
bu nedir yaa.. bu adam sopa ıstıyor arkadasım kusura bakma..
Allah islah etsin kafasına bır saksı düşsün de yerine gelsin aklı baska bırsey dıyemedım.
cok sınırlendım. derdı nedır beyfendının nıye huzursuzluk edıyor altımı ıslak karnımı ac dişmi çıkarıyor ? töbe yahu. kusura bakma arkadasım.

sen ciddimisin yaaa şok oldum resmen:1shok:
o adam nasıl baba olcak hiç umudum yok doğrusuCADIARZU
bence koçan babalığa hazır değil :1no2:

Ananın evinden getirdin sanki o çocuğu. Kusura bakma güzelim ama kocan hödük oğlu hödükmüş.

bir oyuncak için sana bu kadar lafmı saydı
bu adam ne seni nede bebeği hak etmiyor
anne olabilmek için baba olabilmek için
eşimle neler yasadık ne fırtınalar koptu içimizde
ama eşim birkere beni kırmadı .....
şuan hamileyim ve ben kusarken bile tuvalette beni bekliyor
çok iğrenç ama kustuğum yeri o temizliyor
halılara kustum o sildi banyonun ortasına kustum
o temizledi....buda adam buda erkek ve biz 7 senelik evliyiz

seni el üstünde tutacağına sana hakaret edip birde hırpalıyor hee
bu terbiyesizlik ve kişiliksizlik ......birsüre konuşma derim
baktın aynı hal hareket annene git...senden özür dilesin ...bebeğinin ve senin kıymetini bilsin
babanın kapısından getirmedin o çocuğu sen.....

rabbim sınıyor işte kocan gibi adamları baba yapıyor bakıyor eşine ve bebeğine nasıl davranıyor diye...

Ne diyim arkadaşım şaştım kaldım Allah ıslah etsin senin o kocanı hamile kadının canını yakanın Allah iki defa canını yakar Senin yerine koydum birden kendimide o oyuncakları yedirtirdim herhalde o adama

bende kusura bakma ama elleri kirilsin diyecem
hadi tamam hirpaladi diyelim ama bu hamile bir bayana yapilmayacak birsey
bende sana annenin evine dön diyemicem
ama eger onu düsünürsen kesinlikle bebegini aldirma
eminim cok cok psiman olacak
allah sana güc kuvvet versin
bebegin icin kendini fazla üzmemeye dikkat et canim
allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…