Çocuğunu da al, ananın evine git...

cnm cebinden parası gidince öyle söylemiş olabilir.
bazı erkekler sert olurlar
hanimiş ne aldın sen bakayım demezler.:ecrin_bebek:
eşin sinirinden öyle söylemiştir.hatasını anlayacaktır.

canım, benim kocamda aynı seninki gibiydi. duygularımı anlamaktan uzak ve dengesizdi. ilk hamile kıyafetimi başıma atmıştı. bunu niye aldın, ne gerek var sorularından fenalık gelmişti. hamileliğim ömrümün en üzücü dönemiydi. bu durumun bebeğimle bir ilgisi yoktu tabi. sorun eşimdi. o da beni üzer sonra gönlümü almak için her yolu denerdi. ama bebişimizi kucağımıza aldığımızdan beri çok farklı. ufak tefek sorunlar olsa da artık her şey yolunda gibi.
kocanın burcunu merak ettim benimki ikizler.
umarım tekrar aynı sıkıntıları yaşamayız.

bnce sen yinede bu adama çok yüz werme sanki her an elinden gidebilicekmiş hawası werki tutuşsun etekleri bidaha yapamasın böle bi terbiyesizlik

Birkaç konuşmayın belki o gün başkasına sinirlendi hırsını sizden aldı yaptığı çoooooooook yanlış ama neden böyle dediğini anlamış değilim... bu erkek milleti var ya ...neyse bişeyler yazcam da ağır kaçacak sende üzülme bebeğini düşün ve bol bol dua et ayrıca söylediklerini de yapma sakın o ev senin de evin o dedi diye ona göre hareket edecek değisin seninde hakların var bu evde

yazının başını okudum birde ara ara sayfaları eşinin yaptıgı kötü bir dawranış doğru ama bu kımsenın eşinize ŞEREFSİZ ADİ ÖKÜZ AYI gibi kelimelerini kullanması kimsenın hadine değil.....:1closedeyes:

çok üüzldüm cnmhep böylemiydi eşin acaba.yoksa baba olmaya hazır degilmide bu tarz davranışlarda bulunuyorr.umarım geçici bi durumdur.sende kendini üzmea.s.

canım ya çok üzüldüm takma diyemiycem insan ister istemez üzülüyor ama en azından karnındakini düşün umarım düzelir inşallah bir anlık sinirle söylenmiş birşeydir olmaması gerek ama sabırlı ol

hey allahım ya!!!!bıde baba olacak hakkettiği gibi davran ona bişey sölersede beğenmıyosan dersın....ne bu işine gelınce eşi oluyosun işine gelmeyınce ananın evıne.anamın evınden benı böyle yapmak içinmı çıkarttın deseydın

ay varya çok sinir oldum benim eşimde sinirli bizimde kavgalarımız olur sacma sapan seylere ama bu kadar da değil yeşinin senin üstüne titremesi lazım yazık gercektenn üzüldüm senin adına canımm

o çocuk yumurtadan mı çıkmışta al çocuğu babanın evine git diyo hoşşik kendi gitsin var mı öyle hatunu evden kovmak

helal olsun sana helal olsun........anlamaz erkek milleti babamızın evinden getirdikya.......

çok sinirleniyorum ben böyle şeylere canım ya,,,anlamıyosa anladı dilden konuşcaksın valla çok öyle 3 kuruşa 5 köfte, ne demek daha 5 aylık bebekle baba ocağına kovmak he, hani mertlikleri deli kanlılıkları acaba onlar mı bıraktı bunları baba ocağında adam gibi adam karısına git babanın evine demez helede ortada çocuk varsa ama böylelerinden adamlıkta beklenmez yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…