Çocuğunu da al, ananın evine git...

Valla ben onu bunu bilmem kendi yaşadığımı bilir sana öyle örnek veririm. Benim eski eşimde beni 9 ay ağlattı. Hep kırıcıydı her zaman hevesimi kırardı. Bense hep düzelir hatasını anlar diye bebeğimi aldırmamıştım. Yok canım düzelir hatasını anlar , oda bir boşluktadır belki demiycemmmmmmmasla böyle bişey söyleyemem sana, eğer senin böyle en hassas zamanında ve ne güzel heves etmiş oyuncak almışsın, bunu burnundan getiren kocaya ben bir yorum yapmıycam. Çok üzüldüm sana ve şu an eski günlerim aklıma geldi. İnan ki ağladım ben bu insanları anlamıyorum. Ben o gün bugün işte hep ağlıyorum. Çocuğuma kendime ve yaptığım hataya... yazıklar olsun kadınları böyle duruma düşüren erkek müsvettelerine.....

off cnm ya erkekler neden bu kadar kabalaşıyor anlamdım konunda haklısın ama zamana brırak eşine yüz verme bi süre o gelsin o mini mucizeniz gelince senden fazla oyuncak alcak emin ol o zamanda sıra sana gelcek hele bir onun yüzünü görsün.....

canım benim üzülme cahil adam işte lafını bilmez sözünü bilmez konusmus bos bos ayy cok siniirlendim kocanı kınıyorum tüm kalbimlee

Arkadaşım ben senin yerinde olsam gideceğim güvenilir bi yer varsa o evde 1 dakika bile durmazdım. Ve bebeği doğurma konusunu bir daha düşünürdüm. Sen onunda çocuğunu karnında taşıyorsun. Sana daha çok yardımcı olacağına birde seni hırpalamakta ne oluyor. Nasıl bir insan senin eşin. Bence ona yaptığı bu hatanın bedelini ödet. Evden gitmiyorsan bile konuşma eşinle soğuk dur anlasın yaptığı hatayı.

ahhh ah o kocaya ahhhh.
1.5 yıllık evliyiz.ve ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyor.
gecen gece ağladık eşimle başımızı birbirimize yaslayıp olsun artık diye.
ya işte allahın adaleti de böyle...
eşini esefle kınıyorum.
hiç muhatap olma onunla.çık gez seni mutlu eden insanlarla şe kahkahalar at inadına,inadına mutlu et kendini ve bebeğini.....
allanın ona ne nimet verdiğinin farkında değil o gafil.
seni de tebrik ediyorum.kaç yaşındasın canımmmm?çok güzel bir anne olacaksın eminim...

canısı başarabilrsen bence bir doktora götür eşini
sanırım hırçın biri ve sürekli öfke nöbetleri var?

ona bebegin psikolojisi için bu tür şeylerin gerektigini acıkla
bebek için çabalamanız gerektigini söyle
alınan şeylerin size göre deil bebege göre olması gerektigini acıkla

Bence küsmekle falan olmaz. Eşinin gerçekten bu çocuğu isteyip istemediğini, baba olmaya hazır olup olmadığını öğrenmen gerekli. Eğer anlık saçma sapan bir tutumsa kendini duygularını anlatmalısın ona, ne kadar kırıldığını ne kadar üzüldüğünü söylemelisin. Yok eğer ben çocuk falan istemiyorum derse....
İşte o zaman iki seçeneğin var. Ya bu çocuğu kendi başına büyütüp büyütemeyeceğinden emin olacaksın, ya da....

imkanın varsa dön babanın evine o bebeğinde tırnağını bile gösterme diyeceğim ama......

terbiyes çocuğunu da aldır diyerektn bu kadar ufak bişey için hamile kadına yada hamile olduğunu geçtm insana bağrılırmı.yuh diorum bu kadar anlayışsz erkeklere.ama yine alttan almak kadını düşüyor maalesef ki maalesef.:sm_confused: canm benm nası diyeceğmi bilemedm.inşallah düzelir.oda bşka şeylere sinirlenmşde öyle bağırmş sanırım.inşallah siniri geçer snde alttan al artk napalım.üzüldm gerçektn

arkadaşım eyer ilk çocuğunuzun daha ilk aylarında böle bir davranışta bulunuyorsa bu ileride kopacak fırtına habercisidir yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum uzun bir geleceğiniz olamaz gibi geliyor moralini bozmak istemiyorum ama affına sığınarak söylüyorum senin adına çok üzüldüm bende yaşamış biri olarak nasıl olduğunu çok iyi bilirim:teselli:

mutlu son:

Kizlar ilginiz icin cok tsk ederim. evde internet olmadigindan anca cvp yazabiliyorum. bide yorumlarin hepsini okumam uzun sürdü.

Cuma günü cok fenaydim bütün gün agladim isyerimde. anneme olayi anlattim. annemin yanina gidicektim, ama son anda kararimi degistirdim. yoksa hersey daha kötü olcakti belki. ozaman kesin ayriliriz cünkü o gururuna yedirip kapima gelipte yalvarmaz, tanidigim kadariyla.

tam ben isten ciktim eve gidiyordum, aradi hemen ”neredesin askim hadi eve dogru gel seni bekliyorum. biyere gidicez” diye…

evde benden gercek özür diledi (gözleri dolmustu). son zamanlarda cok sinirleri gerginmis isi yüzünden fln, o oyuncagin benim icin okadar degerli oldugunu düsünmemis. hem o bebekoyuncagindan anlamazmis. Nintendo fln beklemis heralde akilli : ) yoksa o da cok seviniyormus bebis icin. beni cok seviyormus. bende cok hassasmisim.

sonra beraber gidip 2-3 oyuncak daha aldik.

kocama gelince, bazen dünyanin en iyi kocasi bazende tam gicigin teki iste : )

hepinize sevgiler saygilar

terbiyesize bak ya istemiyormuydu bebek yaptıgı ne kadar fütursuzca. sende eminmisin bu adama çocuk dogurmaya birde onu sor kendine bana göre. sonra o çocuklara yazık oluyor hergün okuyor izliyoruz.

tam yorum yazacaktim ki son mesjaini okudum canim
o zaman allah mutlulugunuzu daim etsin ne diyelim
umarim bir daha boyle terbiyesizce davranmaz !

:teselli:ay canım sana çok uzuldum ınsanın hevesını kursagında bırakıyorlar ne hevesle aldın sen o oyuncakları bu erkeklerı anlamıyorum ne kadar kaba ve anlayıssız oluyorlar bebegıne oyuncak almanın neresı sacma onu anlamadım

Çok zor bir gün geçirdim mesajının moralimi düzeltti, çok sevindim
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…