sizide anlayamadım doğrusu adam bana sudan sebep yere bağaracak şiddet uygulıycak hamile halimle üstelik bayan olarak bilirsiniz hamile bi kadın pisikolejisini ama yinede ben ona anlatmaya çalışıyım bazı şeyleri kendi adıma konuşiyim yok bende öyle bi sabır ne gibi bi sıkıntıya düşebilir ya yaparken bilmiyomuydu süprizmi oldu acaba:uhm:bence kocanın derdi maddi sıkıntıya düşecek olma korkusu.yeni bir çocuk yeni masraflar demek.sen de daha doğmamış çocuğunuza (ona göre ıvır zıvır olan şeyler) oyuncaklar alınca yapabileceğin gereksiz!!!!!!!!!!!! masraflar karşısında abartılı tepki göstermiş. belki baba olmaya ya da yeni bir sorumluluğa tam hazır değil veya cimri olabilir. tabi bu benim yazdıklarına yaptığım en akılcı ve genellenmiş bir yorum çünkü kadın hamile olunca erkekleri maddi sıkıntılar sarabiliyor. yetememezlik duygusu,sorumluluk korkusu vb... ama böyle tepki göstermeye hakkı elbette yok...
bence ne küs ne de alınganlık yap çünkü bu onu daha da gerer.onu anladığını ve her şartta ölene kadar onu seveceğini,bebeğinizin bereketinizi artıracağını ve onun gerginliğinin yersiz olduğunu anlat ve hissettir...
evliliklerde tüm fatura ve yük maalesef biiz kadınlara çıkıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?