Çocuğunu da al, ananın evine git...

Yazıklar olsun böyle adamlara
o çocuğu yaparken böyle demiyordu ama dimi??????? klava:
Ne demek çocuk aldırmak kötükedihüso
Allah'ım sen büyüksün yarabbim herşeyin bi sebebi vardır ama böleleri çocuk falan hak etmiyo gibi geliyo bana
kimi yıllarca çocuk ister kimide aldır der böyle :çok üzgünüm:
ne diyeceğimi bilemiyorum ama böyle bi heriften de adam akıllı baba olmayacak gibi geliyo bana
çocuğada sana da yazık senağlama
bence hiç burma o evde derim ama karar senin :enbuyukkk:

bence kocanın derdi maddi sıkıntıya düşecek olma korkusu.yeni bir çocuk yeni masraflar demek.sen de daha doğmamış çocuğunuza (ona göre ıvır zıvır olan şeyler) oyuncaklar alınca yapabileceğin gereksiz!!!!!!!!!!!! masraflar karşısında abartılı tepki göstermiş. belki baba olmaya ya da yeni bir sorumluluğa tam hazır değil veya cimri olabilir. tabi bu benim yazdıklarına yaptığım en akılcı ve genellenmiş bir yorum çünkü kadın hamile olunca erkekleri maddi sıkıntılar sarabiliyor. yetememezlik duygusu,sorumluluk korkusu vb... ama böyle tepki göstermeye hakkı elbette yok...

bence ne küs ne de alınganlık yap çünkü bu onu daha da gerer.onu anladığını ve her şartta ölene kadar onu seveceğini,bebeğinizin bereketinizi artıracağını ve onun gerginliğinin yersiz olduğunu anlat ve hissettir...

evliliklerde tüm fatura ve yük maalesef biiz kadınlara çıkıyor....

canım çok üzüldüm senin adına insanın kocasından bu tür davranışlar görmesi çok üzücü ama kusura bakmada senin kocanda tam bi ayıymış yani sen tertemiz duygularınla birlikte dünyaya getireceğiniz bebeğine özenip oyuncak al göster adama oda böle yapsın terbiyesiz tek başınamı yaptın o çocuğüuda ananın evine gidicekmişsin anlamıyorum bu tür kaba erkeklerden nefret ediyorum bide sana hamile halinle şiddet uygulamış asıl onu birinin iyi bi eline alması lazımki aklı başına gelsin valla senin yerinde olsam inadına alırım yaparım bebeğime hiçte konuşmam yüzüne bile bakmam erkek müsvettesi :dilcikar::mymekacanım sen üzülme inşallah sağlıklı getirirsin bebeğini dünyaya)

ne erkeklik,ne de insanlık hamile bir kadını hırpalamayı açıklayamaz..
kesinlikle sensiz bırakmalısın onu..
bebeğini doğurmak ya da doğurmamak senin bileceğin iş ama bence kalitesini çoktan ortaya koymuş eşin..onunla bir ömür geçirmek sana birşeyler katar mı bilmem,ama korkarım birçok şey alır götürür..
insanları tanımadan bu tarz yorumlar yazmak doğru değil belki ama
bir de eldeki somut weriler we beyin gücü war..

Adam deli midir nedir isteyerek yapmadınız mı hem ne demek aldır beğenmiyorsan babanın evine git bebek canlanırken kendine mi sorulmuşta ölümüne kendi karar veriyo eğer seni beğenmiyorsa kendi babasının evine gitsin hiç canını sıkma benim tanıdığım birçok erkek karısının hamileliğinin ilk 3 ayında bu tür saçma geçişler gösteriyo düzelirsiniz inşallah allah yardımcın olsun

sizide anlayamadım doğrusu adam bana sudan sebep yere bağaracak şiddet uygulıycak hamile halimle üstelik bayan olarak bilirsiniz hamile bi kadın pisikolejisini ama yinede ben ona anlatmaya çalışıyım bazı şeyleri kendi adıma konuşiyim yok bende öyle bi sabır ne gibi bi sıkıntıya düşebilir ya yaparken bilmiyomuydu süprizmi oldu acaba:uhm:

sen uğraş didin anne ol..bebeşin mutluluğu için oyuncak al elin duygusuzu ,koca diye aldığın adam denen adam olmayan bi şahıs seni hırpalasın...paylaşmak da hata olmuş demek ki bu nasıl bir eştir böyle eşim olacagına ömür boyu bekar kalırım daha iyi...inş.hatasını anlar ve senden özür diler.

şimdiden böyle saçma bi tutum sergiliyorsa o insandan BABAlık falan beklenilmez..
doğmamış çocuğunu bile gözden çıkarabilen,aldır diyebilen dahası ananın evine git diyenilen bi koca (!) ..
Allah yardımcın olsun...
Ben olsam ne çocuğmu aldırırdım ne de anamın evine giderdim..Yok eğer ufacık şeylerle kavga edecekse kendi anasının evine gitsin..

rabbimin verdiklerininn kıymetini bilmeyen bir adam daha. allah ıslah etsin böylelerini... bebeğine yuvasına düşkün ona bi bebek vermek isteyen kadını hırpalayan adamı adam saymıyorum...

ne çiftler var bebek sahibi olmak için didinen ve baba olmak için eşinden daha çok uğraşan erkekler var.. yok yok anlamayan anlamıyor elindekinin kıymetini...

ne kötü yaaa:çok üzgünüm:

istemiyomuydu bebeğiii acaba onun için mi kötü davranıyor haklı çıkarmaz ama aklıma bu geldi:bbo:

küs konuşma bi süre kaydirigubbakcemile5

kendinide çok üzme unutma senin herşeyin bebeğine geçiyorrr onu düşün ondan daha önemli hiç bişey yokkk unutma cnmmmm:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

inanki çok üzüldüm.

bi an gözümde canlandı kanım dondu.çok büyük yanlış yapmış.ama ekndini üzme gene de şöyle düşün belki canı başka bişeye sıkkındı sana patladı doğru değil tabiki.maddi sıkıntınız varsa da böyle tepki vermiş olabilir.bir çok erkek baynların hamilelik dönemimdeki psikolojisinden bi haber.daha yakın daha sevgi ve ilgi dolu olmaları gerek oysa.tartışmaya gitmeden ve kendini fazla üzmemeye çalışarak.sessi tepki koy ortaya evde gen san düşenleri yap ona karşı ama sender fazla ilgi ve sevgi gösterme.konuşma bi müddet.ama aşırı tavırlı değil tabi.mutlaka hatasını anlayıp af dileyecek hatta kendi elinde bi oytuncakla gelecek.göreceksin.çocuk istemiyormuydu bu konu da fikri neydi.tabiki tek yapmadın bunu.işin boyutu ne daha etraflıca yazarsan daha iyi olur bence.eğer çok kötüyse yol yakınken.tedbirlerini al ailenle paylaş gerekirse.çünkü yıkılmaya mahkum bi yuva da emin ol çocuk yoksa yaralar daha çabuk sarılıyor ve o insan dan daha rahat kurtuluyorusn hayatında daaha çabuk toparlanıyor.yok eğer böyle değildi aslında diyorsan kendini fazla üzmeden neden böyle yapmış olabileceğini düşün sebebi bul ve ona göre taktik uygula.eğer sebei biliyosan geçici diye düşünüyosan başta yazdıklarım çözüm olabilir.

hayırlısı olsun canım allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin dilerim

geçmiş olsun canım benim gerçekten çok üzücü biz hamilelrin bu dönemde tek ihtiyacı olan şey moral ve mutluluk yinede bebeğini düşün en kritik dönemlerindesin öyle kendini kapatıp salı verme emi ye iç bebeğine ve kendine iyi bak eşine gelince bir süre sessiz kal bu kadar tepki göstermesi çok yersiz ve saçma sapan olmuş ama umarım pişman olup senden özürdiler sen sabırlı sakin ol hiç birşey senden ve bebeğinden kıymetl değil Allah yardımcın olsun huzurlu ve mutlu olursun inşallah.

cok uzuldum ya .lanet olsun boyle herıflere.arkadasım o adamı enıyı tanıyan sensın az cok ıyı dusun bızler ne desek ne kadar akıl versekte yıne cevap sende yalnız daha yolun basında boyle yaparsa sonuna varamazssınız

allahım yaa ayağının altında ezecen böyle erkekleri
hatta çiğniycen üstünde zıplıcann gebertecenn
aaaaaayyyyyyyyyy hıncımı alamadımm halaa
sen nasıll tahammül ediyonn bu ağacaa

ah canimmm
kiyamam, inan gozlerim doldu
ruhsuz sey,hep boylemiydi ,istemiyormuydu gulum bebegi
nasil laflar oyle???
git annen yakinsa ,seviyorsa gelir ...sek gibi
vay edepsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…