Çocuğunu döven anne

Papatyayay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
174
194
18
31
Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.

Babaanne ve baba nasıl durduramıyor bu durumu anlayamıyorum.. kıyameti koparsalar gelin öyle bir bırakır ki bu huyunu.. demek ki o kadar da tepki vermiyorlar.. yazık çocuklara..
Kadin cidden laftan alayacak bir tip degil dusunun halam diyor ki bunlara gidin evimden size bir ev tutup kirasini ben odeyeyim illede gitmicem diyip oturuyor evde kimsenin de yuzune bakmiyor

Allahın belası sürtük ben sizin yerinizde olsam alırım elime ıslak odun ağzını burnunu kıra kıra yaşatırım o çocuklara yaşattığını. Allah o masumları eziyet etsin diye mi vermiş o şerefsize pislik ya vallahi sinirim hopladı yine elleri kopsun inşaAllah.

Elleri kirilsin ...o cocuk gece de uyuyamaz altına da yapar kuzum benim ... çekin kameraya seyrettirin kendini görünce ne diyecek sonrada verin polise .esi de garip nasil tepki vermiyor

halanın oğlu yani çocukların babaları ne diyor bu duruma.halanda iyice pasifmiş.bırak torunu sokakta birini böyle dövdüklerini görsem direkt olaya dalarım napıyorsunuz siz diye. hemen 183 ü arayın vicdanınız varsa.bilipte yardım etmiyorsanız yarın ahirette sizdende hesabı sorulur.Rabbim böyle vicdansızlarada evlat veriyor işte.

Kurban olduğum rabbim
Çıkmıyor ki karşıma şöylesi

Tövbe estağfurullah

Bilip de bir dakika bile olsa nasıl duruyorsunuz ?

Günah değil mi
Büyük tuvaleti altına kaçırmak ne demek

Ömür boyu travma demek allah korusun

Allah aşkına polisi arayın sosyal hizmetleri arayın 183 arayın

Aramam derseniz verin adresi ismini ben ararım

Ama sessiz kalmayın
Yanına kalmasın

Elleri kırılsın
Allah’ın gazabına gelsin

Şikayet edin. Biz çocuk sahibi olmak için uğraşırken kadın elinde ki güzelliğin değerini bilmiyor. Rabbim böyle insanlardan o masumlar korusun.

Kadin bu isten kolay siyrilsin istemiyorum.kadin yapmadim derse hala da oglunu dusunup susarsa diyorum nasil olacak en dogrusu polis mi sosyal hizm. Bilemedm.cocuklar zaten cok korkmustur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…