Çocuğunu döven anne

183 u ara.
Cocugun psikolog esliginde ifadesi alinir.
Cocuk elbet. Illa ki bir sekilde belli eder siddete ugradigini.
Cocugun ifadesi esas alinir bu tip durumlarda.
Uzmanlar salak degil
Ailenin sakladigini zaten anlarlar.
Ve cocugu aileden alabilirler.
Mutlaka mudahale et kurtar o cocugu.

Biride kadını dövse aklı başına gelir ..

aile ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet edin lütfen. Adınız gizli tutulur. Çocuğa büyük iylik etmiş olursunuz...lütfen çekinmeyinnn...o çocuğun yerinde olduğunuzu düşünün...

Hala nasıl bir şey yapamıyor nasıl şikayet edemiyor? baba nasıl bir baba onu da anlamadım hiç mi evde otorite yok. Kayınpeder yok mu evde şikayet edin.

Şikayetle olacak iş değil o
Devlet bakacak, kimse şikayetçi olmayacak, öyle kapanıp gidecek konu

Toplanıp gideceksiniz, kapatacaksınız bir odaya ıslatıp ıslatıp döveceksiniz, böyle parmaklarını teker teker kırıp eline vereceksiniz ki anlasın çocuk dövmek neymiş, büyük Allahım ya kan beynime sıçradı

ve ben de şu an doktor kapısında aylardır hamile kalmak için çırpınayım. hemen çocukları hastaneye götürüp darp raporu alınmalı. şu olaya müdahale edebilen olur mu. linki emniyete mi bildirsek acaba

Kadin cidden laftan alayacak bir tip degil dusunun halam diyor ki bunlara gidin evimden size bir ev tutup kirasini ben odeyeyim illede gitmicem diyip oturuyor evde kimsenin de yuzune bakmiyor

yahu belli ki kadının akıl sağlığı yerinde değil. bu kadının cidden bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatılması lazım. üstüne çıkıp dövmek nedir. yok mu bu kadının kocası da müdahale etmiyor? kaynanası senin halansa oğlu kuzenin belli ki. yok mu bir samimiyetiniz bunu konuşamıyor musunuz?

Allah ıslah etsin, acaba evde başka şiddet olayları da var mı? Yani baba da anneye ve çocuklara şiddet uyguluyor mu? Öyle ise durum daha da vahim. Çünkü şiddet ne yazık ki en zayıf olan çocuklara kadar ulaşıyor, insanlar sabretmektense hemen kendinden güçsüze saldırıveriyor. O kadar arttı ki bu olaylar artık, gerçekten Allah doğru yola iletsin hepimizi. Anne olmak demek sabır demekmiş ben bunu anladım sadece. biz de annemizi kızdırırsak terlik yerdik ama sonuçta çocuğun psikolojisini bozacak şekilde bir şiddet yazık günah. Ben sesimi yükseltiyorum onda bile ağlayınca içim acıyor. Ama herkesin çocuğuna da müdahale edemiyoruz. Bir de bu kadın neden bu halde, kocası falan nasıl davranıyor evde bunlar da önemli tabiki. İnşallah çocuklar kurtulur yani bebek de değiller artık unutacakları bir yaşta değil.

Ya ben olumsuz kelime bile kullansam kocam kızar bozulur. Babası nerde bu çocuğun?

Böyle insan müsveddesinin çocuğu oluyorken onların gözünün içine bakacak başının üstünde tutacak insanlar olsun diye doktor doktor geziyor. Bu pislik de anneyim ben diye ortalarda dolaşıyor. Allah ıslah etsin.

Keske ofkemizi dile getirirken cinsiyetci sozcukler kullanmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…