- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
- Konu Sahibi Papatyayay
-
Böylesine anne demeye dilim varmiyor.olacaklarida cok merk ediyorum dogrusu yarin bi gelisme yasanir umarmBöyle insan müsveddesinin çocuğu oluyorken onların gözünün içine bakacak başının üstünde tutacak insanlar olsun diye doktor doktor geziyor. Bu pislik de anneyim ben diye ortalarda dolaşıyor. Allah ıslah etsin.
Çocugu alip yurda mi yerlestirdiler durum nasil gelisti anlatir misiniz lutfen? ben aksam 4 gb aradim bugun icin bise yapilmadi bence belki yarinYorumlari şimdi okudum aramıssiniz zaten mutlaka geliyorlar ben sabah aramıştım dediğim gibi akşamına geldiler aldılar cocugu
Evet yurda yerlestirdiler anne baba ayrıydı anne başka adamla kaçmış babada hırsını çocuktan çıkarıyordu ve daha 2 yaşında adama tedavi olacaksın demişler zorunlu sonra babaanne aldı çocuğu şimdi başka bir ile taşındım ben napıyorlar bilmemÇocugu alip yurda mi yerlestirdiler durum nasil gelisti anlatir misiniz lutfen? ben aksam 4 gb aradim bugun icin bise yapilmadi bence belki yarin
Hala çok yasli inanin.baska eve gidin muhabbeti çok öncesinden yasanan bise dayakla ilgisi yok kadinin nasil birisi oldugunu anlatmak icin yazmistim onu.halanızın tepkisi çok yetersiz, parasını vereyim başka eve çıkın demek ben dövdüğüne şahit olmayayım sen git başka yerde döv demek
bence siz işi sağlama alın, gidip okullarının rehberlik bölümüyle de konuşun. onlara da illa isminizi vermeniz gerekmiyor.
inşallah 183 bir şey yapar
ben şiddete karşı değilim
eğer çocuklar o kadında kalırsa, o kadını iyi bir dövmek lazım
yalvarana kadar dövmek lazım
evet belki bu da bir hastalıktır ama yaşasın yani yaşattığını, belki etkili olur
valla midem ağrıdı, tuvaletini tutamıyormuş çocuk
yazık yavrum ya
Hala çok yasli inanin.baska eve gidin muhabbeti çok öncesinden yasanan bise dayakla ilgisi yok kadinin nasil birisi oldugunu anlatmak icin yazmistim onu.
Her okulun rehberlik servisi var midir?cunku bu bir koy okulu ve telefonla ulasabilir miyim ayni sehirde degiliz şuan
Merhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.
183 u aradim zaten durmuyorm.Off en hassas olduğum şey
Polis aile sosyal biner Heryer haber verin
Çocukların korunmaya ihtiyacı var
Yavrum bu pislik adi psikopat
Çocuklara daha başka türlü işkence ediyor olabilir altına kaçırıyorsa
Nasıl duruyorsun hala
Allah yardımcısı olsun miniğinMerhabalar
Hemen konuya geçmek istiyorum.halamin bir gelini var.kadin manyagin teki bana göre.halamla beraber oturuyorlar.ilk okul caginda 2 cocugu var bu kadinin gecen gun halam bu kadini kizini doverken görmüs bildiginiz üstüne cikip dovmus cocugu halam mudahale etmis duruma.buna benzer seyler sikca tekrarlaniyormus.bayilana kadar dövüyor bildiğiniz.cocuk ilk okul caginda dusunun 1 aydir buyuk tuvaletini altina kaciriyormis.kadin halamin lafini sozunu dinlemiyor zaten halamda gidip kizin babasina anlatmis durumu babayida dinleyecek birisi degil.ne yapabilirim bu cocuklara nasil yardimci olabilirim.ismimde ortaya ciksn istemiyorum.
Çocuğu nasıl korkuttuysa altına kaçırıyor yazık. Halanız velayetlerini alsın kadının ruh sağlığı yerinde değil belli ki yazık günah. Sosyal hizmetlere şikayet edin. Siz adınız çıksın istemiyorsanız halanız arasın zaten birlikte yaşıyorlarmış. Bence önemli olan o kadının halanızın oğlundan boşanması.Merhabalar
Devletin ilgili kanallarına başvurun aile ve sosyal politikalar bakanlığıMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?