- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Yok gerçekten çok dayak dedm etrafımdaki. Tüm çocuklarda benim gibiydi bende birz yaramazdm. Ablam uslu bir çocuktu. Felaket bir çocuktum. Annemi çok yordum blyrm. Altı şehir değiştirdik. Herkes bizim zamanimizda öyleydi ama şuan ne çocuğuma vururum nede biri cocuguna vurunca mutlu olurm ama bana yapılan dayaga uzulmedm :) çocukluğum çok güzel geçti kötü bir şey barındırmıyor bende
Umarım ironidir
Yok gerçekten çok dayak dedm etrafımdaki. Tüm çocuklarda benim gibiydi bende birz yaramazdm. Ablam uslu bir çocuktu. Felaket bir çocuktum. Annemi çok yordum blyrm. Altı şehir değiştirdik. Herkes bizim zamanimizda öyleydi ama şuan ne çocuğuma vururum nede biri cocuguna vurunca mutlu olurm ama bana yapılan dayaga uzulmedm :) çocukluğum çok güzel geçti kötü bir şey barındırmıyor bende
Sanırım döven kadın yani anne kuzeni dediği erkekO anda babanin yanına yaklaşıp yardım etmemi ister misiniz deyip çocuğu önce o adamdan kurtarir sonra sarılırdim.
Kıyafetini aglasada en azindan siddetsiz giydirirdim bebek şarkısı söyleyerek.
Hem baba rahatlardi hem bebek kurtulurdu o anlık da olsa.
Sanane derse. Sosyal hizmetleri arayayım çocuğu elinden alsınlarda gör bi sen diye tehdit etMerhaba kızlar.
Bayram ziyareti için köye gitmiştik. Kuzenimin 2 yaşlarında bir oğlu var. biraz yaramaz ama kendi halinde bir çocuk çevreye zararı olmaz. Kuzenimin eşi çocuğun üstünü giydirmek istedi çocukta suda oynamak istediği için giyinmemek için diretti. Kuzenimin eşi çocuğa öyle bi vurdu ki bütün büyükler de oradaydı ne biçim vuruyorsun yazık çocuğa falan dediler ama hiç umursamadı vurmaya devam etti vurdukça ağladı çocuk. Kuzenim de orda bir şey demiyor vurmasın diye bakıyor öyle aşırı pasif eşi her şeyi eline almış. Ben de çok sinirlendim ama kadın çocuk benim sanane falan derse de ne dicem bilmiyorum. Siz böyle bir durumla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz?
Bazen annem der ne piskolojiymis diye bu konu için değil. Genel olarak hani cocugumun piskoloji bozuluyor deriz ya ... Allah için izlediğimiz haberler. Hayatlar TV programları arkadaş çevresi insanlar daha çok yaralıyor emin olun. Küçükken. İlkokul çağında sıraya girmiştik arkadan bir çocuk sarılmıştı bizden sınıfça yaşça buyuk. Amacı baskaydi bunlar yaraladı bunlarida hiç bir anne engelleyemez maalesef ki. Neyse benm annem kalkıp sopayla dovmedi çok tatlı kızgınlıklardi hiçbir yara yok hatta evimi ailemi.cocuklugumu çok ozlyrm huzur dolu bir ortamda büyüdüm.Siz öyle sanıyorsunuz , sizde açtığı yaraları başka türlü kapatmaya calismissinizdir.
İyi düşünün mutlaka bir çok defaosu vardır ruhunuzun sırf bu sebepten dolayı , siz bilmesenizde.
Konu başka ama biz öğretmenlerdende çok dayak.yedik ya eskiden gerçekten çok vardı dayak vs şimdi çocuğu azarlasan veli gelip niye azarladn diyor2 yasindaki cocuga oyle vuran elleri............
Ya lutfen sadece ureyebiliyoruz biz diye cocuk dunyaya getirmeyin!!
Ileride bu cocuklar dayak arsizi oluyor.
Bir egitimci olarak soyluyorum ileriki yaslarda biz daha kotu bir manzarayla karsilasuyoruz ozguvensizlik, guvensizlik asiri ofke nobetleri vs.
Mudahale etmeyin diyemem ama bir imaniz vs yapilabilir.
Konu başka ama biz öğretmenlerdende çok dayak.yedik ya eskiden gerçekten çok vardı dayak vs şimdi çocuğu azarlasan veli gelip niye azarladn diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?