Çocuğunu dövmek:(

Çocukta sorun yok.Siz başarısız bir annesiniz ki konuşarak anlamayan bir çocuk yetiştirmişsiniz.
ben artık çocuklar öyle diyorum insanların kimyaları bozuldu ve sağlıksız yumurta spermden sağlıksız bireyler yetişiyor illa sağlıksız olması için. bir gözü kör bir ayağı topal olması gerkmiyor zaten ruhen dengesizlikle doğuyor çocuklar,bunun üstüne kimyasal mamalar kirlilik tetikliyor.teknoloji geliştikçe insanların sabrı ve sebatı az eğittim sanıyor kendince ses çıkarmayınca vicdanen rahat olucam zannediyorlar sonra başa çıkamıyor dövse dayak arsızı olacak çocuk öyle de başa çıkamıyor.eskiden bu kadar teknoloji yoktu.çalışmak ev işi çocuk bakmakta zorlanılmıyordu ruhen dengesizlik doğuştan değil hayat şartlarından oluyordu.şimdi insanlar sonuna kadar kimyasal içki sigaraya bulamış biçimde çocuklarının normal olmalarını bekliyorlar

Bu nasıl hastalıklı bir zihniyettir.Çocuğun nefsini terbiyeyle kafayı bozmuşsunuz.Hoca efendilerinizin söylevlerinin çocuklarınıza açtığı yaralar hayırlı olsun.Tepe tepe kullanın. Konu başlığını ilk okuduğumda şiddet gören çocuklar için üzülmüştüm.Fakat konu ilerledikçe bu çocuklarla kendi çocuğumun aynı ortamda yetişecek olmasından endişe duymaya başladım.
Kızım anaokulunda.Öğretmeni her çocuğun ailede yetiştiriliş tarzı farklı.Kimisi sert söylemeden söyleneni yapmayı öğrenmemiş diyor.İşte sizin çocuklarınız hayatı boyunca SİZİN yüzünüzden itilip kakılacak.

hayır hiçbirşey demeden cocugumu büyütmüyorum gayette her istediğimi yaptırıyorum ama onunda istediklerine saygı göstererek ben senin istediğini yapıyorum simdi sende benim istediğimi yap olur mu diyerek oda anlastık o zaman öyle bir istediğimi yapıyorki. haaa bu arada diyeceksiniz ki ya istediği şey olmayacaak birşeyse inanın benim 3.5 yasında daahi olmamış oğlum olmayacak birşey istemez o kadarda mantığı çalışıyor. 6 aylıktan itibaren büyüyene kadar birey gibi herşeyi konusup anlattım ve inanın sizin çocugunuzdan daha ileri zekalı üstün akıllı bir çocuk diildir. cocklarımız bizim aynamız bunu unutmayalım..

Bu tarz sorular çocuklara sorulur ailelerin hepsi gerçek cevabı vermez

Yanlis yere yazi yazmisim pardon

Yok dayaktan söz etmiyorum. Onda hemfikiriz. Size gucu yetmeyen, yetsede saygısından dokunmayan çocuklar için bunu yapmak zalimliktir.
Söz ettiğim diğer eleştiriler. Kimse o anne kadar duşunemez evladını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…