- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 841
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada yazıyorsunuz ki arada vurmak lazım değil mi, evde tek çocukla, üstelikde tüm dikkatini sana vermesi gerekmezken baş edemeyip vuruyorsun ..Peki öğretmen 30 kişilik sınıfda ders anlatmaya çalışırken ,çocuklardan birine kaşını kararttı diye neden olay yaratıyorsunuz?? Önce bağırmayla,dayakla çocuklarınızı arsızlaştırıyorsunuz , şiddete meğillendiriyorsunuz sonra okula gönderince öğretmenden mucizeler bekliyorsunuz.. Haksızmıyım???
zynpsgliçim bst: 38379170 .!.:bu konu beni çok üzüyor. öğretmenim. sınıfta çocuğun başını okşamak için elimi uzattığımda çocuk dayak yiyeceğim sanarak kendini geri çekiyor ya,içim gidiyor.evde kimbilir neler oluyor.yüzde doksanı böyle
baska bi konuyada yazdigm gibi dayakla terbiye olmaazo kucucuk yavrulara kiyilirmi , dovmekle ne gececek ellerine , cocugun psikolojisini bozmaktan baska
cok iii hatirliyorum bi kac sene once kuzenimle carsidayiz , cok kalabalik ve hava cok sicak , bi kadin vardi yaninda minicik cocugu , cocuk agliyor diye cocuga defalarca vurdu suratinanasil icim gitti o kucucuk masum cocuga
![]()
Bu davranis, cocuguyla dogru iletisim kuramayan egitimsiz ebevynlerden kaynaklaniyor. Cocugun sucu yokki.
Cocuklarini döven cok anne baba var da..
sizin gönderdiginiz forma cocugumu dövüyorum diye yazan olurmu gercekten
aklima sadece bu takildi...
baska bi konuyada yazdigm gibi dayakla terbiye olmaazo kucucuk yavrulara kiyilirmi , dovmekle ne gececek ellerine , cocugun psikolojisini bozmaktan baska
cok iii hatirliyorum bi kac sene once kuzenimle carsidayiz , cok kalabalik ve hava cok sicak , bi kadin vardi yaninda minicik cocugu , cocuk agliyor diye cocuga defalarca vurdu suratinanasil icim gitti o kucucuk masum cocuga
![]()
çocuklar evde dayak yiyince artık sadece dayak yiyeceğinden emin olduğu kişilere saygı gösteriyor.