Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo yanağına poposuna vuruyorsunuz 21 aylık. dövmeyi elestiriyorsunuz bide e sizde yapiyorsunuz .sizin en hafif vurusunuz ona travma duygusu verir zaten.saka bile olsa bedenine dokunmayın. ona bedenine saygılı olmayi böyle ogretirsiniz ve kendisine saygı duymayı.uzuldum yazdiklarinizla çelişmeyin.sizin gibi böyle korkutma amaçlı azıcık dokunan cook var buda şiddetCahillik basa bela derim her zman.benimde 21 aylik bir oglum var asiri hareketli yerinde durmuyor.bazen oylr bir sabrimi zorluyorki gercekten delirmemek icin dua ediyorum.bir iki poposuna vuruyorum yanagina vuruyorum ama oyle pat kut degil korkutma amaciyla ama ona bile icim gidiyor defalarca ozur dileyip kucakliyorum.dovmek nedir yaaa o cocuk buyuyecek sonrada karisina saygi kocasina saygi sosyal cevrede basari sayginlik beklenecek o cocuklardan nerdeeee ne gormuski ne versin etrafima o cocuk.dovme olayini ailede gordugu icin bu ona gayet olagan normal bi durum gibi gorunecek zamanla yazik
Elinin en hassas yeri oldugunu biliyormusunuz. Elindeki sinirler direk beyne bağlı ve felç tehlikesi taşır. Örneğin elinize bir cihaz tutun üzerinde gidiklayinn gezdirin, epilator gibi.kulağınızin içi kasinır.hemen sinirler harekete geçer. Bu çocuklarda daha hassastır. .ele asla vurulmamali öyle şak şak. Biraz araştırın okuyun öğrenin çocuk yetiştirmek incelik isterÇok siddetli olmadığı sürece bence dövülmeli. Eline,poposuna saplak atılmalı mesela. Bazı çocuklar çok yaramaz oluyor,konusmayla ikna olmuyor. Poposuna yediği saplagi unutmuyor ama..
Unutmuyor tabi..fiziksel siddet nedir.cocuk da olsa siz ebeveyni de olsaniz o cocugun sadece insan oldugu icin haklari var.siddet gormemeli.hukuki olarak yanlisÇok siddetli olmadığı sürece bence dövülmeli. Eline,poposuna saplak atılmalı mesela. Bazı çocuklar çok yaramaz oluyor,konusmayla ikna olmuyor. Poposuna yediği saplagi unutmuyor ama..
Biz kardeşler herdaim dayakla büyüdük ondan mıdır nedir ben çoçuklarımı dövmüyorum aynı şekilde ablam ve kardeşimde dövmüyor ablam her yaptıklarını ört bas ettiği için şuan başa çıkamıyo kızkardeşim pohpohladığı için çoçuklar her gittikleri yerde milletin eşyalarını kırıp dökme huyları var kardeşim bi haber umrunda bile değil gelelim bana eğer çok yaramazlık laf söz dinlemezlerse en sevdikleri birşeyi ellerinden alıp cezalandırıyorum bu kararımın arkasında duruyorum 5 gün mesala örnek vereyim tabletini 5 gün alıyorum yalvarsa yakarsa 5 gün dolmadan vermiyorumki nasıl kararlı olduğumu görsünler diye kızım yazı yazmayı sevmez günlük tutmadan nefret eder bende ona 5 gün boyunca günlük tıtacaksın cezası veriyorum inan işe yarıyo iletişimimiz çok kuvvetli çoçuklarımla kırma dökme şiddet eğilimleri yok ama can sıkıntılarına bi çare bulamadık onun harici bi problemimix yok çok şükür bence her anne babaya çoçuk hakkında eğitim verilmelidayaksız büyüyen pek azdır...
kaldıki dayak atmayanların çoğu da dengeyi koruyamıyor aşırı şımarık çocuk yetiştiriyor...
ya çocuğu dayakla baskılıyorlar ya tepelerine çıkarıyorlar
ikisi de çocuk gelişimi için zarar...
ebeveyn olmak kolay değil
halk arasında bir laf var b..r kokar cinstir çeker diye .Arkadaşlar mesleğim öğretmen , dün velilere bir form gönderdim (bilgi amaçlı) akşam fırsat bulunca okudum, sorulardan biri "çocuğunuzu dövermisiniz?" şeklindeydi.Bu soruya evet cevabı yazan velilerim var ..Siz ne düşünüyor şunuz bu konuyla ilgili?
Arkadaşlar mesleğim öğretmen , dün velilere bir form gönderdim (bilgi amaçlı) akşam fırsat bulunca okudum, sorulardan biri "çocuğunuzu dövermisiniz?" şeklindeydi.Bu soruya evet cevabı yazan velilerim var ..Siz ne düşünüyor şunuz bu konuyla ilgili?
safi tartışma konusu insanlar heralde şiddet manyağı değildir her şeyin bir ölçüsü vardır,bende annemden terlik babamdan şaplak yemişimdir ama çok şükür aklım halim yerinde.Arkadaşlar mesleğim öğretmen , dün velilere bir form gönderdim (bilgi amaçlı) akşam fırsat bulunca okudum, sorulardan biri "çocuğunuzu dövermisiniz?" şeklindeydi.Bu soruya evet cevabı yazan velilerim var ..Siz ne düşünüyor şunuz bu konuyla ilgili?
Ben de bir eğitimciyim, şahsen ben veliler ile özel toplantı düzenler çocuklarına neden böyle davrandıklarını sorgulardım akabinde gerekli mercilere durumu bildirirdim, ben branş öğretmeniyim ve bir öğrencimin babası küçüklükten bu yana çocuğa sürekli şiddet uygulamış, silahın kabzasıyla vura vura çocuğun beyin hücrelerini öldürmüş ve şu an çocuk anlama yetisine sahip ama kendi kendine konuşur, sinirlenir, küfreder. . .Arkadaşlar mesleğim öğretmen , dün velilere bir form gönderdim (bilgi amaçlı) akşam fırsat bulunca okudum, sorulardan biri "çocuğunuzu dövermisiniz?" şeklindeydi.Bu soruya evet cevabı yazan velilerim var ..Siz ne düşünüyor şunuz bu konuyla ilgili?