Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunu bu kadar dert edip de 3.5 yaşındaki elti çocuğu hakkında yoo aslında hiç de girişken değil diye konu açmak da ne bileyim...fazla mı takıyorsunuz nedir.
Görümcenin cocugu ile benimki arasında 3 ay var. Sorun su ki görümce çocuğunu olduğundan sosyal girişken olarak anlatıyor ama çocuk mizacı gereği asla öyle değil. Mesela okula uyum sorunu yaşadı hala ağlayarak gidiyor zaten 3.5 yaşında tabi ki olabilir. Neymiş okulda müdüre gitmiş ben ayran seviyorum ayran yapın demiş o dedi diye okulda yemeklerin yanında ayran verilmeye başlanmış. Yani bunu belki 3.5 yaşındaki bir çocuk yapabilir ama o çocuk yapamaz otururken dahi annesinin yanından ayrılmayan çok konuşmayan bi çocuk gösteri oldu ağlamaktan yapamadı sahneden indirdiler . Bana göre bu da normal içine kapanık olabilir ama niye öyle yansıtmak istiyor anne babalar çocuklarını ?bunu kayınvalideme söylemiş kayınvalide de vay bizim torun böyle yapmış diye gururlanıyor. Bi de ben bunu niye takıyorum bundan banane sanırım kendi çocuğumla kıyasladıkları için sinir oluyorum. Hep onlar iyi onlar sosyal girişken onlar düzgün konuşuyor bitmiyor bitmiyor
Görümce normal değil tamam ama size ne kadın çocuğunu öyle görüyordur.Bu sizi neden rahatsız etti anlamadım.benimde kedim var aşırı tatlı ama arkadaşıma göre sıradan bir kedi.insana kendi yavrusu tabiki farklı görünür objektif olamaz.
Görümcenin cocugu ile benimki arasında 3 ay var. Sorun su ki görümce çocuğunu olduğundan sosyal girişken olarak anlatıyor ama çocuk mizacı gereği asla öyle değil. Mesela okula uyum sorunu yaşadı hala ağlayarak gidiyor zaten 3.5 yaşında tabi ki olabilir. Neymiş okulda müdüre gitmiş ben ayran seviyorum ayran yapın demiş o dedi diye okulda yemeklerin yanında ayran verilmeye başlanmış. Yani bunu belki 3.5 yaşındaki bir çocuk yapabilir ama o çocuk yapamaz otururken dahi annesinin yanından ayrılmayan çok konuşmayan bi çocuk gösteri oldu ağlamaktan yapamadı sahneden indirdiler . Bana göre bu da normal içine kapanık olabilir ama niye öyle yansıtmak istiyor anne babalar çocuklarını ?bunu kayınvalideme söylemiş kayınvalide de vay bizim torun böyle yapmış diye gururlanıyor. Bi de ben bunu niye takıyorum bundan banane sanırım kendi çocuğumla kıyasladıkları için sinir oluyorum. Hep onlar iyi onlar sosyal girişken onlar düzgün konuşuyor bitmiyor bitmiyor
Size şunu diyebilirim.bazi tipler hayal dünyasında yaşar mcocugu yapmadığı halde yapmış gibi ifade eder.bu ona haz verir.size gelince yapacaginiz sey su asla çocuğunuzu inunkiyle kıyaslamayın.sadece çocuğunuza odaklanın bırakın ne hali varsa görsün.
Çocuğunuzun gercek başarısı sizi dillere destan yapar zaten
Görümce normal değil tamam ama size ne kadın çocuğunu öyle görüyordur.Bu sizi neden rahatsız etti anlamadım.benimde kedim var aşırı tatlı ama arkadaşıma göre sıradan bir kedi.insana kendi yavrusu tabiki farklı görünür objektif olamaz.
Bu açidan bakinca gorumceye hak verdim aslinda.
Bir arkadasimin mavi gözlü, beyaz uzun tüylü bir kedisi var herkes onu cok tatli buluyor, gercekten tatli ama benim sokaktan sahiplendigim kap kara kedim çok daha tatli geliyor bana ciddiyim bu konuda. Sanki surati bir başka tatli, bakışlari hiç bir kedide yok bence. Ama diger insanlar gormuyor.
Bu açidan bakinca gorumceye hak verdim aslinda.
Bir arkadasimin mavi gözlü, beyaz uzun tüylü bir kedisi var herkes onu cok tatli buluyor, gercekten tatli ama benim sokaktan sahiplendigim kap kara kedim çok daha tatli geliyor bana ciddiyim bu konuda. Sanki surati bir başka tatli, bakışlari hiç bir kedide yok bence. Ama diger insanlar gormuyor.
Aynen benimde kedim mesela gri koyu iki kedim var biri açık renk herkes açık rengi seviyor malum insanlar beyaz teni daha güzel buluyor ya sanırım hayvanında açık rengi makbul toplumda ama benim için ikiside cidden aşırı sevimli ya hatta abartıp çok çirkin bu falan diyorlar bazen hayvanın çirkini olur mu yabirde görümce böyle yazsa falan nolacak sanki kime ne zararı var
Koca kadin yememis icmemis 3,5 yasindaki cocugu yok o ayran isteyemez mudurun odasini bulamaz zaten sahneden indi diye kotuluyor. Ne ayip, hasetli bir davranis. İnsallah kendi cocugunuzun yaninda boyle konusup kuzenine karsi kinlendirmiyorsunuzdur.
Ve bunu ovunerek mı anlatıyor?Sızın de hos değil 3 yasında cocugun dedeikodusunu yapmanız.
Kocamın tarafı bızım kızı hep övuyor.Ay ne guzel konusuyr,ay cok akıllı.
Görümcemın 1 yas buyuk oglu var.
Benım yanımda yaptıklarında cocuk ıste,bak X suınu da ne guzel yapıyor,aa ne kadar guzel cızıyor resimleri falan dıyorum.Cunku ben de alınırım hep baskasının cocugu övulse.
Ayrıca asla cocukların yanında ovdurmuuyorz esim de ben de.
Kımsenın cocugunun kalbı kırılsın ıstemem.Kendi cocugumun da gereksız havaya girmesini,hep basarılı olacagını sanmasını ıstemem.
Oluyor cunku 3 yasında kızım dun geldi,baba yine yıldız aldım ya diyor.
Alamayadabılırsın,bı gun alırsın bigun almazsın dedım refleks olarak:)
Belkı ben abartıyormdur ama cocukları lutfen karsılastırmayın.
Hakikaten kendiniz de söylemişsiniz ya size ne ki bundan? Ayrıca çocuklar bazen okulda evde olduğundan farklı olabiliyor. Bu tür ayrıntılarla ilgilenmeyin çok yorulursunuz.