Teşekkür ederim çok sağolun :)işte hastalık durumunda çağırmış bir iki ay geçip iyileşince de istememiş.dediğim gibi tamamen haksız değil kadın.sizin babanızın sorumsuzluğunu o kadın ödememeli.2 koca yıl başka biriyle aynı evde yaşamak kolay değildir.sizi zamanla sevmemeye başlar herşeyiniz batmaya başlar.öyle de olmuş zaten.bebeğiniz sağlıkla doğsunn
Ben eskişehir'deyim.Bunu araştıracağım burada da vardır umarım
asıl eleştirileri kibarca saygıyla karşıladığınız için ben teşekkür ederimTeşekkür ederim çok sağolun :)
Hemen araştıracağım burada varsa alırım kardeşimi inşallahBen eskişehir'deyim.
Çevremde 3 tane bu şekilde lise var.
Kızımın gittiği lisede yok pansiyon zaten vermeyecektik ama diğer tercih ettiği okulda vardı
Ben özellikle sordum müdür yardımcısına.
Bana dediği
Bazı öğrenciler uzaktan geliyor yada aileleri daha fazla ders çalışsın,disiplinli olsunlar diye pansiyon tercih ediyorlar.eger pansiyon isterseniz ve o liseye yerleşirse öğrenci daha sonra sınav yapılır (okul belirliyo tarihi) başarılı olan ücretsiz olur
Mesela yakınımda meslek lisesi var.
Eşimin arkadaşı kızını gönderdi 1.500 TL demişlerdi.sadece pansiyon mu yada başka masraf var mı bilemiyorum.
e okulda sınav bilgisi görmüştüm.okulu da bilebilir milli eğitime de sorabilirsiniz.Hemen araştıracağım burada varsa alırım kardeşimi inşallah
yok en az ortaokul şartı var lise yokEn az liseyi bitirtmek zorunda değil mi kanunen? Şikayet edebilirsiniz diye biliyorum. Liseden sonrası için de hayata biraz erken atılıp çalışıp okuyacaklar mecbur
Yok asla siyasi ya da dini hiçbir yurdu düşünmedim düşünmem Allah korusunHa bu arada aman gözünüzü seveyim, illegal tarikat yurtlarına kaptırmayın çocukları, yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirler. Son zamanlarda çıkan haberler beni dehşete düşürüyor.
Şimdi bakıyorum e okuldane okulda sınav bilgisi görmüştüm.okulu da bilebilir milli eğitime de sorabilirsiniz.
Babam işçi, annem de öyle tıplık bir eğitimleri yok çünkü üstünde durmuyor babam çocukların annem destek oluyor ama takdir alıyor kardeşim başarısız çocuklar da değillerBabanız ne iş yapıyor ?
Kardeşlerinizin dersleri nasıl ?
Okusunlar tabi ama çoğu bölüm boş Artık
Tıp vs değilse ya işsiz kalıyorlar ya da düşük ücretle çalışıyorlar.
Babanızın işi güzelse ona uygun bir bölüm okuyup ( artık okumak çok kolay yani yanılmıyorsam 5 netle bile mühendis olabiliyorlar. ) hem çalışır hem okur kardeşiniz.
Tabi ki okusun ama okumamak olmaz
Havacılıkla alakalı teknik bölümler olabilir, iyi yönlendirmek lazım. Deneme çözüyor mu puanı genelde hangi aralıklarda?Babam işçi, annem de öyle tıplık bir eğitimleri yok çünkü üstünde durmuyor babam çocukların annem destek oluyor ama takdir alıyor kardeşim başarısız çocuklar da değiller
Okul yapmış deneme sınavı sınıf birincisi okul üçüncüsü olmuş ilde de 100ün içinde :)Havacılıkla alakalı teknik bölümler olabilir, iyi yönlendirmek lazım. Deneme çözüyor mu puanı genelde hangi aralıklarda?
Aslında 450 üzeri puan yaparsa, çok iyi bölümlere girebilir. Puanı 300’lerde olursa teknisyenlik okur, yüksek ücretli ara eleman olabileceği güzel bölümler var.Okul yapmış deneme sınavı sınıf birincisi okul üçüncüsü olmuş ilde de 100ün içinde :)
sevgi evlerinde kalana 18 yaşından sonra sınavsız memuriyet hakkı var mesela ama allah hiç bir çocuğu oralara mecbur bırakmasın derim gene deBu kriterlere göre öksüz ve yetim olursak devlet yüzümüze bakacak
Amin canım Allah korusunsevgi evlerinde kalana 18 yaşından sonra sınavsız memuriyet hakkı var mesela ama allah hiç bir çocuğu oralara mecbur bırakmasın derim gene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?