- 11 Eylül 2021
- 799
- 1.715
- 63
Merhaba arkadaşlar 4 kardeşiz en büyükleri benim. Kısaca anlatacağım. Babam iyi bir puan almama rağmen beni üni ye göndermedi daha doğrusu örgün göndermedi ben ısrar kıyamet uzem ile hem çalıştım hem okudum bu süre zarfında da amcamda kaldım(kendisi evli ve karısı bana 2 yıl boyunca çok kötü davrandı) amcamda kalmama izin vermesinin de tabiki bir sebebi vardı kadın epilepsi krizi geçiriyormuş bana bunu söylemediler küçük de çocuğu vardı, başlarına bir şey gelmesin diye beni göndermiş. Neyse benim hayatımın içine ettiler ama ben bir şekilde altından kalktım şuan evliyim dışardan okuyorum sağolsun eşim hep destekçim. Şuan derdim kardeşlerim en küçük kardeşim de disleksi vardı ben evlenmeden önce onu devlette özel eğitime yazdırdım ve iyiye gidiyordu şuan onu almış özel eğitimden benim çocuğumun bir şeyi yok diyor. Bir diğer kardeşim üni ye hazırlanıyor üni ye gitmek istiyor ama laylaylomdur çok ders çalışmaz. Bir de kardeşlerim arasından bana çok benzeyen var atik girişken ve çalışkan bir kardeşim. Babamın planı çocukların liseden mezun olup işe girip ona destek olmaları ama ben ona küçük balığın büyük balığı kurtaramadığını defalarca söyledim. Hala bu fikirden vazgeçmiyor kardeşime baskı yapıyor gitme üni ye diye. Ben ne yapabilirim devletin karşıladığı lise de yurtlu okullar var mı en azından kardeşlerimi kurtarayım ben okuyamadım zamanında onlar okusun