Çocuğunuz eşcinsel olduğunu söylerse

amaaan ALLAH korusun avikap,cım tövbe tövbe de yaşayanlara ALLAH SABIR VERSİN zor biiidurum tedavi şart demi:uhm:yorum bile yapamiyom :uhm:

Çocuğunuz bi gün gelip size eşcinsel olduğunu söylerse tepkiniz ne olur?:1shok:

Bilrmiyorumki hayatım yaaa büyük konuşmamak gerekiyor..
Sanırım tedavi görmesi için hemen psikiyatra götürürdüm..Ve onun dedikleri doğrultusunda hayatımıza yön vermeye çalışırdım.
Kabullenmek çok zor olurdu ama.
Allahım kimselerin başına getirmesin böyle bir şeyi. şutarafagitti

canım bilmiyorum ama çok şaşırırdım çok üzülürdüm ama tedavi görmesi için elimden geleni yapardım allah kimsenin başına vermesin böyle sıkıntı...

amaaan ALLAH korusun avikap,cım tövbe tövbe de yaşayanlara ALLAH SABIR VERSİN zor biiidurum tedavi şart demi:uhm:yorum bile yapamiyom :uhm:

valla canım benim herhangi bir tedavisi olduğunu sanmıyorum. kaldı ki tedavi edilecek bir hastalık olarak da görülmüyor bildiğim kadarıyla. geçen akşam modacı cemil ipekçinin röportajını izlerken kafama takıldı bu soru. elbette kabullenilmesi çok ama çok zor bir durum. diğer taraftan kötü bir tepkiyle çocuğunuzu hepten kaybetme ihtimali var. ???:1no2:

çevremde böle bi sorunu olanı duymadım ama öle bi sorunu olan açıklamaz herhalde ALLAHIM cemi cümlenin evladını hayırlı sağlıklı etsin....

bunlar hayatın gerçekleri maalesef..başında olan herkese allah güç ve sabır versin..ablamın bir akadaşının oğlu öyleydi.çocuğu ben birkaç kez gördüm gerçekten yürüyüşü,konuşması,mimikleri aynı kız gibiydi...bunlar araştırdılar ve iyi bir doktora götürdüler hormon testi yapılmış ve kadınsı hormonları yüksek çıkmış ve ailenin tek çocuğu tahminen 16-17 yaşındadır...doktor sonra bir ilaca başlamış herhalde o ilaç değeri biraz düşürmüş ama ne kadar düşürebilirki..tedavi hala devam ediyormuş...dedim ya allah kimseye bu durumu yaşatmasın ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize....

Son düzenleme:
böle bi sorun olursa allahtandır ama ben çocuğuma dinimize böyle yaşamaın aykırı olduğunu günah olduğunu anlatırım allah kimseye vermesin ama çok zor

allah korusun cok zor bir durum olurdu. tabiki ilkönce tedavi yoluna giderdik ama düzelmediğinde de yapacak birşey yok ne olursa olsun evlat vazgeçilmez o nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşayacaktır. kurban oldugum allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin herkese.aminnnnnnnnnnnnnn

Benim iki öğrencim böyleydi. sınıflarındaki kızları arkadaş olarak gördüklerini erkek arkadaşlarından hoşlandıklarını söylediler, hatta aşık olduklarını. normal bir kız ne hissediyosa aynı şeyleri hissediyolardı, kızlarla dolaşıyolardı. hareketlerindende çok belliydi. off çok zordu benim içinde doktora görünmeleri için ikna etmeye çalıştım. danışmanlarla konuştum onlarda dediki. önce normal bi doktora gidip muayene ve hormon tatkikleri falan yapmalarını ardından psikolog tavsiye ettiiler. ama biri bana dediki, yaşları büyük bi değişim olmayabilir. ayrıca kimi uzmanlar bunun tedavi edilemeyeceğini söyledi...
edilenlerde olabiliyomuş ama.

Böyle bir durum anne-baba için acayip zordur sanırım.
Kabullenmesi gerçekten zor bi hadise. Ama evladımı tamamen
kaybedip, nerede ne yaptığını bilmemektense zor da olsa
durumu kabullenmeye çalışırdım sanırım. Ailece psikolojik destek de
almak gerekebilir. Ama elbette ki Allah kimsenin başına vermesin.:1no2:

Tedavisi olsa gidip tedavi ettirirsin ama tedavisi olmayan bir rahatsızlık sonuçta.
Kabullenmekte çok zorlanırım , eşim benden daha çok zorlanır kesinlikle tabi.
Sonuçta kendisinin farkına varmış olacakki , eğiliminin ne olduğunu , bunun neden kaynaklandığını ve sonuçlarının neler olabileceğini araştırmıştır diye düşünürüm , gerekli din bilgisini de çocuğuma vermiş olmanın gönül rahatlığını yaşarım bir yandan ama dediğim gibi tedavisi olmayan bir hastalık elimden gelebilecek en iyi şey sanırım onu tek eşli olmaya yönlendirmeye çalışmak olur.
Zorla bir bayanla evlendirip (oğlum olduğunu farzediyorum) , kendisini mutsuz ettiği gibi başkalarını da mutsuz etmesine hatta bir çocuk sahibi olarak onun ailesiz yetişmesine izin verebileceğimi sanmıyorum.

Öncelikle allah kimsenin basina vermesin tabiki hepimizin evlatlarini hayirli ugurlu saglikli kilsin insallah lakin böyle durumlarda olabiliyor tabiki allah sabir versin diyorum cok zor, sen cocugun icin ne umutlar beslerken cogunun böyle olmasini kabullenmek allah korusun.

Ama yinede evlad evladtir onu bütün hatalarininla günahlarinla kusurlarinla seven tek kisi annesi olarak onu her sekilde yine bagrima basarim ve onun icin en iyisini yapmaya calisirim.

Sevgiylea.s.

dusunmek bile istemiyorum:1no2:
Allah gostermesin bir oglum var 8 yasinda ilerde oyle birsey diyecek olsa gerektiginden kat kat fazla ilgimi sevgimi veririm sanirim onu dislamak yerine kazanmaya calisirim , evladimi yanlis yola sevketmemek icin elimden gelebilecek herseyi yaparim sonuna kadar mucadele ederim bu durumda olanlarin Allah yardimcisi olsun

Kozmecim, gayet güzel faydalı bilgiler vermişsin hepimize.
Çok teşekkürler. Şeniz

Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın.:1no2:
kesinlikle evladımı dışlamam.ama bunun olabileceğini düşünüp kabullenmemde.
eşcinselliğin saygı duyulacak bir tercih değil;erken tedaviyle üstesinden gelinebilecek bir hastalık olduğuna inandığım için,tedavi yollarını araştırırdım sanırımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…