Çocuğunuz eşcinsel olduğunu söylerse

Bir arkadaşımın kardeşi aynı durumda. Ben biraz çevrenin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü çocuk hayatı boyunc hep bayanlar içindeydi, psikoloji o yöne gidiyor ama çok kötü bir durum off..Allah kimsenin başına vermesin.

canım bu gerçekten çok üzücü bir olay ALLAH bu durumda olan herkese sabır versin ve yardım etsin bence ne olursa olsun peşini bırakma elinden geleni yap sonunda imtahan dünyası

Çocuğumun psikolojisi ne gerektiriyorsa onu yaparım. Etrafın tepkisiymiş bilmemneymiş hiçbirşey çocuğumun mutluluğundan önemli olmaz. Gerekli profesyonel yardımı almaya çalışırım fakat onu incitmeden. Kendisini eksik insan yanlış insan değil farklı insan gibi hissettirmeye çalışırım. Gerisini Allah bilir artık.

Okuyunca bile tıtredim valla allah kımseye vermesin hastalık olanın Allahtan deyip belki kabullenirim ama kendi birilerinden etkılanıp olmasnı asla zaten o tarz olaylarında bozuk ailelerde olduğunu duşunurum hep aile duzgun olmayınca çocuk başka arayışlar içine girebiliyo

allah korusun ama evlat evlattır. Anne babaya çok iş düşüyor. Maddi durumu varsa hormon takviyesi yapılıp erken yaşta müdahale ile düzeltilebiliyor. Ama maddi durum yoksa durum gerçekten çok kötü.

Evlat evlattır her türlü destek olmalıyız. onlarda istem dışı hormonları geliştigi için öyleler sonucta.
Doktora götürmek vs vs hiç bir faydası olmayan şeyler

hönk mönkkkk
olmayacak sey degil
o gelip söylemeye kalmadan ben anlar önlemini almaya calisirdim
anlayamazsamda en azindan o andan itibaren piskolojik tedavi baslatirdim hemen!!

Psikolojik tedavi lazım ama sizin düşündüğünüz gibi "normal" e dönmesi için değil,sadece eşcinselliği hastalık gibi gören cahil bir toplumda kendi kimliğiyle ayakta durabilmesi için..
Ne farkeder ki sanki bu aynı anne saçımı sarıya boyatmaya karar verdim demesi kadar doğal..Ben de tamam kızım/oğlum sen nasıl mutlu olacaksan derdim..
Ama bu tip konularda gelişmemizi artık imkansız görmeye başladım.Verilen tepkiler çok acı..Ve bu tepkiler oldukça da o çocuklar toplumda 2. sınıf gibi yaşamaya devam edecekler..Dalga geçilip itilip kakılacaklar sırf ufku genişleyemeyen beyinler yüzünden..

Yobaz tarafın tepkisini alacakları için öncelikle kesinlikle bir psikoloğa ihtiyaç duyarlar
Caiz değil belki evet ama kendi ellerinde olan da bir şey değil
Çok zor bir durum açıkçası
Bilemedim ben bunu

Eşcinsellik öyle psikologla hallolacak birşey degil. Şöyle anlatayım bizler kadınız ve erkeklere ilgi duyuyoruz. Bugün bize biri gelipte (psikolog vb) seanslarla escınsellıgın normal bırsey oldugunu onlara yönelmemiz gerektigini söylese dönebilirmiyiz ?
Hayır tabiiki...
Mantıklı konusalım lütfen.

çok zor bir durum
allah kimseye vermesin
ama tek bildiğim her zaman çocuklarımın arkasında olacağımdır
ayrıca ben bunun tedaviyle psikiyatrla düzelecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.bu bir rahatsızlık mı onu da bilmiyorum
karışık bir durum
allah başa vermesin diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…