Çocuğunuz eşcinsel olduğunu söylerse

ağzınızdan yeller alsın
zor hemde çok zor bi durum bu arkadaşlar
allah kimsenin başına vermesin
tabi başa gelince yapacak bi şey yok
anne baba olarak evladımızın yanında olmalıyız
ona destek olarak, yanlış yerlere yönelmesine engel olmalıyız
evlat bu atılmazki değilmi?
onları ne olursa olsun sevgimizle kucaklamalıyız ki koruyalımda

arkadaşlar bu tabiki bir hastalık değil ama hormonlarla alakalı olduğunu doktorlar söylüyor burada hiçbirimiz doktor değiliz ama duyduklarımızı yazıyoruz.benim verdiğim örnekte yazdıklarım yaşayan insanın söyledikleridir.ama benim verdiğim örnekte yaş küçük belki yaş ilerledikçe ki tvlerde de örneklerini göüyoruz işte o zaman tercih meselesi olabilir diye düşünüyorum...

çocuğum yok ama olsaydı, ne yaparsa yapsın yanında olurdum, çünkü eninde sonunda herkes ailesine geri dönüyor. eşcinsel arkadaşlarım vardı, aile desteğinden uzak, gizlenmek için çok yanlış yollara sapıyorlardı. eşcinsellik artık bir hastalıktan ziyade tercih olarak görülmeli ve saygı duyulmalı bence..

daha çocuum yok evli bile deilim aslında ama böyle birşeyle karşılasırsam çocuumun yaşına bakarım başta..tv den ordan burdan duyup bişiler uyduruosa ben oyum ben şuyum die başta anlatırım eşcinsellik böle bişidir die.ama zaten yaşını başını almış ve aklınıda başına almışsa saygı duymak lazım,hepten kaybetmek istemem açıkçası..evlattır sonuçta..siz eşcinsel olsanız ailenizden kötü tepki yada reddedilme gibi bişi beklermisin? yinede allah korusun,kimsenn çocuuna vermesin rabbim..

bi eşcinsel olarak cvp verim ben canlarım kafanız karışmasınn...bunun herhangi bi tedavisi asla ve asla yok...bi arkadaş yazmış bi tanıdığı varmış kadınlık hormonu fazlaymış falan diyee..böyle bişi yok canım...o doktorun uyguladığı tedavide hiç bi şekilde hiç bir işe yaramaz yaramayacaktırda..hormonlar sadece vucuda şekil verir iç dünyayı,beyindeki cinsel duyguları hiç bir zaman etkilemez...zaten eşcinsellik çözülebilmiş bişi değildir...doğuştan geldiği ve tamamen doğal olduğu düşünülmektedir...şahsen benim doktorlarımın bana söyledikleri bunlar...eğer böyle bişi ile karşılaşanlar ilk önce o kişinin(bu kişi çocuğunuz.yeğeniniz kardeşiniz herkez olabilir)iç dünyasına girip onla sağlam bi dialog kurmaktan geçer..yoksa o kişiyi ömür boyu kaybedebilirsiniz..tıpkı ailemin beni kaybettiği gibi...bu konuda bilgi almak isteyen varsa yani böyle bi olayla karşılaşan varsa bana sorabilir oldukça bilgi sahibiyimdir

Allah korusun böyle birşeyi yaşamak çok zordur annebaba için.
Ama diyelim ki oldu önce herhalde çok üzülür, ne yapacağımızı sorgulardık kendikendimize.
Çocuğumla sıksık konuşup onu anlamaya çalışırdım. Elimden geldiğince yardımcı olmak
isterdim ama ne yapabilirdim onu da bilmiyorum. En doğrusu bu gibi bir durumda bir uzmandan
yardım istemek olurdu sanırım.

Çok yakın bir akrabam eşcinsel.Babası hacı annesi dindar bir kadıncağız. Şuan 38 yaşında tabiiki bekar bir erkek.Bir çok sevgiliside oldu.Eve erkek arkadaşı gibi gelip gidiyorlar. 12 13 YAŞlarında ilk babasına söylemiş, doktorlara gitmişler ama yok tedavi si yok.Bir hastalık değil çünkü doğuştan gelen birşey, bunu bilim de böyle söylüyor yaşayan insanlarda böyle söylüyor. Tabiki yerlerinde olmak istemezdim.Bu toplumda eşcinsel olmakta çok zor tabii. Yüzde doksanı aileleri tarafından dışlanıyorlar. Bu anlattığım akrabam çok şanslı dünyalar merhametlisi bir babası dünyalar iyiside bir annesi var çünkü

allah hayırlısını versın saglıklı sıhhatlı buyutmek nasıp etsın ınsallah evlatlarımızı dusunmek bıle ıstemıyorum yanı

Ben ne yapardım bilmiyorum önceden konuşmak hep kolay geliyor , umarım hiç kimse böyle bir şey yaşamak zorunda kalmaz . Öncelikle ben de doktora götürürdüm ,fiziksel mi psikolojik mi diye nedenini öğrenmek isterdim eğer dönüşü olmayan bir durumdaysa da kabul etmekten başka çare yok , çocuğumu kaybetmektense içim kan ağlasada ona destek verirdim heralde

şimdi çocuğumo lmadığı için bir anne gibi düşünemediğim için konuşmayı denerdim ama bir anne bu durumda nasıl bir tepki verir bilemiyorum ki..
Belki çok sinirlenirdim..
Belki yalan olduğnu düşünürdüm..
Allah yardımcıları olsun bu durumdaki ebeveynlerin zor bir durum cidden..

oncelikler
ALLAH KORUSUN insallah dusunmesi bile kotu insan bi tuhaf oluyor
ama bole bi sey olursa (allah korusun)
tedavi baska ne diyebilirim ki tuhaf oldum zaten soruyu okurken allah korusun cok zor
allah yardim etsin bole olan insanlara ailelere

bir erkek kardeşim var ve eşcinsel olduğundan şüpheleniyoruz. Annem bu yüzden günlerdir kahroluyor.Çok çalışakn bir öğrenci olmasına rağmen dersanesi yarım bıraktı. Bacaklarını tıraşlıyor, benim pudralarımı sürüyor, çantasında sürekli ayna, siyah kalem, maskara ve dudak parlatıcısı taşıyor. Sorduğumda ise çok sinirlendi ve öfkelendi. Sizce bu belirtiler şüphemizi haklı çıkarr mı ?

Ne tesadüf ki, şu an lobide bir eşcinsel oturuyor. O bir kimlik taşıyor, ruhu ve değerleri olan bir insan.. Benim tanıdığım kadarıyla da kültürlü, çalışkan, hoş sohbet birisi.. Ne düşünülebilir ki, o bizim ya da herhangi birisinin çocuğu, seçme şansı var mıydı cinsel tercihini.. Bilimsel olarak yok. Başımıza geldiğinde ilk yapmamız gereken şey empati olmalı.. (Ama benim şu an başka bir derdim var, bir an önce yanlarına gidip, kocama daha fazla asılmasına engel olmalıyım) kafamçokkarıştı

sanirim cocuklarin escinsel cikmalari bir anne babanin en buyuk kabuslarindan biri. escinsellik bir hastalik degildir ve o yuzden tedavi gibi birseyde yoktur. hic bir insan kendi istegi icin escinselligi secmes. hastanede pratik ettigimde escinsel olan cok genclerle rastladim. onlarin tek istegi: escinsel olmamak.neden sordugumda: annelerini ve babalarini uzduklerini. bazilarida insanlarin onlara o kadar kötu baktiklari icin cogu zaman intihar etmeye calismislardi. umarim hepimiz escinsellige biraz anlayisla bakariz.

benimde bir arkadaşım transeksüel vücudu kız ama ruhu erkek aileside çok tutucu kendine erkek kıyafeti almasın die para bile vermiolar 27 yaşında hormon tedavisi görüo sakalları falan çıkmış göğüsleri kasa dönüşmüş ama en korkuncuda ameliyetla erkek olacak ve bu çok kötü ya zaten çok zayıf üzüntüden yemek yiyemio ama ameliyat için kilosu ve direnci ii olmalıymış Allah'ım yardım etsin ona çok saf kalpli çok iyi biri. Çocuğumda onun gibi olsaydı daima onun yanında olurdum sonuçta Allah'tan gelen bişeye benim karşı çıkmak ne haddime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…