- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
kozmetikam tekrar alıntı yapıyorum.Yazılanı tamamen yanlış yorumlamışsın.Bu bir hastalık değildir dolayısyla da tedavisi yoktur.Ben de bunu dedim zaten.
Bilim insanlarının konuyla ilgili görüşleri hiçbir tartışmaya kapı açmayacak kadar net: "Eşcinsellik bir hastalık değildir, dolayısıyla tedavisi de sözkonusu olamaz".
Eşcinsel olduğu için danışmanlığa gelenlere, cinsel yönelimlerini değiştirmek amacı ile hormon ve ya nöroleptik verilmesi şeklinde uygulamalara raslanmaktadır. Oysa eşcinsellik bir hormon eksikliği ve ya düşünce kusuru olmadığı için bunlar hatalı uygulamalardır.
yani tedavilerle çok olumlu sonuçlar alınamadığından artık bunun bir hastalık olduğu görüşünden uzaklaşıldığı yazılmış ki daha evvel kesinlikle hastalık olmadığı yönündeki fikirlerini bu alıntıda desteklememekte
Kız ilahi...hastalık değilse tedavisi tabiki de olmaz ama tedavisi yok diye hastalık değildir diye bir yaklaşım ilk kez duyuyorumsırnaşık şey
Aids in de tedavisi yok mesela.Çabalar var ama sonuç alınmıyor.Başka örnek verilebilecek hastalıklar da vardır.Bunları tedavi edemiyoruz diye hastalık değildir mi diyeceğiz:1no2: O cümle senin dediğin anlama gelmiyor.Zaten yazının tamamı da bambaşka birşey anlatıyor.
Ben bunun bir tercih olduğunu düşündüğümü yazdım.Hastalık değildir dedim
Nitekim de bu cidden ne psikolojik ne de hormonal bir hastalıkmış.Ancak bunun bir tercih olmadığını, değiştirilmesi mümkün olmayan doğal bir durum olduğunu söylemişler ki bu da beni desteklemiyor.Desteklenmediğim nokta buyerimseniben
a.s.
bi eşcinsel olarak cvp verim ben canlarım kafanız karışmasınn...bunun herhangi bi tedavisi asla ve asla yok...bi arkadaş yazmış bi tanıdığı varmış kadınlık hormonu fazlaymış falan diyee..böyle bişi yok canım...o doktorun uyguladığı tedavide hiç bi şekilde hiç bir işe yaramaz yaramayacaktırda..hormonlar sadece vucuda şekil verir iç dünyayı,beyindeki cinsel duyguları hiç bir zaman etkilemez...zaten eşcinsellik çözülebilmiş bişi değildir...doğuştan geldiği ve tamamen doğal olduğu düşünülmektedir...şahsen benim doktorlarımın bana söyledikleri bunlar...eğer böyle bişi ile karşılaşanlar ilk önce o kişinin(bu kişi çocuğunuz.yeğeniniz kardeşiniz herkez olabilir)iç dünyasına girip onla sağlam bi dialog kurmaktan geçer..yoksa o kişiyi ömür boyu kaybedebilirsiniz..tıpkı ailemin beni kaybettiği gibi...bu konuda bilgi almak isteyen varsa yani böyle bi olayla karşılaşan varsa bana sorabilir oldukça bilgi sahibiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?