ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Ben 10 kilo aldim oda gittiKonumuzla çok alakası yok ama peki siz doğum kilolarını verdiniz mi bayanlar!
Anooo maşallahh :)5 aylik 7.880
Başlarım milletten. Onlara kalsa on kilo olsun. Gayet normalkızlar yardım edin bana.benim kzım 2740 dogdu.zayıftı yani.su an 6 aylık.kilosu 6860.çok mu zayıf ya. herkes ayıf diyor. psikolojim çok bozuldu.ilk altı ay sadece anne sütü verdi. yeni yen,i ek gıdaya geçtim.sütüm de azaldı. mamayı veremiyorum alamıyor kusuyor zorlayınca. ne yapacam ben ya
Hayir yaa. Normal:)benim kız 6. aynı doldurunca tam 6860 tı.boyda 65cm. çok mu zayıf kızım ya
Canim senin bebisin kilosu ne alemde. Benimki 4. Ayinda 6800 dü hastalikta yarim kilo verdi. Bakicaz artik ayin 13unde insallah.Cok iyi bence....
Sizin ki ?Anooo maşallahh :)
4. Ayında 6800 gram 63 cm çıktı ama hastalıkta yarım kilo kayıp yaşandı. 5. Ayında bakıcaz inşallah haftaya :)Sizin ki ?
Üff bişeyden anlamıyorlar. Obez olunca oluyo onlara göre. Oysa ortalama kiloya sahip bi bebek daha sağlıklı.insanlarin lafından o kadar bunaldim ki.öğretmenim ben.çalışan kadın da boyle oluyor diyorlar.
Gayet iyi bencee3 aylık kızım boy 58 kilo 5.700 nasıl sizce ?
Maşallah caniimm. 5 aylikken kac kiloydu ?Benim bebeğim 3400 gram 50 cm doğdu..
Şu an 15 aylık, 11 kilo, 81 cm..
Maşallah caniimm. 5 aylikken kac kiloydu ?
Masallah anladim canimCanım inan tam net hatırlamıyorum ama 8 kilo civarındaydı galiba.. 5 ayını doldurmuştu..
Masallah anladim canim
Evet canim. Ilk aylar kilo alimi iyi oluyo sonra dusuyo tabi yavas yavas :)Emeklemeye başladıktan sonra baya baya kilo alımı azalmıştı canım zaten...
10. aydan sonra böyle güzel kilo almadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?