ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Masallah bebisine canimmBenimki de 3 kilo 10 gr dogdu..2 aylıkken 4..800 dü şimdi 3 aylık oldu bugun itibariyle pazartesi kontrolümüz var...bende ćok merak ediyorum. .acaba kaç kilo oldu..almıştır inşallahbenimki emmiyor ben sağarak veriyorum..mama takviyeside yapıyorum...
Emziriyorum canim vampirilüllü gibi benim kiBenim kız gündüzleri hiç uyumuyor..geceleride uykusundan kalkamıyor ...siz emziriyormusunuz
Maşallah bebişine yaa tombişimm yerim onu. Ne zaman ek gıdaya geçtin canım ?Benim bebisim erkek.şu an 7.5aylik.kilosu 10kg cok hereketli boyu 74sm
Dert etme canim benim de öyleydi. Masallah uyku egitimini vermissinniz demek oluyor bu. Gece hep uyuyorsa gündüz 1 saat falan yeter zaten. Benim kizim ilk aydan beri akşam ezaninda uyur sabah ezaninda kalkar. Geceleri benimde uyanmiyordu bu sütun doyurucu olduğunu gösteriyormus fakat ben dediğim gibi aksam ezaninda emzirir uyuturdum. Gece ben yatarken artık 11 12 1 kac olursa kisa bi şekilde emzirirdim. Sqbah uyanana kadar yeterli gelirdi. Şimdi 8 qylik Allah'a şükür hala ayni düzen ile devam ediyoruz. Kilo olarak ve boy olarak masaAllah hep ileride devam etti. Hep çok iyi dediler.Benim kız gündüzleri hiç uyumuyor..geceleride uykusundan kalkamıyor ...siz emziriyormusunuz
Maşallah barekallah. Kaç kilo canım bebeğin?Dert etme canim benim de öyleydi. Masallah uyku egitimini vermissinniz demek oluyor bu. Gece hep uyuyorsa gündüz 1 saat falan yeter zaten. Benim kizim ilk aydan beri akşam ezaninda uyur sabah ezaninda kalkar. Geceleri benimde uyanmiyordu bu sütun doyurucu olduğunu gösteriyormus fakat ben dediğim gibi aksam ezaninda emzirir uyuturdum. Gece ben yatarken artık 11 12 1 kac olursa kisa bi şekilde emzirirdim. Sqbah uyanana kadar yeterli gelirdi. Şimdi 8 qylik Allah'a şükür hala ayni düzen ile devam ediyoruz. Kilo olarak ve boy olarak masaAllah hep ileride devam etti. Hep çok iyi dediler.
Tamam canım bilgilendirirsin maşallah bebeğineEn son kontrol 1 kasimdi o zaman 8.000 du boyu 74 cm di yanlış hatirlamiyorsam. Bu ay tekrar kontrol var inşaallah bakicaz.
Pirinç unu kilo alımını arttırdı mı peki canim ?4 ayliken princ unu vermeyi basladim.5 ayliken ek gidalari basladim
Bende hero baby nin kullanayim o zaman canimm. Ayda kac gram aliyor bebisin ?Aslinda princ unu derken hero beby nin ek gidalarindan veriyorum princ unu var.bugday nisasta var bisure turleri var valla cok memnunum bu gidalardan bebisim cok seviyo hic gaz yapmiyo agirda gelmiyo yani cok iyi
Gelişimi çok iyi gerçekten. Allah bağışlasın canım benimde sanki sütüm yetmemeye başladı başlıcam inşallah bendeBende hero baby nin kullanayim o zaman canimm. Ayda kac gram aliyor bebisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?