- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Tabi canim kilo alımı yavassa ek gıdaya geçebilirsin. .bende geçtim 5. ayda.. Kilosu da iyi maşallah dorduncu aydan sonra azalıyor kilo alımı.. Ama temel besin anne sütü olmalı..bebekler bu aylarda emmeyo reddediyor..iki cocugumdada yaşadım biberonu kes yavaş yavaş..gece seni emiyorsa gündüz de emer..seni emdikce artar sütün, sagmakla azalır malesef. Benim oglan tek memeyi bırakayim dedi 15-20 gün once.. Resmen zorla emzirdim bağırıyor nasıl yirtiyo bir tarafını.. Ayakta emzirdim, hopladim, pat pat yaptim poposuna,bacaklarini kistiriyodum koltaltima zorla iki günde dondurdum memeye tekrar.. Analık çok zor..kolay gelsin sanada canimZaten sagmaktan iyice azaldi sütüm gnde uc biberon ancak cikiyo.emdikce artarmi szce.yada gece benim sütümden doymuomu acaba bunu nile dsunuyorm artik kafayi yivem iyice istahsiz bi cocuk galiba ya.ek gidaya gecmelimiyim szce doktrmz gecelim4.ayda dedi
Tabi canim kilo alımı yavassa ek gıdaya geçebilirsin. .bende geçtim 5. ayda.. Kilosu da iyi maşallah dorduncu aydan sonra azalıyor kilo alımı.. Ama temel besin anne sütü olmalı..bebekler bu aylarda emmeyo reddediyor..iki cocugumdada yaşadım biberonu kes yavaş yavaş..gece seni emiyorsa gündüz de emer..seni emdikce artar sütün, sagmakla azalır malesef. Benim oglan tek memeyi bırakayim dedi 15-20 gün once.. Resmen zorla emzirdim bağırıyor nasıl yirtiyo bir tarafını.. Ayakta emzirdim, hopladim, pat pat yaptim poposuna,bacaklarini kistiriyodum koltaltima zorla iki günde dondurdum memeye tekrar.. Analık çok zor..kolay gelsin sanada canim
İçtiğini suyun litresini hesapla ben çok su içiyorum diyordum meğer 1.5 anca iciyormusum. Şimdi Şişeden takip ediyorum 3 litre içmeye alisiyorum inan 2 gündür mamayi azalttim süt arttıZaten sagmaktan iyice azaldi sütüm gnde uc biberon ancak cikiyo.emdikce artarmi szce.yada gece benim sütümden doymuomu acaba bunu nile dsunuyorm artik kafayi yivem iyice istahsiz bi cocuk galiba ya.ek gidaya gecmelimiyim szce doktrmz gecelim4.ayda dedi
Burda biraz hata etmissin tabi.. Bebeklerde bu bir dönemdir memeyi reddetme..pes etmeden emzirmeye çalışmalısın.. Çok geç değil, yalnız bol su iç süt yapacak şeyler ye güzel beslen sende..sütünü çoğaltmaya çalış en iyisi bol su.. Biberonui biraktirabilirsin çünkü seni gece emiyormuş.Benim bebegimde 3 aylik.kilosu 5.500 kizlar beni emmemeye basladi.sütümü sagip veriyorm gunduz arada mama da veriyorm mecburen.ilk ay 2 kiloya yakin aldi 2.ve 3. Aylarda 550 gr aldi.sütüm yeterliydi ancak bebegimin emme suresi kisaldi sadece önsut alip birakiyordu dikkati cabul dagilio emmek istemio kafasini cevirio gaz dis etmenler hersey dikkatini dagtti bi sekilde sogudu memeden.sagip bverdikce iyice unuttu beni.neyse suan gunduz bes biberon veriorm ücü mama ikisi anne sutu oluyo 100 ml genelde.gecede uc saatte bi uc kere falan emio sabaha kadar.sizce yeteeli besleniomu.bence evet ama kilo alimi yavas mama vermekle hatami ettim.kilosu nasl szce
Evet canim gunduzde baya deniyorm isine gelirse emiyor gelmesse almiyo bikac dk sonra ac kalacak diye korkuma biberon dayiyorm hemen iciyo kucük cadi ☺Burda biraz hata etmissin tabi.. Bebeklerde bu bir dönemdir memeyi reddetme..pes etmeden emzirmeye çalışmalısın.. Çok geç değil, yalnız bol su iç süt yapacak şeyler ye güzel beslen sende..sütünü çoğaltmaya çalış en iyisi bol su.. Biberonui biraktirabilirsin çünkü seni gece emiyormuş.
İçtiğini suyun litresini hesapla ben çok su içiyorum diyordum meğer 1.5 anca iciyormusum. Şimdi Şişeden takip ediyorum 3 litre içmeye alisiyorum inan 2 gündür mamayi azalttim süt arttı[
Bardaklarimi sayiyorm canim yirmi bes otuza yakin iciyrm o zamanda sanki sütüm su gbi oluyor gogsum doluyor bebegimde sulu sütü bws dk alip yagli kismi birakio.diyeceksinki önsutu sag onuda denedm o kadar inatciko beklemio acikinca aninda biberon meme neyse ulasacak ulasamazsa kiziyo bidahada hic almio memeyi.o uyanmadan sagayim diyorm ama yine birikio ondeki sulu sut col oluyo anlamadm gtti.ilk ayda ayni ben ayni sut ayni memeydi sorun nerde bi turlu bulamadm gitti ne zormus arkadas bu emzirme donemi ya
Yok dayama sen bu ufakliklar hep aynı.. Kolayı görünce kaçıyorlar memeden..iki uç günlük bi ugrastan sonra memeye donersin canım.. Anne sütü ek gıda şeklinde gidersin.. Tabiki hiç emziremeyen bayanlar mecburen mama veriyor, yeni dogum yapti bi arkadaşım, meme ucu yok gibi almamış bebek, napsin sagiyor ama az cikiyormus mama takviyesi yapıyor.. Senin durumun farklı tabi..Evet canim gunduzde baya deniyorm isine gelirse emiyor gelmesse almiyo bikac dk sonra ac kalacak diye korkuma biberon dayiyorm hemen iciyo kucük cadi ☺
Kaşık maması ver yada kilo aldırici muhallabiler ......istersen tarif verebilirimkızlar yardım edin bana.benim kzım 2740 dogdu.zayıftı yani.su an 6 aylık.kilosu 6860.çok mu zayıf ya. herkes ayıf diyor. psikolojim çok bozuldu.ilk altı ay sadece anne sütü verdi. yeni yen,i ek gıdaya geçtim.sütüm de azaldı. mamayı veremiyorum alamıyor kusuyor zorlayınca. ne yapacam ben ya
çok iyi olur ya. pirinç unuyla bir kaç denem yaptım muhallebi ama onu da almadı.sende tarif varsa alıyım. çok üzülüyorum kızımaKaşık maması ver yada kilo aldırici muhallabiler ......istersen tarif verebilirim
Cok iyi bence....Kızlar benim bebeğim 3 aylık 63 cm 6175 gr sizce nasil
Kalbinde delik var kilosu ve boyunu takip etmek durumundayız o yüzden hep bir tedirginim . 51 cm 3100 gr doğdu şimdi böyle işte . sadece anne sütu aliyorCok iyi bence....
Cok iyi kilosu Ayy cok üzülmdum ya..Rabbim inşallah tez zaman da şifa versin sizin için çok dua edecegim...ismi nedir bebeginizinKalbinde delik var kilosu ve boyunu takip etmek durumundayız o yüzden hep bir tedirginim . 51 cm 3100 gr doğdu şimdi böyle işte . sadece anne sütu aliyor
Allah razı olsun .Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin . ruyamds yusuf ve yunus peygamberimizin isimlerini gordum ismini yusuf koydum göbek ismini yunus koyduk esimde dedesinin ismini koymak istedi zihni koydu . yusuf zihni ismi .Cok iyi kilosu Ayy cok üzülmdum ya..Rabbim inşallah tez zaman da şifa versin sizin için çok dua edecegim...ismi nedir bebeginizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?