Çocuğunuz mu yoksa akrabaniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar benim suan düşük tehlikem var hic kalkmiyorum ve ilac kullaniyorum ilki zaten kotu sonuclanmisti bilenler var.
Esimin yakin akrabasi cok hastaymis ve cok yaşamaz demişler o oraya gitmek istiyor yol cok uzun. 2 3 gun duracakmis. Annen gelemez mi yanina diyor.gelse bile burda hicbir yeri bilmiyor hastanede veya evde bisey lazim olsa gidemez gelemez. Gelebilir(gerci hic sormadik) ama ben bu donemde yanimda esimi istemekte haksiz miyim bencillik mi sizce? Ya düşük olursa ve kurtaja falan girmem gerekirse o yokken zaten birinciyi buyuk travmayla atlattim bunda da boyle bisey olursa yalniz olmak istemiyorum evet annem olucak ama esim olmayacak. Bilmiyorum benim esim ve cocugumla ilgili bi saglik sorunu olsaydi baska akrabama gitmezdim yakinda olsa. Sizce bencillik mi yapiyorum?

Son düzenleme:
Bırakın gitsin eşiniz...
O düşünmüyorsa siz de fazla kafaya takmayın..
Güçlü olun...
Eşiniz bunu düşünebilecek kadar olgun birisi değil anlaşılan...

Ben gitmesine bir şey demezdim, daha önce eşim yanımda yokken hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım vs tek başımaydım hep. Annem olsa oh daha ne isterdim 😄

Ben gitmesine bir şey demezdim, daha önce eşim yanımda yokken hamile olduğumu öğrendim sonra düşük yaptım vs tek başımaydım hep. Annem olsa oh daha ne isterdim 😄
Ama benim birinci de ic kanama falan oldu son anda ameliyatla kurtuldum o yuzden ayri bir korkum var

Merhaba kizlar benim suan düşük tehlikem var hic kalkmiyorum ve ilac kullaniyorum ilki zaten kotu sonuclanmisti bilenler var.
Esimin yakin akrabasi cok hastaymis ve cok yaşamaz demişler o oraya gitmek istiyor yol cok uzun. 2 3 gun duracakmis. Annen gelemez mi yanina diyor. Gelebilir ama ben bu donemde yanimda esimi istemekte haksiz miyim bencillik mi sizce? Ya düşük olursa ve kurtaja falan girmem gerekirse o yokken zaten birinciyi buyuk travmayla atlattim bunda da boyle bisey olursa yalniz olmak istemiyorum evet annem olucak ama esim olmayacak. Bilmiyorum benim esim ve cocugumla ilgili bi saglik sorunu olsaydi baska akrabama gitmezdim yakinda olsa. Sizce bencillik mi yapiyorum?
Yalniz olmayacakmissiniz zaten Anneniz geliyormus .. bence bunda sorun yok o akrabada cok hastaymis ziyaret edilebilir belki bidaha göremicek yani olaganüstü bi durum var ortada keyfi degil .. o yüzden sorun etmeyin derim .. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Bebisinizi

2 3 gün içinse eşiniz gitsin tabiki. Yanınıza yakınınız gelebiliyorsa ne mutlu. Benim eşim de düşük tehlikem varken uzak bir yerde görevdeydi. Yanımda da kimse yoktu. Kontrole gittim kürtaj yapcaz dediler eşime haber verdim 17 saat arabayla yolculuk yapıp geldi ertesi gün.

Kötü şeyler düşünmeyin bence siz. Anneniz varsa gelsin yanınıza

2 3 gün içinse eşiniz gitsin tabiki. Yanınıza yakınınız gelebiliyorsa ne mutlu. Benim eşim de düşük tehlikem varken uzak bir yerde görevdeydi. Yanımda da kimse yoktu. Kontrole gittim kürtaj yapcaz dediler eşime haber verdim 17 saat arabayla yolculuk yapıp geldi ertesi gün.

Kötü şeyler düşünmeyin bence siz. Anneniz varsa gelsin yanınıza
Ona da hic sormadik gelemeyebilir belli degil

Yakın akrabası kim? Hala, amca, teyze, dayı gibi mi?
Onlarsa bırakın gitsin. Anneniz yanınızda olacakmış.

Kötü düsünme. Surda 2-3 günlük birsey. Zaten 11inci haftadasin, daha 1 haftasi kaldi ve tehlikeli zamani bir nebze daha atlatmis olursun.

Esin simdi gitmezse ve o kisi ölürse, ömür boyu kendini kötü his eder. Annene sor bence. Ha annen gelemez ise, seni tabiki yanliz birakmasin esin. Ancak annen gelebilirse, esin kesinlikle gitsin. Sorun akraba ve cocuk arasinda seçim yapmak degil ki. Olaganüstü bir durum var ortada.

Yakınlık derecesi nedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X