Çocuğunuza ceza veriyor musunuz?

Siz çare bulma değil polemik yaratma peşindesiniz. Komşulara gelini kötülemişim. Komşumuz yok, hangi komşuya kötüleyecektim?

Bu ülkede yaşayan Türk aileler grubu varken neden buraya yazayım? Özelden birkaç üyeyle yazıştım zaten. Ne çelişkisi? Çocuğa vururlarken gördüm ve çocuk küçük bir yerde kapalıydı diyorum.

Hangi komşuya? Ben komşularımla konuşmuyorum ki gidip gelini çekiştireyim? Size de bir adet kişi kendinden bilir işi reçetesi yazıyorum. Demek ki, siz komşularınızla gelininizi çekiştiriyorsunuz. Bizim komşumuz yok.

Nerede komşuya konuştuğum yazıyor?

Bunlar derken, ben varım. 9 aylık hamile kadınla tartışacağım? Daha önce konuştuk, kardeşime de tekrar söyledim zaten. O da ''bizim işimize karışma''dedi.

Amin.
Türk aileler grubu varken niye buraya yazayım dediniz ama buraya yazdınız farkında mısınız?Çelişki adınız olmuş işte,çelişmiyorum diyorsunuz birde.😅 Daha fazla muhatap olmak istemiyorum. 🤚

Siz çare bulma değil polemik yaratma peşindesiniz. Komşulara gelini kötülemişim. Komşumuz yok, hangi komşuya kötüleyecektim?

Bu ülkede yaşayan Türk aileler grubu varken neden buraya yazayım? Özelden birkaç üyeyle yazıştım zaten. Ne çelişkisi? Çocuğa vururlarken gördüm ve çocuk küçük bir yerde kapalıydı diyorum.

Hangi komşuya? Ben komşularımla konuşmuyorum ki gidip gelini çekiştireyim? Size de bir adet kişi kendinden bilir işi reçetesi yazıyorum. Demek ki, siz komşularınızla gelininizi çekiştiriyorsunuz. Bizim komşumuz yok.

Bunlar derken, ben varım. 9 aylık hamile kadınla tartışacağım? Daha önce konuştuk, kardeşime de tekrar söyledim zaten. O da ''bizim işimize karışma''dedi.

Amin.
Siz niye tekrar hortlattiniz bu konuyu? Amaciniz belli ki cocuga yardim etmek degil. O zaman ne peki?

Adres ifşa etmek zorunda değilim ben. Bulunduğum yerdeki ailelere danışacağım dedim ve danıştım. Konu çocuğu kaçırın, gelini dövün değildi.

Buldum zaten. Bana kötü değilsin, zihnin kötü. Büyük oyunu bozmuşsunuz, yengeye sarmışım, herkes ona saygı duyuyormuş da, kumpas kurmuşum da.... Bkz: kişi kendinden bilir işi.
Keşke buradakilere cemkirdiginiz kadar yengenize cemkirseydiniz de çocuk ceza adındaki şiddete maruz kalmasaydi

Adres ifşa etmek zorunda değilim ben. Bulunduğum yerdeki ailelere danışacağım dedim ve danıştım. Konu çocuğu kaçırın, gelini dövün değildi.

Buldum zaten. Bana kötü değilsin, zihnin kötü. Büyük oyunu bozmuşsunuz, yengeye sarmışım, herkes ona saygı duyuyormuş da, kumpas kurmuşum da.... Bkz: kişi kendinden bilir işi.

Amin.

Bu ne? Bulundugum yerdeki ailelere danisacagim demissiniz. Sokaktan adam cevirmeyeceginize gore komsularla, tanidiklarla gorusmussunuz. Tek tek sizin yazdığınızı size hatırlatacaksak işimiz var.

Türk aileler grubu varken niye buraya yazayım dediniz ama buraya yazdınız farkında mısınız?Çelişki adınız olmuş işte,çelişmiyorum diyorsunuz birde.😅 Daha fazla muhatap olmak istemiyorum. 🤚
Türk aileler grubunda genellikle vize konuşuluyor. Gruptan sormadım, burada yaşayn, stklarda çalışan arkadaşlarıma sordum.

''Bu ne? Bulundugum yerdeki ailelere danisacagim demissiniz. Sokaktan adam cevirmeyeceginize gore komsularla, tanidiklarla gorusmussunuz. Tek tek sizin yazdığınızı size hatırlatacaksak işimiz var.''
dogadostupanda dogadostupanda komşu mu demişim? Aynı ülkede bulunan Türk aileler dedim. Biri ülkenin kuzeyinde, diğeri güneyinde. Komşu mu oluyorlar?

powerisinme powerisinme , güzel fikir, doğurmak üzere olmasaydı.

Yapmadığımız nereden biliyorsunuz? Kime neyi, neden kanıtlayacağım?

Size neyi kanıtlayacağım? Siz kimsiniz?

O zaman niye buraya sorup fikir aliyorsunuz?
Bana birsey kanitlamaniza gerek yok.
ne soyleneni anliyorsunuz ne 1 saat once soylediginizi hatirliyorsunuz. İspat sizin icin buyuk bir yük olur

ne soruyon millete kavga etsene yengenle ne dovuyosun deseneee o annesiyse sende halasin
39 haftalık hamile, doğurdu doğuracak. Hamile kadınla kavga edeyim değil mi?
O zaman niye buraya sorup fikir aliyorsunuz?
Bana birsey kanitlamaniza gerek yok.
ne soyleneni anliyorsunuz ne 1 saat once soylediginizi hatirliyorsunuz. İspat sizin icin buyuk bir yük olur
Ben annelere sordum, annelerden fikir aldım. Ben ne yazdığımı hatırlıyorum. Burada yaşayan, bu ülkenin kuralını bilen birkaç tanıdığım Türk aile var. Onlarla konuştum. Hiçbiri de komşu değil, yakında bile değiller. Aile sorunlarını tanıdıklara taşımadan önce tabii ki anonim ortamda soracağım.

39 haftalık hamile, doğurdu doğuracak. Hamile kadınla kavga edeyim değil mi?

Ben annelere sordum, annelerden fikir aldım. Ben ne yazdığımı hatırlıyorum. Burada yaşayan, bu ülkenin kuralını bilen birkaç tanıdığım Türk aile var. Onlarla konuştum. Hiçbiri de komşu değil, yakında bile değiller. Aile sorunlarını tanıdıklara taşımadan önce tabii ki anonim ortamda soracağım.
Oy oy oy dusunceli halacık🤗🤗 bu engin arastirmalar sonucunda ne karara vardin bakalim meraklardayiz?🧐

2 gundur mu ne yoktunuz ortalarda. O nasil bir ban yemektir ya bir de yasak degilmis gibi yeni uyelik almissiniz. Gerci sizin arastirip bir seylerin dogrusunu ogrenmeye alerjiniz var. Sapkanizi onunuze koyup dusuneceginize bize cevap yetistirmeye gelmissiniz. Ayh bayilacagim. Ee sordunuz mu bari oradaki Türk ailelere onlardan fikir alacaktiniz. Bir adım atmissinizdir insallah artik cocuk icin.
Yöneticilere sorun. Hem 1 günlük ceza demişler, hem de üyeliğimi iptal etmişler.
abinizde yengeniz kadar suclu vijdan yokmu bunlarda durum o kadar ciddi olmasa konu acmazdiniz. yengenizle de abinizlede bida konusun ve anne babaniza durumu anlatin. normalde nasillar cocuga hep bagirip cagimra dayak. mi
İlk defa ben tek geldim buraya. İlk defa gördüm. Bağırmalarını evet her zaman görüyorduk, bize göre normal değildi. Uyardık, siz karışmayın dediler. Yine, konuştum, yine aynı cevabı aldım. Ailem gelmiyor artık. Bize gösterir mi artık ondan da emin değilim. İyi olsun, mutlu olsunlar yeter.
Siz niye tekrar hortlattiniz bu konuyu? Amaciniz belli ki cocuga yardim etmek degil. O zaman ne peki?
Ne gibi bir amacım olabilir ya?Allah size akıl fikir versin. Hesabımı banladılar. Konuyu merak edenler ve özelden yazıştığım kişiler vardı. Onları haberdar etmek için yazdım. V veniveniveni isimli üye sizi (sizi derken, sadece sizi, yardım eden üyeler bunun dışında) düşündüğümden gelip yazmadım.

Ben o veya bu nedenlerle, kariyer, dis gorunus, yurtdisinda yasamasi, onun evli ve cocuklu olup sizin evlenmemis ve cocuksuz olusunuz vs. ben bilemem artik sadece sizin bileceginiz nedenlerden dolayi yengeyi cok kiskandiginizi ve surekli acik arayip yaptiklarini abarttiginizi dusunuyorum.

Ayrica banliyken yeni uyelik almak yasak, KIBledim.

Ben o veya bu nedenlerle, kariyer, dis gorunus, yurtdisinda yasamasi, onun evli ve cocuklu olup sizin evlenmemis ve cocuksuz olusunuz vs. ben bilemem artik sadece sizin bileceginiz nedenlerden dolayi yengeyi cok kiskandiginizi ve surekli acik arayip yaptiklarini abarttiginizi dusunuyorum.
Evet, evliliklerini ve çocuklarına olan muamelelerini çok kıskanıyorum. Allah herkese daha çok versin. Yengemin kendi çocuğuna vurmasını mı kıskanacağım?
Ayrica banliyken yeni uyelik almak yasak, KIBledim.
Kapatabilirler hesabı sorun değil.

Dövmek disiplin etme yöntemi değildir. Fazlasını bilmek istemiyorum çok fazla acı var şu an daha fazlasını kaldıramam. Yengeniz ruh hastası pisliğin teki. 6 yaşında çocuğa gücü yeter döver tabi. Çocuk o, ne kadar kırılgan küçücük kalbiyle ağlasa yine anne diye ağlar. Pislik kadın.Umarım bir günde kendisini tekma tokat döven olur.

Evet, evliliklerini ve çocuklarına olan muamelelerini çok kıskanıyorum. Allah herkese daha çok versin. Yengemin kendi çocuğuna vurmasını mı kıskanacağım?

Kapatabilirler hesabı sorun değil.

Diger yazdiklarimdan sadece 'evli ve cocuklu' olma kismini uzerinize alinip cevap yazdiginiza gore yaraniz o kisimda. Yengenizin cocuga vurmasini degil, boyle oldugu halde evli ve cocuk sahibi, muhtemelen kardesinizden de deger goren bir es olmasini, ama sizin kendinizi ondan daha iyi gordugunuz halde hala yalniz olmanizdan dolayi kiskanclik duyabilirsiniz. Bu cok normal ve insani bir durum, duygularinizla yuzlesseniz daha iyi hissedebilirsiniz.

Offf yanmış buralar. Kırk tane senaryo yazdım. Söylese ölcek sanki. Söyleyemezmişte söylemezmiş

Back
X