Geyikten ziyade bunu ciddiye alarak konuşmam gerekirse .Bu eski sevgilimi ,unutmadım anlamına gelirki .Eş kişisi ,farzedelim eski sevgilinin kim olduğunu biliyor ,siz bahsetmediğiniz halde .Farzedelim yani boşanma sebebi olur .Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?
Kesinlikle koymazdım. Neden bi taraflarını kaldırtayım kiKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?
Eski sevgilimin adı çok beğendiğim bir isim ama o salağın adıyla aynı marka bir don atlet takım almış vaktinde annem bana, hic dikkat etmemişim görünce onu bile çöpe attım çocuğuma koyar miyim hiçiç çamaşırı markasını anlayan anlamıştır bence erkek adında kac tane don markasi var ki
Baş harfi k benceBeş dakikadır gugil amcanın kafasini karıştırdım. Kaç don markası varmış bulamadıipucu istesem
Bir sesli harf alsamBaş harfi k bence
Ben de anlamadım valla. Özelden yazsana banaBaş harfi k bence
Hmm nerden versem sesli harfii yani tahminime göre ikinci harfi o. Ama benim tahminim yani başka marka varsa bilemiyorumBir sesli harf alsam
Yazdım gittiBen de anlamadım valla. Özelden yazsana bana
Bana da yaz merak ettim.Yazdım gittiay başka bi marka çıkarsa çok bozulucam
hayır ya ne alakaKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?
yok koymam. gün gelir ayağıma dolanırKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?
Baş harfi k bence
Bir sesli harf alsam
Ben de anlamadım valla. Özelden yazsana bana
Adi lazım değil baş harfi ABana da yaz merak ettim.
Anladım.,Adi lazım değil baş harfi Ason hardi de L 4 harfli ama adı lazım değil hiç yazmayın da görmesin gözüm
Adil. Çat diye yazdımAdi lazım değil baş harfi Ason hardi de L 4 harfli ama adı lazım değil hiç yazmayın da görmesin gözüm
Allah bildiği gibi yapsın onu...Adi lazım değil baş harfi Ason hardi de L 4 harfli ama adı lazım değil hiç yazmayın da görmesin gözüm
Ama şuan yıkıldım yaa ben emindim bulduğumaAdi lazım değil baş harfi Ason hardi de L 4 harfli ama adı lazım değil hiç yazmayın da görmesin gözüm
Adil adil evet heeAdil. Çat diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?