Çocuğunuza eski sevgilinizin adını?

Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?
Geyikten ziyade bunu ciddiye alarak konuşmam gerekirse .Bu eski sevgilimi ,unutmadım anlamına gelirki .Eş kişisi ,farzedelim eski sevgilinin kim olduğunu biliyor ,siz bahsetmediğiniz halde .Farzedelim yani boşanma sebebi olur .

Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?
Kesinlikle koymazdım. Neden bi taraflarını kaldırtayım ki

Beş dakikadır gugil amcanın kafasini karıştırdım. Kaç don markası varmış bulamadı ipucu istesem

Her ihtimali düşündüğümden kızım olursa kesinlikle ismini sen koyamazsın demiştim eşime... Sonuç : iki oğlum var ikisinin adını da ben koydum Tabi ki geçmişten birinin adını koymadım

hayır ya ne alaka deliler gibi aşık olduğum bi tip vardı mesela onu bile koymam
geçmişte kalınca insaın aklında kalmıyor ki
silinip gidiyor

Adi lazım değil baş harfi A son hardi de L 4 harfli ama adı lazım değil hiç yazmayın da görmesin gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…