- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
ustumuzde oturan babaannesinin baktigi kiz cocugu kizimla.iyi arkadas o 5 kizim.3 yasinda...kiz hergun bize gelir oynarlar sonra yollarim.evine...babaanneside kusura balma hergun geliyo ama der durur bende geldiginden ben memnun oluyorim teyze kizim onla cok guzel oynuyor onlar oynarken ben yemehimi falan yapiyorim derdim...dun kizim onlarin kapisina cikti haydi bize gel oynayalim.demeye bende kapida bekliyorum babaannesi cikti bugun de sen gel diye israr etti cocuga ben cocuk konusunda cok asiri titizim ..kizim girdi iceri bana sormadan bende seslendim kizim hayir gel buraya yemek yedircrm.tarzi bahaneler uydurdum..kadin kafasini uzatti az da o gelsin hep bizimki geliyo dedi..bende yok yemek yedircem falan dedim inanmadi tabi..cocuna napcazki biz senin diye çemkirmeye basladi...torununa bagardi bundan sonra onlarin evine gitmeyeceksin..ya o gelir 1 gun boyunca burda oynar ertesi gun sen gidersin falan diye bagarmaya basladi kiziyorum ama yaa dedi...nakadar dolmus kadin ben hicbi sorun olmadini dusunuyodum..gondermessen gonderme kendin bilirsin ben yalvarmiyorum gonder diye dedim kadina..cocuk bizim kapinin onune dogri inse kadin nasil bagriyor evden beri cabuk buraya gel gitmiceksin bidaha ya cocini yollar ya eve gec falan diye cemkiriyor duyuyorum.manyak ya. zaten yoluna zor yuruyo 80 yasinda var ve cok sorumsuz..7 kattlar ustelik..ben cocumu sana nasil emanet edeyim sen benim gibi koruyup kollayacakmisin sanki...evlendirme programlarini izliyo torununa zor bakiyo zaten..kizim yukarda o sartlarda niye dursunki..cok sinir oldum ya..cocuklarin arkadaslini bozdu ..ben vicdanim.rahat onun cocuguyla.neguzel ilgileniyordum sahip cikiyodum balkon kapilari kitli evimde falan....azonce celikkapimin onunde binada birazcik oynadilar kiz inmis asaya bende onlari seyrediuordim balloncuk yapiyolardi falan kiz terliklerini degismeye cikti..aldi iceri cocu kapiyida kapatti...kizimda agladi neguzel oynuyodik diye.....haksizmiyim ben ya siz olsaniz yollarmiydiniz..