Şu olaya yapılan yorumları hayretle okuyorum, şaka mı yapıyorsunuz, kendi çocuğunuz olsa gönderebilecek misiniz başkasının evine? Konu sahibi tabiki göndermemekte çok haklı, bence karşı taraf da aynı şekilde göndermemeli. Her gün haberlerde neler görüyoruz, okuyoruz, minicik çocukların başına neler geliyor Allah korusun. Neymiş konu sahibi hatalıymış da göndermeliymiş arkadaşsız kalmış, bu yorumları okuyunca nasıl sinirlendim. Tabiki göndermeyecek minicik çocuk, ayrıca yaşlı teyzenin hareketlerine bakılırsa çok da iyi niyetli sakin bir yaşlı teyze de değil. Teyze de en fazla bir daha göndermezdi konu sahibinin evine, parkta oynasın çocuklar, bu eve gitme işi de ne, insan kırk yıl oturup kalktıklarını tanıyamazken, minicik çocukların başına her türlü kötü şey gelirken bence kimse kimseye çocuk falan göndermesin. Ayıp olmuşmuş, ayıp olacak diye kadın çocuğunu her yere göndersin o zaman, o an panikle çağırmak geldi demek ki aklına, çıkıp oturmak gelmedi demekki. Biraz elinizi vicdanınıza koyup yorum yapın ya, Allah korusun tüm minik yavruları, ben haberlerde gördükçe içim parçalanırken şöyle abuk sabuk yorumları gördüm ya sinirim tepeme çıktı. Burada konu sahibinin tek yapacağı, kendi göndermiyorsa, başkası gelmedikçe başkasının çocuğunu evine çağırmamak, bu da ayrı bir hata...