- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
Bence genellikle baba tarafı olmak uzere başta elti babanneler halalar,ki brnim icin sorun onlar.bazı arkadaşlarımda da görüyorum ki anneanne kardeş yavrunuzla ugrasabiliyor ,sizinle olan problemini ondan cikartiyor, çocuklarını rrsmen yitistiriyor,kiskaniyor,taklit ediyor...
Kısaca evladiniz kötü olsa sevinecekler.her sey konu oluyorsa güzelliği zekası giyimi ismi aklınıza ne gelirse ışte.böyle insanlara ve çocuklarına karsi tutumunuz ne olurdu.eltimin kızı benimkinden bir ay buyuk diğer eltim hamile onunki de kiz...canim Kizim şimdiden bir savaşın ortasinda sanki...seninki benimki onunki soyle böyle...kayinvalide ve gorumce de bu saçma yaristirmada başrolde...
Beni anladınız degil mi yavrum uzulmeden nasil baş edebilirim bunlarla?
Kısaca evladiniz kötü olsa sevinecekler.her sey konu oluyorsa güzelliği zekası giyimi ismi aklınıza ne gelirse ışte.böyle insanlara ve çocuklarına karsi tutumunuz ne olurdu.eltimin kızı benimkinden bir ay buyuk diğer eltim hamile onunki de kiz...canim Kizim şimdiden bir savaşın ortasinda sanki...seninki benimki onunki soyle böyle...kayinvalide ve gorumce de bu saçma yaristirmada başrolde...
Beni anladınız degil mi yavrum uzulmeden nasil baş edebilirim bunlarla?