- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
İnsan çocuğu olmadan çok iyi anlayamıyor ama.Bir defa misafirin yaninda bir olay oldu. Oğlumun bezi dolmuştu sadece islatmisti benimde karnim burnumda degistirmeye calisiyorum. Misafir ve kizi(misafirinde ayni yaslarda torunu var ve evdeki kiz bekar) beni izlediler kadin" x ablana yardim etsene altini degistir yazik yerde surunuyor" dedi bizimkide iy miy yapti cocuk gibi. Hani direk elimde degil yapamiyorm dese ok. Kadinda ama ne var yigenin degilmi yardimci olsan hem ilerde senin cocugun olunca ablanda sana yardim etmezmi dedi bizimkide sustu bisey demedi. Millet soyleyince bisey diyemiyor biz soyleyince saldiriyor
sana fahişe diyen kardeşten teyzelik bekleme zaten.Bir defa misafirin yaninda bir olay oldu. Oğlumun bezi dolmuştu sadece islatmisti benimde karnim burnumda degistirmeye calisiyorum. Misafir ve kizi(misafirinde ayni yaslarda torunu var ve evdeki kiz bekar) beni izlediler kadin" x ablana yardim etsene altini degistir yazik yerde surunuyor" dedi bizimkide iy miy yapti cocuk gibi. Hani direk elimde degil yapamiyorm dese ok. Kadinda ama ne var yigenin degilmi yardimci olsan hem ilerde senin cocugun olunca ablanda sana yardim etmezmi dedi bizimkide sustu bisey demedi. Millet soyleyince bisey diyemiyor biz soyleyince saldiriyor
Benimde çocuklarım ve kardeşlerim var..böyle söylenirler.. o oldu bir daha bırakmadım.. kimsenin ağız kokusunu çekemem .. anneme de derim çocukların bi çocuğumu kaldıramıyorsa gelemem, kimsenin dırdırını çekemem... benim çocuklarım sanki sizi dövüyorda söyleniyorsunuz, dedim... yani kimseden yana beklentiye girmeyin... yeri gelince kendi anneniz bile söyleniyor..Ama çocugu annemlere birakip cikinca kizkardesim anneme" bize birakip kendiler yemege mi gitcek" diye sordu ama soruş sekli garip ironik bir yuz ifadesiyle kendisi 28 yasinda bu arada. Annem cocugu doyurur temizler o anlamda kizkardesime yük degik girer odasina kitler kapiyi ama bos bos konusmasini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?