Çocuğunuzu ne sıklıkla ailenize bırakırsınız?

kız kardeşiniz karışmasın herşeye bırakın konuşsun!!
oda evlenir onun da çocğu olur çekememezlik yapmasın (valla aklıma bu geldi)

kv burdayken bırakırdık büyüğü arada zaten o bakıyordu birde çalıştığım için
küçükte kimse kalmadı olsa buralarda arada bırakırdım yine herhalde

22 aylik ve 6 aylik cocuklarim. Sadece oglumu doguracagim gun bizim evde esimle birlikte baktilar. Annem sehir disinda. Burada olsaydi da durum degismezdi. Bir gece baksa seni ben buyuttum annen birakip birakip gidiyorsu der. Birakmadigim icin bize guvenmiyorsun diye laf sokar durur. Ama bir aksam hepberaber otururken kizim emeklemeye calisirken erkek kardesim sakadan poposuna tepti kizim dengesini kaybedip kafasini vurdu. Sisti kafasi agzini acip da bisey demedi annem. Bana da desirtmedi saka yapiyordu yanlislikla oldu vs vs. O nedenle guvenip de birakamam. Hastane isim oldugunda esim isten izin alir. Baska yerlere onlarla birlikte gideriz.

Kız kardeşiniz garip birisi cidden.
Ben ayrıldığım için annelerdeydim hep kardeşim benden daha çok annelik yapmıştır desem doğrudur.

Zaten oğluma annem bakıyor. Sabahtan akşama kadar o baktığı için ekstra bir aktivite için bırakmıyorum fakat bıraksam da sorun olmaz. Kardeşinizi de ayrıca ayıpladım,benim erkek kardeşim yeğenine tapıyor adeta. 2 gün görmese özler. Eğer lafını ediyorlarsa bırakmayın,şahsen ben bozulurdum.

Ben de teyzeyim , yeğenlerime severek baktım ablamla eniştem çıkıp gezerlerdi.Annem yorulurdu gündüz de ilgilendiği için ben baktım ikisine de öyle zamanlarda.O zamanlar üniversite öğrencisiydim , şimdi okula başladılar ikisi de , aramızda bambaşka bir bağ var ikisiyle de.Bu beni mutlu ediyor.Ama bakmak istemeyen , yardım etmek istemeyen kızkardeşe de laf söylememelisiniz bence.Yani altını değiştirirken yardım etmek zorunda değil.Gönül işi bu işler.İstemiyorsa yapacak bişey yok.

Yalnız şu da olabilir , anneniz kızkardeşinize belki de şikayet ediyor çocuğa bakmakla ilgili.O da dolduruşa gelip öyle kendince laf sokmuş olabilir.Anneler evlatlarına kıyıp yüzüne söyleyemezler de dert yanarlar bazen.Belki de kızkardeşiniz de o yüzden öyle söyledi.

Canim benimde 3 cocughm var en buyugu 3 yasinda esimle aksamlari cocuklar uyuyunca yalniz kalabiliyoruz anca benim ailem baska sehirde eger annem yakinimda olsaydi ya da kardeslerimden biri inanin hergun. Biraksam ses etmezlerdi hatta annem hep soyler keske yakininda olsam cocuklari cok ozluyorum diye. Hatta memlekete gittik 1 haftaligina cocuklarla gezdik tozduk kucuk olmalarina ragmen ki 3 taneler hem onlara hem bize uygun yerlere gittik en son 2 gun kala en kucugunu yanima aldim diger ikisini anneme biraktim otelde kaldik esimle gayette guzeldi sarj olup dondum bazen gerekiyor boyle kacamaklar. Bana gore cocuklarin olmasi hicbirseye engel degildir hayati onlarlada yasayabilirsiniz her acidan ben oyle yapiyorum mesela kiz kardesinize gelirsek bana gore ayip etmis

Yorumlarinizi tek tek okudum herkese çooook tşk ederim. Dün arkadaşim eşlerle beraber akşam yemegi yiyelim bana gelin dedi hepimizin çocuğu var. Aman yarabbi benimki bir an durmadi heryere dokundu hadi merakini gider diyelim yarim saat koştur ama yok durmadi 2 saat oturdukve masaya oturana kadar basladi taa cay saatine kadar inanin eve dönüs yolunda agladim...bi süre beraber bi yere gitmeyiz kesinleşti yani

Her haftasonu hem kendi aileme hemde eşimin ailesine bırakıyorum. Haftasonları gayet keyifle takılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…