- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Ayy bende nefret ediyorum bu durumdan benim kızım çok sıcak kanlı yemeğe gideriz hemen yan masaya gülücükler saçar ilgi delisi 1 yaşında insanlarda da çok acayip bi rahatlık var masaya gelip biraz alıp sevip getirsek olur mu diye soranlar oluyor. üstelik ömrümde görmediğim tanımadığım insanlar bunlar yahu ben sana niye vereyim bi yaşındaki çocuğu tanımam etmem. bide geçerken lap diye öpenlerle karşılaştım bunlar hep yabancılar bide tanıdıklara ne var söylemekte ben hepsine söyledim hoşlanmıyoruz diye ama bu tanımadıklarımla başa çıkamıyorum deliriyorum
Bemde söylüyorum da işte bide sormayan kesim var ya uzaktan temassız sevmeye başlıyor ani bi hareketle lap fiye öpüyor. tanıdıklara gelince bi kere kırarsın bi daha sen de kırılmazsın ben öyle yaptım herkes bilir eşimi de beni de tavrımızı ona göre yaklaşır. bunlar pimpirikli sakınan göze çöp vs çok şey duyduk ama umurumda olmadı evet öyleyiz ona göre davranılsın dedim. şimdi rahatımBende asıl tanımadıklarıma söyleyebiliyorum çünkü kırılır mı darılır mı kaygısı olmuyo, direk diyorum öpmeyin dokunmayın ellemeyin vs diye asıl mesele tanıdıkları kırmadan nasıl söylemeli, bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?