Çocuğunuzu öpen tanıdıklarınıza öpmemesi için neler diyorsunuz?

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Evet bayanlar, benim 2 yaşında bi kızım var, kızımı öpenlere -özellikle yetişkin erkekse bu- tek kelimeyle ayar oluyorum, öptürmemek için elimden geleni yapıyorum tabiki ama bazen kitlenip kalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. Siz neler diyorsunuz böyle yapanlara, elimde tabelayla dolaşcam yoksa

kim olduguna bagli bide sapur supur opulmez ilk gelindiginde karsilama opucugu olabilir sadece cok fazla ic ice olmak cocugun sagligi acisindan da kotu

öptürtmeyin

hasta diyin sevmiyor diyin

sapık bol. çocuk diye ağzından öpen yaşlı erkekler var midem bulanıyor.

bu ülkede gizli pedofilikler bol. ve taciz vakalarında hep çocuğun yakın akrabası çıkıyor genelde.

temkinli olmakta fayda var yalnız da bırakmayın. özellikle ergen erkek çocuklarıyla da.

10 aylık bir bebegimiz var. Kuzenim olur kendisi. Misafirler felan sevmenin opmenin dozunu kaçırıyorsa direkt alip uykusu geldi uyayacak ve ya mama yiyecek diyorum. Zaten sevilmeye kizan bir bebek hemen surati düşüyor.

ay o durum cok fena. opme desen olmaz goz yumsan icin icini yer. sunu soyle yalniz doktora kontrole goturdugumde opmeyi yasakladi hassasmis bunyesi kızımın vs.

Doktorumuz uyardı, bu mevsimde hastalık riski cok yuksek ve kızımız çok narin hemen hastalanıyor bu yüzden biz bile öpmüyoruz deyin.

Çocuğa öğretin kendini öptürmesin.
Aynı dönem çocuklarım var, tembihledim, uyguluyorlar

Henüz anne değilim ama olduğum zaman direkt tavır koyabilen bi anne olucam, çocuğumuda öpme konusunda asosyal yetiştiricem heralde bu kafayla

Ayy bende nefret ediyorum bu durumdan benim kızım çok sıcak kanlı yemeğe gideriz hemen yan masaya gülücükler saçar ilgi delisi 1 yaşında insanlarda da çok acayip bi rahatlık var masaya gelip biraz alıp sevip getirsek olur mu diye soranlar oluyor. üstelik ömrümde görmediğim tanımadığım insanlar bunlar yahu ben sana niye vereyim bi yaşındaki çocuğu tanımam etmem. bide geçerken lap diye öpenlerle karşılaştım bunlar hep yabancılar bide tanıdıklara ne var söylemekte ben hepsine söyledim hoşlanmıyoruz diye ama bu tanımadıklarımla başa çıkamıyorum deliriyorum

Bende asıl tanımadıklarıma söyleyebiliyorum çünkü kırılır mı darılır mı kaygısı olmuyo, direk diyorum öpmeyin dokunmayın ellemeyin vs diye asıl mesele tanıdıkları kırmadan nasıl söylemeli, bilemiyorum

Bende diyorum kızıma öptürme kendini annecim, biri seni öpmek isterse öpme de diye ama fayda etmedi. Bide benim kızım da çok sıcakkanlı hemen güler, insanlarda ayrı cins ne diye öperler bilmem

İki yaşını yeni geçti kızım.artik.evlatlarimiz anlayacak zamanda . Ben tembihliyorum erkekler öpülmez .

Kızım da surekli tekrarlıyor artık.abi opulmez, adamlar öpülmez

Anne opulur baba opulur anneanne opulur vs

Bu konuda çok hassasim dünya küssun darilsin umrumda olmaz.

Yabancılar da çok embesil markette bi kasiyer var tam mal ,sacini okşamak istiyor bilmem ne temas kurmuyoruz biz yabancılarla dedim o günden beri bi nebze anlıyor

İyice psikolojimiz bozuldu artık ayrıca ülkemizde ülkemizde ülkemizde...... Diyenlere diyorum ki sadece ülkemizde değil dünyada neler dönüyor!

Şu Türkiyeyi ezikleme lafları beni öldürüyor

Dünyada var bu pislik her yerde var.ben çocuğumu koruyacagim sen koruyacaksin önce Allaha emanetler.zaman berbat

Bemde söylüyorum da işte bide sormayan kesim var ya uzaktan temassız sevmeye başlıyor ani bi hareketle lap fiye öpüyor. tanıdıklara gelince bi kere kırarsın bi daha sen de kırılmazsın ben öyle yaptım herkes bilir eşimi de beni de tavrımızı ona göre yaklaşır. bunlar pimpirikli sakınan göze çöp vs çok şey duyduk ama umurumda olmadı evet öyleyiz ona göre davranılsın dedim. şimdi rahatım

Annem beni çok öpüyorlar diye çok öpmeyin, ağzı tükürüklü olur diyormuş. Bilimsel bir temeli var mı bilmiyorum ama kadın iyi inandırmış çevremizi.

Işte bu benim hassas noktam.. Henüz çocuğum dünyaya gelmedi. Erkek olacak evladım, bu işin erkek/kız ayrımı vs yok. Isterse babamiz olsun karşımdaki kesinlikle uyarilacak. Normalde uysal bir insanım ama bu konuda çekinmeden kalp kirabilirim,kotu sonuclar olabilir. O yuzden dogar dogmaz ben kendi aileme esim kendi ailesine teker teker soyleyecegiz Allah izin verirse. Dedigim gıbı her kim olursa olsun bu konuda ciddi kalp kırarım. Allahım düşünmek istemiyorum bu konuyu o derece..
Ki bu işin çok ciddi sağlık boyutu var. Bir tanıdığımız doğum yaptiginda hasta birisi çocuğu opmus cocuk senelerdir kac engelle bogusuyor..Bunun vebalini kim alabilir?

Evet biliyorum daha çok küçük kızınız ama bence ilk olarak kızınızı bu konuda eğitmelisiniz. Daha sonra hiç çekinmeyin öpmek isteyenlere açık açık istemediğinizi belirtin. Varsın ayıplasınlar ... hiç birşey çocuklarımızdan değerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…