• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu öpen tanıdıklarınıza öpmemesi için neler diyorsunuz?

Yakınlarımıza birşekilde anlatıyoruzda
Markette sokakta yakalayıp openler yolda yururken çıkolota uzatanlar lolıpop veren hele parktaki bazı anneler zorla birşeyler verıyorlar.büyüdükçe neler görüyoruz ve neler göreceğim bilmiyorum.zıhnıyetımıze kızıyorlar ama tek dert sapıklar degıl.sen bır duzen oturtuyorsun ama parktakı teyze ısrarla verme demene ragmen dinlemıyor senı .parkta bıle huzur vermıyorlar vs vs vs of sıyırdım yıne

Yakınlarımıza birşekilde anlatıyoruzda
Markette sokakta yakalayıp openler yolda yururken çıkolota uzatanlar lolıpop veren hele parktaki bazı anneler zorla birşeyler verıyorlar.büyüdükçe neler görüyoruz ve neler göreceğim bilmiyorum.zıhnıyetımıze kızıyorlar ama tek dert sapıklar degıl.sen bır duzen oturtuyorsun ama parktakı teyze ısrarla verme demene ragmen dinlemıyor senı .parkta bıle huzur vermıyorlar vs vs vs of sıyırdım yıne
Bu kadar takılmayın bence, çocuk sizin yanınızda ve güvende ise o kadar da sıkıntılı bi durum göremiyorum...

Derdim o an guven meselesi değilki çocuk almıyor şeker veya çıkılota üç yıldır alışmadı zorla öğretiyorlar.çıkolota şeker aburcubur cıps vs....

Derdim o an guven meselesi değilki çocuk almıyor şeker veya çıkılota üç yıldır alışmadı zorla öğretiyorlar.çıkolota şeker aburcubur cıps vs....
Bi yerde okumuştum anne çikolata vermiyormuş hiç.çocuğa bakkal vermeye başlıyor çocuk onu yemek için her gittiğinde taciz ediliyor bnde vermiyorum ama ara sıra istisnalara açığım kızım 4 yaşında dişlerim çürür diye şeker yemez mesela büyüdükçe çocuğa anlatmak daha mantıklı mesela çevreyi kötülemiyorum sürekli dışarda korkmasın diye sadce hepimiz dikkatli olmalıyız diye anlatıyrum

Yabancilar konusunda artik iyi niyetli insanlarin birbirine yaklasmadigini dusunuyorum. Cunku ben sevdigim cocuklarin huzursuz olmasini annelerin uzulmesini istemem. Yabancilari uyarmakta sakinca gormuyorum disarda bende mecbur kalmadikca dokunmuyorum uzaktan sevin diyebilirsiniz. Aileler konusunda da erkekleri gozlemleyin yanliz birakmayin ama cokta kati olmaya gerek duymuyorum hatta bebegimin doya doya sevgi gormesi beni mutlu eder.

İzin almadan öpmeyin diyorum , cocuktan ızın almalarını istiyorum

Evet bayanlar, benim 2 yaşında bi kızım var, kızımı öpenlere -özellikle yetişkin erkekse bu- tek kelimeyle ayar oluyorum, öptürmemek için elimden geleni yapıyorum tabiki ama bazen kitlenip kalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. Siz neler diyorsunuz böyle yapanlara, elimde tabelayla dolaşcam yoksa

tabela çok güzel fikir bence, zaten hazır yazılar var, çocuğumu öpme, çocuğuma şeker verme diye bastır as
ben pek akrabayla görüşmezdim görüştüğümüz arkadaşlarda kısıtlıydı onlarda öpmezdi, zaten çocuğumla abuk subuk konuşan öpen insanlar görüşmezdim laf anlatmaya çalışmaktan daha pratik

ben birşey demiyorum. yani zihnimi çok kirletmek istemiyorum. yoksa kafayı yerim yani. zaten çalışıyorum eltim bakıyor oğluma. çok düşününce karşımdaki herkesi potansiyel sapık olarak düşünüyorum. çok üzücü çok :(

Ben çocuğu onlara vermiyorum ya da öpmeye yeltenince yeni sustu bağırır şimdi rahatı bozulmasın diyorum ama ileride büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum

kızınızı kesinlikle öptürmeyin
başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
halamın kızı evlendiğinde ben çocuktum
eniştemle hep oyun oynardık
yastık savaşı olsun vs
adam bir gün beni dizine oturtturdu oyun oynuyorduk
sonra ben biraz daha büyüdüm
bana sürekli naber canım sıkılıyor diye mesaj atardı
bir gün dedi ki; dizime oturduğunda çok etkilendim x e söylemem cinsel içerikli konuşalım mı aramızda dedi
ben babama söyledim
şuan ne halamın kızı ile ne de o sapık enişteyle görüşmüyorum

Ben, kızım öptürmek istemiyosa ısrar etmeyin diyorum direk. Lütfen kızımın kararına saygı duyun diyorun. O da bazen izin veriyor bazen vermiyor öpülmeye... Israrcı olana tepki gösteriyorum genelde

kızınızı alıştırsanız. benim kardeşim 11 yaşında 3 yaşından beri kimseye öptürmez kendini, hatta dokundurmaz bil.

benim kızımda 2.5 yaşında çağıran kimsenin yanına gitmez. kendini öptürtmez hemen kaçar. o yüzden kimse cesaret edemiyor ağlıcak diye.

Back
X