- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Bu kadar takılmayın bence, çocuk sizin yanınızda ve güvende ise o kadar da sıkıntılı bi durum göremiyorum...Yakınlarımıza birşekilde anlatıyoruzda
Markette sokakta yakalayıp openler yolda yururken çıkolota uzatanlar lolıpop veren hele parktaki bazı anneler zorla birşeyler verıyorlar.büyüdükçe neler görüyoruz ve neler göreceğim bilmiyorum.zıhnıyetımıze kızıyorlar ama tek dert sapıklar degıl.sen bır duzen oturtuyorsun ama parktakı teyze ısrarla verme demene ragmen dinlemıyor senı .parkta bıle huzur vermıyorlar vs vs vs of sıyırdım yıne
Bi yerde okumuştum anne çikolata vermiyormuş hiç.çocuğa bakkal vermeye başlıyor çocuk onu yemek için her gittiğinde taciz ediliyor bnde vermiyorum ama ara sıra istisnalara açığım kızım 4 yaşında dişlerim çürür diye şeker yemez mesela büyüdükçe çocuğa anlatmak daha mantıklı mesela çevreyi kötülemiyorum sürekli dışarda korkmasın diye sadce hepimiz dikkatli olmalıyız diye anlatıyrumDerdim o an guven meselesi değilki çocuk almıyor şeker veya çıkılota üç yıldır alışmadı zorla öğretiyorlar.çıkolota şeker aburcubur cıps vs....
Evet bayanlar, benim 2 yaşında bi kızım var, kızımı öpenlere -özellikle yetişkin erkekse bu- tek kelimeyle ayar oluyorum, öptürmemek için elimden geleni yapıyorum tabiki ama bazen kitlenip kalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. Siz neler diyorsunuz böyle yapanlara, elimde tabelayla dolaşcam yoksa
ne eltiler varben birşey demiyorum. yani zihnimi çok kirletmek istemiyorum. yoksa kafayı yerim yani. zaten çalışıyorum eltim bakıyor oğluma. çok düşününce karşımdaki herkesi potansiyel sapık olarak düşünüyorum. çok üzücü çok
ne eltiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?