Cocuklarinizi Allah bagislasin. Her sene en az 20 tane 5 6 yasinda cesit cesit huylara sahip cocugum oluyor. Annelerinin kendi tabirleriyle evde avutamadigi 20 cocuk. Egitimini aldim bu isin senelerce. Erkek kardesimi ben buyuttum. Su an ilk cocuguma gebeyim. Yalniz sunu anlamiyorsunuz anne olmak sadece sizin gibi olmak demek degil. 6 benim icin kocaman bir sayidir. Akli uykuya eriyordur. Yanlisi dogruyu ayirt etmeyi ogrenmistir. Ben otoriter biriyim. Simarikliga tahammulum yoktur. Yaramaz cocuk severim ama simariga katlanamam mesela. Kendi cocugumu da bu sekilde otoriteyle buyutecegim insallah.[/QUOTE
29 ocak yani kova burcu.Kardesi oğlak ve o da ablayı kıskanıyor.Ben nerelere gidem bilemedimceyz ocak yazmışsın oğlak dimi?
benim ufak oğlak büyüğü kıskanırdı . burçlara da inanmam gerçi ama karakterleri böyle sanırım. kendilerini çok güzel ifade ediyorlar.
Güven sarsmamam lazım.Kızınız çok akıllı maşallah.
Kızınızla kardeşi olmadan etkinlik yapın. 1 - 2 saat özel zamanı olsun her gün.
Yatak konusunda birlikte uyumaları neden bırakmadınız? Tek başına uyusun.
Baba ve anneanne ile görüşüp aynı çizgide tepki verin. Sınırlarınız ortak olsun. Mümkünse verdiğiniz bağırmama sözünü tutun. Güvenini sarsmayın.
Sık sık yapıyoruz. Şimdi dışarı çıkacağız hatta,ufakla babasi uyuyorlar biz tek kaldik:)Anne-kız vakti yapabiliyor musunuz?
Sanki ihtiyacı tam olarak buymuş gibi.
Sinema-tiyatro veya istediği herhangi bir şey için başbaşa takılsanız haftada bir, en kötü ayda bir.
Tam beklediğim cevap kendi çocuğu daha doğmamış, ama diğer büyün çocuklar şımarık. Hele bir doğsun2-3 yaşına gelsin o zaman bu yazdıklarınızı hatırlayın
Bilgi almak için aradım, kasım ayina kadar doluymuş. Ücret bilgisi de rica ettim,500+kdv dedi. Şaşkınım ya cok değil mi? Farklı iki pedagoga gitmiştik,su an yine araştırıyordum ama nilüfer hanımdan muayene icin bütçemiz yetmez.1 saatte hallolack bir konu değil çünkü sürekli gitmek gerekKonularınızi biliyorum. Sizin daha otoriter taraf olmanız yanlış herkes aynı netlikte davranmalı onun davranislari karşısında. Tabiki çocuk daha yumuşak yuzlu olan insana yaklaşıp sizden uzaklaşır. Pedagog desteğine devam ediyor musunuz? Ben bu konuda uzman birine gitmenizi tavsiye ederim nilüfer devecigil gibi. Nasıl ki her hekim birbirinden bağımsız ve alanları farklı pedagog için de çok iyi bir isme gitmek gerek çünkü kızınız cok zor bir çocuk.
Çocukta o kadar büyük problem yokki bütçenizi bu kadar zorlayacak kadar?Bilgi almak için aradım, kasım ayina kadar doluymuş. Ücret bilgisi de rica ettim,500+kdv dedi. Şaşkınım ya cok değil mi? Farklı iki pedagoga gitmiştik,su an yine araştırıyordum ama nilüfer hanımdan muayene icin bütçemiz yetmez.1 saatte hallolack bir konu değil çünkü sürekli gitmek gerek
Bilgi almak için aradım, kasım ayina kadar doluymuş. Ücret bilgisi de rica ettim,500+kdv dedi. Şaşkınım ya cok değil mi? Farklı iki pedagoga gitmiştik,su an yine araştırıyordum ama nilüfer hanımdan muayene icin bütçemiz yetmez.1 saatte hallolack bir konu değil çünkü sürekli gitmek gerek
Bizi kıyaslaması bugün ilk kez oldu o da ben usteleyince.Normalde hep ucumuzu çok sevdiğini söyler ayirmazdi. Şımarık değil diyemem özellikle babaya çok şımarıyor çünkü o ana kaynağı ,annem de simartir aynı şekilde.Onlarlayken sinirlari aşar.Ben galiba daha otoriter tarafım.
Odasında tek basına yatıyor,sadece ilk 10dk babası yanında olsun istiyor
bayıldım cok dogru tespıtanneye mobbing uygulayan bebeyi ilk defa görüyorumistediğini yaptırmaya çalışıyor işte aklınca ilerde nasıl olsa anneni mi daha çok seviyosun babayı mı diye sorunca ayırt edemem cevabı verecek üzülme
Şu sıralar evet ama pazartesi okulu açılacak. En geç 9da uyur. Neden sormuştunuz?Kiziniz saat aksam 10'da mi uyuyor?
Hatirladim canim vall Allah yardimcimiz olsun. Bizde de büyüğü bazen cimcikliyor,kardeşi de fena hemen gidip saçını çekiyor. Ben dilekçe verip 1yildaha anaokuluna verdim,pazartesi gidecek. Okulu seviyordu Su an gitmek istemiyor üzülüyor.Canım hatırladınmı bni benim oglanda aynı hatta kardesine arada vuruyor bile gecen sene anasınıfı yolladık baya faydası oldu bu sene 1.sınıfa yazdılar 2013 subat dogumlu bu arada.sen okula gonderecenmi bu sene 1. sınıfa .bnm oglumda bi soruyorum en cok benı sevıyor bi soruyorum en cok babasını seviyor napacam bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?