- Konu Sahibi poliswomen
2,5 yaşındaki kızım bizimle beraber yatıyor.çalıştığım için gün boyu çok özlüyor ve sarılıp koklaya koklaya uyuyor.hala çocuğuyla birlekte yatan anneler çocuğunuzun yatağını nasıl ayırdınız öneriniz nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta emerek uyuyo gece uyanınca emip uyuya kalıyoruz ben öğretmenim hemde sabahçıydım dayanamıyorduk ama şimdi yatakları ayırmak istiyorum nası başaracağım bilemiyorum gece süt mü versem acaba ama biberon almıyo napıcam b akıl verin
ben okul öncesi öğretmeniyim ve çocukla geçirilen zamanın niceliği değil niteliği önemlidir yani ne kadar zaman geçirdiğiniz değil nasıl zaman geçirdiğiniz önemlidir bende çocuğum olduğunda hiçbirşekilde kendi yatağımda yatırmayı düşünmüyorum Allah kısmet edersede 5 aylık falanken odasını ayırmayı düşünüyorum bu şekilde çocuğumun özgüven bakımından daha kaliteli bir hayat süreceğini düşünüyorum
8 yaşında kızım da benimle yatıyor. Pedagoga bu durumu sormuştum. Özellikle çalışan annelerin çocukları anneleriyle olamadıkları zamanı bu şekilde kapatmaya çalışırlarmış. Bırakın yatsın bir süre sonra siz isteseniz de yanınıza gelmeyecek demişti. Ben de bıraktım bazen kendi yatağında yatar bazen benimle. Canı nasıl isterse küçükhanımın.
benimde 5 yaşında kızım var yeni yeni ablasının odasında ayrı yatakta yatırmayı deniyoruz uyduktan sonra yatağına yatırıyorum fakat 1 ,2 saat sonra uyanıp ağlıyarak yanımıza geliyor yatak odası ile odası yan yana olmasına rağmen benim yanımda yatmak istiyor.aslında yanımda yatmasını seviyorum fakat onun pisikolojisi açısından düşünüp zorlanıyorum ne yapıcağımı açıkçası bilemedim![]()