Cocuk aldırma ve bosanma.

Anlamadığım şu ki adam sizi aldatmışsa siz niye babanıza gidiyorsunuz. Onu atsanıza evden

Yani her yeri ayrı oynadığı için emin olamıyorum. Bugün konuşuyoruz istemiyorsan aldiralim diyo yarın konuşuyoruz ben bu çocuğu çok istiyorum aldirmani istemiyorum diyo. Ama büyük ihtimalle ikna olur.
Ya herkes gözümü korkuttu sakın baba evinde dönme diye. Ben de biliyorum zor olacak ailemle de gecinemicez her konuda rahatsız olcam ama bu yüzden kalmak da ne kadar mantıklı.

Anlamadığım şu ki adam sizi aldatmışsa siz niye babanıza gidiyorsunuz. Onu atsanıza evden
Kirada oturuyoruz ev bizim değil ki. Onu evden boşanma sürecinde attım diyelim sonra?kirayı ödeyecek bi gelirim yok ki.
Zaten bütün problem lanet işsizlik benim için.

Yaşınız kaç

Hayırlısı olsun yaşınız genç mis.sorma sebebim gebelik için biyolojik yaşınız daha uzun yıllar var.herseyin hayırlısı.
Ben çünkü tüp bebekle zor cocuk sahibi oldum ilk cocugumda.

Fakt çocuğun babasına önemli sizce bu adam bu çocuğa babalık yapabilecek maddi manevi donanımlı mi.size yaptığını birkenara bıraksak bide bu açıdan bakın.ve çocuğuna baba olamayacak kadar da seviyesizse bence hiç düşünmeden gerekeni yapin

Bu konuyu ailenizle konuştunuz mu, onların tutumu nedir ? Aslında konudaki en önemli nokta bu, yanlarına dönmeniz konusunda, bebek konusunda görüşleri nedir

Bu konuyu ailenizle konuştunuz mu, onların tutumu nedir ? Aslında konudaki en önemli nokta bu, yanlarına dönmeniz konusunda, bebek konusunda görüşleri nedir
Annem babam bilmiyor kız kardeşim biliyor sadece. O da hamile olduğum için aldırma artık diyo mecbur evli kalmam gerektiğini düşünüyor. Çocuk olmasaydi boşanma konusunda arkamda dururdu.
Ama onun böyle beni bi kenara atıp sadece çocuğu aldırma diye düşünmesi de beni yaralıyo. Çünkü iyi değilim. Günah olduğunu biliyorum ama sonrası daha günah olacak bu çocuğa sanki öyle hissediyorum

Bakın dışardan konuşmak çok kolaydır.
Kızkardeşinizin "mecbur evli kalman gerekiyor" telkinine bu kadar kapılmayın. Kendi başına gelseydi kim bilebilir ne yapacağını?

Önce siz iyi olmalısınız. Siz kendinizi iyi hissetmelisiniz.
Kim ne derse desin bu kararı sizin vermeniz gerekiyor. Dediğiniz gibi aldırmak günahsa, seçme şansı olmayan bi bebeği bu hayata mahkum etmek de günah.

Peki simdiye kadar evliligin oturdugunu dusunduren neydi?

Sizin hamileliğiniz sizi ilgilendirir. Kız kardeşinizi değil. Adam hazır hamile artık bana bağımlı diyip arayışlara koyulmuş. Ben olsam aldırır ve ayrılırım.

Peki simdiye kadar evliligin oturdugunu dusunduren neydi?
Yani küfür etmek istemiyorum ama bu şerefsiz çok güzel rol yapıyor ben de soka girdim yaşadıklarım karşısında. Sanırsın 40 yıllık aile babası. Bana sürekli işten eve evden işe gidiyorum sürekli bak senin yanındayım bak seni çok seviyorum bak aileme bağlıyım aa bak ev alalım aa bak çocuk için şunları alalım bunu yapalım gelecekte çocuğumuzu şöyle egitelim falan.... İnsan hiç düşünmüyor öyle bi ihtimali. Sinsi itin tekiymis. Ne desem az kalıyor.

Yani sizi daha fazla uzmek istemem ama gordugunuz mesajlarin icerigi neydi normalde telefonuna bakar miydiniz? Konustugu kisilerle bulustugunu itiraf etti mi.

Yani sizi daha fazla uzmek istemem ama gordugunuz mesajlarin icerigi neydi normalde telefonuna bakar miydiniz? Konustugu kisilerle bulustugunu itiraf etti mi.
Evet fazla ayrıntıya girmiyim
Ya cinsel fanteziye dayalı konuşmalar gerizekalica. Normalde de öyle arada bi bakardım.
Hayır bulusmadim diyo doğru olabilir çünkü konuşmalardan çıkardım bunu. Ama çok önemli değil bu saatten sonra düştü gözümden.

İnşallah hayatınızla ilgili en doğru kararı verirsiniz Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…