- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
- Konu Sahibi kararsizjkkkjjsjssjj
-
Anlamadığım şu ki adam sizi aldatmışsa siz niye babanıza gidiyorsunuz. Onu atsanıza evdenHayatımda hiç ama hiç planlamadigim şeyler yasiyorum son zamanlarda. Bundan bi iki hafta öncesine gitsem hayatimin buralara geleceğini asla dusunmezdim.
Kısaca özet gecicem. Evliligimiz oturdu diye çocuk düşünmeye başlamıştık (ben öyle sanmışım) yeni evli sayılmam.
Eşimin mesajlarını yakaladım başkalarıyla mesajlasmis belki de görüştü bilemiyorum. Yani aldatmış beni. Hem de benden çocuk düşünürken baba olmak isterken.....
Bu adamdan buz gibi soğudum. Şu an çocuk en son isteyeceğim şey. Hamile olduğumu öğrendikten sonra yakaladım. Zamanlama çok çok kötü oldu. Keşke daha önce farkedebilseydim öğrenince kahroldum.
Bunalıma girdim sinir krizleri ağlamalar bağırma cagirmalar. Hiç iyi değilim. Normalde çocuk istiyordum ama bu adamdan bi parça olacak ömür boyu bağımız olsun istemiyorum gerçek yüzünü gördüm çünkü..
İkinci konu da çalışmıyorum iş bulamıyorum. Ailemin yanına gidicem ailem de ne tepki verecek bilmiyorum. İs arıyorum yine bulamıyorum yine bunalım yine aynı döngü içinde dönüp duruyorum sinirlerim harap oldu. Bu adama ne maddi ne de cocuk için muhtaç olmak istemiyorum. Ya çocukla (ki buna hiç gücüm yok bu adama da bu saatten sonra güvenmiyorum nafaka bile vermemek için her şeyi düşünür eminim) ya da çocuksuz devam edicem. Hangisi bilmiyorum.
Artik hamile kalmışsın devam et diyo herkes ama bu çocuğa da yazık değil mi böyle bi babanın çocuğu olarak dünyaya 1-0 geriden baslicak. Onun da travmaları olacak.
Biliyorum benim karar vermem gerekiyor ama birilerinden duymaya ihtiyacım var.
Yani her yeri ayrı oynadığı için emin olamıyorum. Bugün konuşuyoruz istemiyorsan aldiralim diyo yarın konuşuyoruz ben bu çocuğu çok istiyorum aldirmani istemiyorum diyo. Ama büyük ihtimalle ikna olur.Herkesi boşverin lütfen onlar bakmayacak o çocuğun maddi manevi ihtiyaçlarını onlar karşılamayacak.
Sizin hissettiklerinizi hissetmeyecekler.
Kimse size şu durumda aldırın ya da aldırmayın diyemez ama şunu söyleyebilirim ki eğer çocuk çok büyük bir sorumluluk.
İşiniz de yok şuan hamile iken de bulmanız çok zor.
Peki aldırmaya karar verirseniz eşiniz imza verecek mi?
Kirada oturuyoruz ev bizim değil ki. Onu evden boşanma sürecinde attım diyelim sonra?kirayı ödeyecek bi gelirim yok ki.Anlamadığım şu ki adam sizi aldatmışsa siz niye babanıza gidiyorsunuz. Onu atsanıza evden
Yaşınız kaçÜzülerek katılıyorum.
Ama şunu söylemek istiyorum ben de sizin gibi düşünüyordum en başından beri evlenmeden önce de..
Asla iş bulmadan evlilik düşünmüyordum hatta hiç evlenmicem falan diyordum sonra ne oldu inanın bilmiyorum. Basiret bağlanması mi dersiniz yanlış karar mı dersiniz bilmiyorum ben de nasıl bu noktaya geldim anlamadım.
Biraz da ondan bu kadar perişan oldum zaten. Düşündüğüm hayatın binde birini bile yasamiyorum su an. Çok yıkıcı bir durum. En azından bundan sonra kendim için hayalini kurduğum her şeyi gerçekleştirmek istiyorum.
31Yaşınız kaç
Hayırlısı olsun yaşınız genç mis.sorma sebebim gebelik için biyolojik yaşınız daha uzun yıllar var.herseyin hayırlısı.
Yani her yeri ayrı oynadığı için emin olamıyorum. Bugün konuşuyoruz istemiyorsan aldiralim diyo yarın konuşuyoruz ben bu çocuğu çok istiyorum aldirmani istemiyorum diyo. Ama büyük ihtimalle ikna olur.
Ya herkes gözümü korkuttu sakın baba evinde dönme diye. Ben de biliyorum zor olacak ailemle de gecinemicez her konuda rahatsız olcam ama bu yüzden kalmak da ne kadar mantıklı.
Annem babam bilmiyor kız kardeşim biliyor sadece. O da hamile olduğum için aldırma artık diyo mecbur evli kalmam gerektiğini düşünüyor. Çocuk olmasaydi boşanma konusunda arkamda dururdu.Bu konuyu ailenizle konuştunuz mu, onların tutumu nedir ? Aslında konudaki en önemli nokta bu, yanlarına dönmeniz konusunda, bebek konusunda görüşleri nedir
Bakın dışardan konuşmak çok kolaydır.Annem babam bilmiyor kız kardeşim biliyor sadece. O da hamile olduğum için aldırma artık diyo mecbur evli kalmam gerektiğini düşünüyor. Çocuk olmasaydi boşanma konusunda arkamda dururdu.
Ama onun böyle beni bi kenara atıp sadece çocuğu aldırma diye düşünmesi de beni yaralıyo. Çünkü iyi değilim. Günah olduğunu biliyorum ama sonrası daha günah olacak bu çocuğa sanki öyle hissediyorum
Peki simdiye kadar evliligin oturdugunu dusunduren neydi?Ben de haketmedigini düşünüyorum.
Ne desin klasik şerefsiz erkek işte yalvarıyor beni bırakma diye. Bokları yerken bana sordu sanki. Bundan sonra olmucak sadece sen ve cocugum olacak cart curt diyo. Ufacık bile güvenmiyorum şimdi böyle söyler yarın gelir başkası için çocuğu da beni de bırakır. Şu an beni sevdiği için böyle söylüyor. Yarın aşkı da bitince zaten her yeri ayrı oynuyo çocuğun tüm sorumluluğu bana kalır. Ben öyle hissediyorum en azından.
Sizin hamileliğiniz sizi ilgilendirir. Kız kardeşinizi değil. Adam hazır hamile artık bana bağımlı diyip arayışlara koyulmuş. Ben olsam aldırır ve ayrılırım.Annem babam bilmiyor kız kardeşim biliyor sadece. O da hamile olduğum için aldırma artık diyo mecbur evli kalmam gerektiğini düşünüyor. Çocuk olmasaydi boşanma konusunda arkamda dururdu.
Ama onun böyle beni bi kenara atıp sadece çocuğu aldırma diye düşünmesi de beni yaralıyo. Çünkü iyi değilim. Günah olduğunu biliyorum ama sonrası daha günah olacak bu çocuğa sanki öyle hissediyorum
Öyle bile olsa atın.Kirada oturuyoruz ev bizim değil ki. Onu evden boşanma sürecinde attım diyelim sonra?kirayı ödeyecek bi gelirim yok ki.
Zaten bütün problem lanet işsizlik benim için.
Yani küfür etmek istemiyorum ama bu şerefsiz çok güzel rol yapıyor ben de soka girdim yaşadıklarım karşısında. Sanırsın 40 yıllık aile babası. Bana sürekli işten eve evden işe gidiyorum sürekli bak senin yanındayım bak seni çok seviyorum bak aileme bağlıyım aa bak ev alalım aa bak çocuk için şunları alalım bunu yapalım gelecekte çocuğumuzu şöyle egitelim falan.... İnsan hiç düşünmüyor öyle bi ihtimali. Sinsi itin tekiymis. Ne desem az kalıyor.Peki simdiye kadar evliligin oturdugunu dusunduren neydi?
Yani sizi daha fazla uzmek istemem ama gordugunuz mesajlarin icerigi neydiYani küfür etmek istemiyorum ama bu şerefsiz çok güzel rol yapıyor ben de soka girdim yaşadıklarım karşısında. Sanırsın 40 yıllık aile babası. Bana sürekli işten eve evden işe gidiyorum sürekli bak senin yanındayım bak seni çok seviyorum bak aileme bağlıyım aa bak ev alalım aa bak çocuk için şunları alalım bunu yapalım gelecekte çocuğumuzu şöyle egitelim falan.... İnsan hiç düşünmüyor öyle bi ihtimali. Sinsi itin tekiymis. Ne desem az kalıyor.
Evet fazla ayrıntıya girmiyimYani sizi daha fazla uzmek istemem ama gordugunuz mesajlarin icerigi neydinormalde telefonuna bakar miydiniz? Konustugu kisilerle bulustugunu itiraf etti mi.
İnşallah hayatınızla ilgili en doğru kararı verirsiniz Allah yardımcınız olsunBen de haketmedigini düşünüyorum.
Ne desin klasik şerefsiz erkek işte yalvarıyor beni bırakma diye. Bokları yerken bana sordu sanki. Bundan sonra olmucak sadece sen ve cocugum olacak cart curt diyo. Ufacık bile güvenmiyorum şimdi böyle söyler yarın gelir başkası için çocuğu da beni de bırakır. Şu an beni sevdiği için böyle söylüyor. Yarın aşkı da bitince zaten her yeri ayrı oynuyo çocuğun tüm sorumluluğu bana kalır. Ben öyle hissediyorum en azından.
6 haftaKaç haftalık hamilesiniz? Kürtaj için eşinizinde gelip imza vermesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?