- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
biliyorum diceksinizki o senin bebegin ama ikinci bebek sorumlulugunu kaldramam daha 20 yasndaym lutfen bisey soyleyin(
aaaa siz turkiyede bakdrdz anannenize turkiyeyemi gelim simduiYoo gayet de ev temizliği, yemek yapma, çocuk bakıcılığı, hasta bakıcılığı gibi işler bulabiliyorlar. Babaanneme yıllar önce Gürcü bir yardımcı tutmuştuk, işini de düzgün yapan bir kadıncağızdı. Güzel de para veriyorduk, helali hoş olsun. Bahane buluyorsun, birinin seni geçindirmesi kolayına geliyor üzgünüm. Çocuk doğurma yolunu da bu yüzden seçmişsin ama elinde patlamış.
Yo bence iyi bir durum kadın için de erkek icin de... AldıracakÇok cirkin bı durummuş tabi bu benim fikrim umarım çocuğu aldırmaz
offf lutfen iyice okuyun gurcustanda yasiyorm dedim gurcuyum demedm
Eee sevgili ayselcim, istiyorsun madem aldırmaktan nden bahsediyorsun.acikcasi 3 ayda bir defa gidince hamole kalmam diyordm ama isdiyordm
aaaa siz turkiyede bakdrdz anannenize turkiyeyemi gelim simdui
tek sorun o degil esim aylesini arip diyorki bana para gonderin onu soyluyor isdiyor ama bizim icin isdemiyor hadi maddiyati gecdm aylemi sor neyaoiyolar bile demiyorEee bu konuda niye yok
Bu gerçek olsa eşimin ailesi para vermiyor ilaç alamıycam şeklinde olurdu konu
Ne halin varsa gor.celiskilerle dolu bir sacmalik.senin gibileri neyse ban yemeden kacayimofff lutfen iyice okuyun gurcustanda yasiyorm dedim gurcuyum demedm
ben aldrmasamda cocuk dusucek zaten bende kese buyumuyor ilacsz ve ilacda bir servet ediyor 9 aya kadar icmem lazm
sen gurcu ananeme bakti diyorsn gurcu geldi turkiyede anannene bakdi o yuzden maas yuksekdi burda az masslar. orayla burayi bir tutup bana soylemyin lutfenE gel buyur. Türkiye bu işin neresinde zaten anlamadım eşin mi Türk?
vet ozel oda 23 saatlikEşiniz hapisteyken nasıl hamile kaldınız yani korunmayı geçtim, o fırsatı nasıl yakaladınız? Özel oda mı verdiler size?
Yine sahte konu gibi ama hadi hayırlısı...
sen gurcu ananeme bakti diyorsn gurcu geldi turkiyede anannene bakdi o yuzden maas yuksekdi burda az masslar. orayla burayi bir tutup bana soylemyin lutfen
Gurcistanliyim dedin salak degilim herhalde okudugum yazidan suphe edecek kadar.duzgun yaz gurcistanda yasayan bir azeri vatandasiyim de neyse almiyor zaten bos.offf lutfen iyice okuyun gurcustanda yasiyorm dedim gurcuyum demedm
tek sorun o degil esim aylesini arip diyorki bana para gonderin onu soyluyor isdiyor ama bizim icin isdemiyor hadi maddiyati gecdm aylemi sor neyaoiyolar bile demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?