- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
neresi can onun
O zaman durum baska. Nden döndüler sözlerinlenden. Bakmak zorundalar. Bence bıdaha konus aılesıyle para iste. Belkı verirler. Umudunu yitirme canım . umarım verirler.esim aylesinden desdek isdeyecegini soyledi biraz seninki biraz benimki bakar z dedi. oda sora dondu lafndan
Sevgilisi miymis ya
Böyle cahil insanlar anne olamasa keşkeneresi can onun
sen var olmak provakator ama biz kk aylesi bunu yememek
neresi can onun
Ayni seyi düşündüm yemin ederimHep beraber para toplayıp gönderelim dememizi mi bekliyor nedir?!
Umarım fakedirYa bence gercek degil bu bizimle dalga geçiyor
Banlanmayacagimi bilsem cok sey yazicam da kesinlikle bilgisayar karsisinda oturmus verilen tepkilere guluyor , boylr biri gercek olamaz olmamali
Ayni seyi yazacaktimHep beraber para toplayıp gönderelim dememizi mi bekliyor nedir?!
Muhakkak varlar da keske olmasalar , oksijen ziyaniUmarım fakedir
Gercek hayattada boyleleri vardır bence
milet akl vermiyor yargiliyorMal misin sen kızım bas git burdan valla tutamiyicam ağzımi nasıl bi b*k yediysen millet akıl fikir veriyor sen hala para lazım diyon lannn git surdan senin ne haddine Allah in vermiş olduğu can a neresi can onun demek defol lanet olası kadin
Evet bir sonraki mesaji bu yonde olacak benceHep beraber para toplayıp gönderelim dememizi mi bekliyor nedir?!
Siz en bastan ailesi para getirir diye planli mi yaptiginiz bu bebegi??? Anlayamadim tam olarak.cunki bana dediki ayleme soylicem hamileyken para getrirler bendr hamile kalnca sevinir cocuga dedm guvendm ben neblim bi drgisiklik olmicagni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?